Alda Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω π πήρα και έχω iphone δν με ενδιέφερε η μόστρα απλά είναι ένα κινητό τ οποιο μπορεί ν κάνει πραγματα τα οποία δεν θα φανταζοσουν ποτέ σε ένα κινητό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Όπως μηνύματα με 60 χαρακτήρες καμερα 3,2 και μη υποστίρηξη flash? Όντως κανείς δε το φανταζόταν από ένα κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Κακά τα ψέματα, σήμερα δεν υπάρχει καλύτερο κινητό από απόψης: 1) Οθόνη 2) Απόκριση 3) Λειτουργικότητα 4) Ευκολία 5) Διαθέσιμο υλικό Επομένως αρχίζω να πιστεύω ότι οι παραδοσιακές εταιρίες μας κλέβουνε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Όπως μηνύματα με 60 χαρακτήρες καμερα 3,2 και μη υποστίρηξη flash? Όντως κανείς δε το φανταζόταν από ένα κινητό. Τελικά οι Apple Haters βγάζετε τελικά πολύ γέλιο ακόμα και σε βάθος χρόνου!!!! Για το multitouch screen που τρία χρόνια μετά ακόμα είναι μακριά από τον συναγωνισμό ή για το λειτουργικό ή.... τα κάνετε γαργάρα!!!! Ε βέβαια εσείς παίρνετε κινητό τηλέφωνο για να βγάζετε φωτογραφίες!!!!! Ντιπ για ντιπ που λένε στο χωριό μου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τελικά οι Apple Haters βγάζετε τελικά πολύ γέλιο ακόμα και σε βάθος χρόνου!!!! Για το multitouch screen που τρία χρόνια μετά ακόμα είναι μακριά από τον συναγωνισμό ή για το λειτουργικό ή.... τα κάνετε γαργάρα!!!! Ε βέβαια εσείς παίρνετε κινητό τηλέφωνο για να βγάζετε φωτογραφίες!!!!! Ντιπ για ντιπ που λένε στο χωριό μου!!!! Κάποιοι από εμάς που το έχουμε το Iphone εδώ και δύο χρόνια εκτός από τις φωτογραφίες θα θέλαμε επίσης και να στέλνουμε καμια φωτογραφία με bluetooth χωρίς να πρέπει να κάνουμε jailbreak το τηλέφωνο μας...και αυτό το παραμύθι με την οθόνη και την χρηστικότητα έπιανε πριν 3 χρόνια. Πια ο ανταγωνισμος παρέχει ισάξια ίσως και καλύτερη οθόνη και interface. Βέβαια δεν παρέχει τόσο υπέροχες διαφημίσεις(iAd) αλλά σίγουρα μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές. Όντως οι haters είναι εκνευριστικοί αλλά λιγότερο από τα fun boys. Relax για ένα gadget μιλάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgy Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 να κάνω ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνείας, απλά απορώ. Πόσο θα κοστίζει Ελλάδα ξέρουμε; Επίσης, πόσοι θα το πάρετε με δόσεις και πόσοι μετρητοίς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τελικά οι Apple Haters βγάζετε τελικά πολύ γέλιο ακόμα και σε βάθος χρόνου!!!! Για το multitouch screen που τρία χρόνια μετά ακόμα είναι μακριά από τον συναγωνισμό ή για το λειτουργικό ή.... τα κάνετε γαργάρα!!!!Ε βέβαια εσείς παίρνετε κινητό τηλέφωνο για να βγάζετε φωτογραφίες!!!!! Ντιπ για ντιπ που λένε στο χωριό μου!!!! Πιστεύεις οτι υπάρχει άνθρωπος που σηκώνεται απο το κρεβατάκι του και βρίζει την apple ή την ms κλπ κλπ? Σίγουρα οχι οποτε το apple haters δεν υφίσταται οπως και για τους ms haters το ιδιο. Εσυ πείρες κινητό για να εχεις το multitouch?Μπράβο σου ο άλλος πειρε ενα απλο με κουμπιά παλι μπράβο του. Οταν ομως παίρνεις ενα pda like κινητό πρέπει να κάνεις και τα πραγματάκια που λεει ο Alda αν δεν τα κάνεις ειναι άχρηστο. Ε εσυ πείρες iphone για να μιλάς στο τηλέφωνο; Οπως και να εχει ειναι θεμα του καθενός προσωπικά το τι θα πάρει ή οχι. Δεν μπορω να διαβάζω ομως κάθε φορα οταν κάποιος πει κατι για το iphone που στέκει 1000% οτι ειναι apple hater ελεος.Αν τον κάλυπτε θα το αγόραζε εξάλλου. Δεν ειμαστε εξαλλου προβατα ο καθενας εχει τα γουστα του και το λειτουργικο του. Φαντασου να ειχαν (οχι οτι δεν εχουν αρκετοί και ενας λογος που δεν θα το αγόραζα ειναι αυτος) ολοι iphone τι θα το κάνουμε οπως παλιά nokia 3210 κλπ;Ελεος. Και μη μου πει κάνεις οτι αξιζει να εχεις windows με iphone ή το αντιθετο απλα ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 re παιδια εδω στην κυπρο εχει κυλοφορησει!!!!!!!!!!!εχει κατι εβδομαδες http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=5610&p_id=1005714 see!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 άλλο το να έφερε κάποιος κάποια κομμάτια και άλλο το να κυκλοφόρησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Κάποιοι από εμάς που το έχουμε το Iphone εδώ και δύο χρόνια εκτός από τις φωτογραφίες θα θέλαμε επίσης και να στέλνουμε καμια φωτογραφία με bluetooth χωρίς να πρέπει να κάνουμε jailbreak το τηλέφωνο μας...και αυτό το παραμύθι με την οθόνη και την χρηστικότητα έπιανε πριν 3 χρόνια. Πια ο ανταγωνισμος παρέχει ισάξια ίσως και καλύτερη οθόνη και interface. Βέβαια δεν παρέχει τόσο υπέροχες διαφημίσεις(iAd) αλλά σίγουρα μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές. Όντως οι haters είναι εκνευριστικοί αλλά λιγότερο από τα fun boys. Relax για ένα gadget μιλάμε... αμα το στειλεις με MMS η e-mail τι θα παθεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αμα το στειλεις με MMS η e-mail τι θα παθεις?? θα χρεωθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 άλλο το να έφερε κάποιος κάποια κομμάτια και άλλο το να κυκλοφόρησε... και το e-shop ...http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.903019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αμα το στειλεις με MMS η e-mail τι θα παθεις?? Εκτός της χρέωσης που αναφέρθηκε παραπάνω, όταν το αγόρασα δεν είχε καν τη δυνατότητα MMS, να μην θυμηθώ ότι απέκτησε 'σύντομα' ελληνικά μετά απο μόλις ένα χρόνο από την επίσημη κυκλοφορία του. Βέβαια σαν τηλέφωνο δύσκολα θα το αλλάξω μιας και καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alda Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα μισήσω την Apple. Άλλη δουλειά δεν είχα... το θέμα είναι ότι το κινητό αυτό κοστίζει την μάνα του και τον πατέρα του και έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις... Άποψη μου τα μακ κτλ είναι για αυτούς που κάνουν μοντάζ και φωτοσοπ. Όσοι σκάνε 1500 ευρώ για να πάρουν ένα λάπτοπ το οποίο το πήρανε επειδή είναι ΓΟΥΑΟΥ άσπρο και ιν και δεν κολλάει ιους (λολ) είναι απλά computer illiterate άτομα και μόνο να γελάω μπορώ μαζί τους. Συγχαρητήρια σκορπάτε τα λεφτά σας... με τα 1500 παίρνατε ένα τούμπανο λαπτοπ αλλά αυτό κολλάει ιους ε; ε ρε γέλια... Τελικά οι Apple Haters βγάζετε τελικά πολύ γέλιο ακόμα και σε βάθος χρόνου!!!! Για το multitouch screen που τρία χρόνια μετά ακόμα είναι μακριά από τον συναγωνισμό ή για το λειτουργικό ή.... τα κάνετε γαργάρα!!!!Ε βέβαια εσείς παίρνετε κινητό τηλέφωνο για να βγάζετε φωτογραφίες!!!!! Ντιπ για ντιπ που λένε στο χωριό μου!!!! Οχι πήρα κινητό για να ακουμπάω και τα δύο δάχτυλά μου και να λέω ΓΟΥΑΟΥ δεν χάνει ούτε χιλιοστό... Money well spent! Τι κι αν δεν λειτουργεί το bluetooth... στο χωριό σου λοιπόν πήγαινε και γέλα με εμάς τους βλάκες που δεν θέλουμε να πετάμε τα λεφτά μας. Και που δεν θέλουμε κλειστά λειτουργικά. Είματε όλοι χαζοί κι εσύ ο έξυπνος... ε ρε κάτι άτομα που παίζουν χαχχαχαχα... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2010 από Alda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eorptol Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 βρε τι γουαου και μουαου το iPhone είναι κορυφαίο παρ όλες τις αδυναμίες του που είναι γνωστές ... επειδή ακριβώς είναι κορυφαίο θα το πάρουν και κάποιοι για να πουλήσουν μούρη αλλά θα το πάρουν και παρά πολλοί επειδή τους είναι πολύ χρήσιμο.... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentzik Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Άποψη μου είναι τα προϊόντα της Apple είναι πολύ καλά, αλλά η επιτυχία της apple δεν έγκειται σε αυτό. Η apple είναι ίσως η μοναδική εταιρία πληροφορικής που κατάφερε να γίνει status symbol! (Η μοναδική άλλη ήταν η IBM που γρήγορα ξεφούσκωσε μην μπορώντας να ακολουθήσει το παιχνίδι της apple.) Είναι η μερσεντε των microchip. Είναι η εταιρεία που αυτό που απέτυχε να κάνει η motorola με τη σαφή υπεροχή της στους επεξεργαστές, το έκανε αυτή προσφέροντας καταναλωτικές υπηρεσίες και marketing. Μπράβο σας, σας βγάζω το καπέλο, αλλά εγώ δεν θα ψωνίσω απο εσάς γιατι ξέρω οτι μπορώ να βρώ τα ίδια πράγματα φτηνότερα και συμβιβάζομαι με το οτι δεν θα ανέβω τα σκαλιά της ιεραρχίας κρατώντας iphone,ipad και άλλα i και οδηγώντας μερσεντε! Σέβομαι όλους εσάς που τα επιλέξατε συνηδητά πιστεύοντας οτι έχετε κάνει την καλλίτερη επιλογή. Απλά είναι καλό να θυμόμαστε οτι περάσαν κι' άλλοι στο παρελθόν (Atari, Commodore, Tulip, IBM κ.α.) πολλοί καλλίτεροι απο την Apple αλλά για λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με την τεχνολογία χάθηκαν για πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα