Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα μισήσω την Apple. Άλλη δουλειά δεν είχα... το θέμα είναι ότι το κινητό αυτό κοστίζει την μάνα του και τον πατέρα του και έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις... Άποψη μου τα μακ κτλ είναι για αυτούς που κάνουν μοντάζ και φωτοσοπ. Όσοι σκάνε 1500 ευρώ για να πάρουν ένα λάπτοπ το οποίο το πήρανε επειδή είναι ΓΟΥΑΟΥ άσπρο και ιν και δεν κολλάει ιους (λολ) είναι απλά computer illiterate άτομα και μόνο να γελάω μπορώ μαζί τους. Συγχαρητήρια σκορπάτε τα λεφτά σας... με τα 1500 παίρνατε ένα τούμπανο λαπτοπ αλλά αυτό κολλάει ιους ε; ε ρε γέλια...

Οχι πήρα κινητό για να ακουμπάω και τα δύο δάχτυλά μου και να λέω ΓΟΥΑΟΥ δεν χάνει ούτε χιλιοστό... Money well spent! Τι κι αν δεν λειτουργεί το bluetooth... στο χωριό σου λοιπόν πήγαινε και γέλα με εμάς τους βλάκες που δεν θέλουμε να πετάμε τα λεφτά μας. Και που δεν θέλουμε κλειστά λειτουργικά. Είματε όλοι χαζοί κι εσύ ο έξυπνος... ε ρε κάτι άτομα που παίζουν χαχχαχαχα...

Θα σου πω εγώ τις ανάγκες μου και γιατί το αγόρασα συνειδητοποιημένα και μετά εσύ κρίνεις αν έκανα καλή αγορά...

Ήθελα σε μία συσκευή να συνδυάσω το τηλέφωνο με

1. να μπορώ να ελέγχω τα e-mails μου ανά πάσα στιγμή και να μπορώ να απαντάω γρήγορα και εύκολα

2. να μπορώ να ελέγχω κάποιες σελίδες ίντερνετ ακόμα κι αν είμαι μακριά από τον υπολογιστή μου

3. να έχω μαζί μου μεγάλο μέρος της μουσικής συλλογής μου καθώς κάνω πολύ έντονη χρήση iPod/mp3 player

4. να μπορώ να έχω κάποια αρχεία office (κυρίως word και powerpoint) και αρχεία pdf όταν ήμουν μακριά από τον υπολογιστή

5. gps navigator, δεν το χρησιμοποιώ συχνά, αλλά αρκετές φορές με έχει σώσει, οπότε ήθελα οπωσδήποτε να υπάρχει.

Αυτές τις ανάγκες μου τις συνδύασα με το καλύτερο, γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο λειτουργικό και με την καλύτερη οθόνη της αγοράς.

Και η ερώτηση μου είναι... Ακολούθησα την μόδα; Το έπαιξα μόστρα και φιγούρα; Ή αγόρασα την συσκευή που κάλυπτε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μου;

Και ότι δεν μεταφέρει φωτογραφίες με bluetooth, δεν υποστηρίζει flash (βέβαια τότε και σήμερα ο safari προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη στο Html5) ή τα μηνύματα με ελληνικά περιορίζονται στους 60 χαρακτήρες πόσο θα μπορούσε να αλλάξει την επιλογή μου;

Οι άλλες επιλογές τότε ήταν το HTC Diamond και το Samsung Omnia στα 500 ευρώ, και τα δύο με πολύ λιγότερη χωρητικότητα, 8άρια αν θυμάμαι καλά, αλλά μόλις τα δοκίμαζες για μερικά λεπτά ήθελες να τα πετάξεις από το παράθυρο.... Το λειτουργικό είχε αργή απόκριση, έπρεπε να κλικάρεις δύο και τρεις φορές ένα εικονίδιο για να ανοίξει, πολλές φορές κολλούσε και ήθελε επανεκκίνηση.... Οπότε κι η τιμή του iPhone 16 GB στα 570 ευρώ ήταν ανταγωνιστικότατη με αυτά που προσέφερε ο ανταγωνισμός!

Αν θέλεις μπορώ να σου αναλύσω και γιατί συνειδητοποιημένα χρησιμοποιώ mac υπολογιστή ή γιατί θα αγοράσω σε 3 εβδομάδες το iPad μόλις έρθει Ευρώπη!

Επεξ/σία από kpartsi
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μην ξεχνάμε ότι, μιλώντας για το iPad, οι περισσότεροι έλεγαν για 999 δολλάρια... Καμμία σχέση με τα 499 που ξεκινάει...

Έλεγαν για iPad killers και άφαντα... Microsoft και HP τα μάζεψαν και ξανά απ την αρχή...

Τί να λέμε τώρα... Γιατί αν δεν είχε βγει τόσα χρόνια iPhone killer δεν θα το ήξερε όλος ο κόσμος; Στο δια ταύτα παιδιά κερδίζει η Apple... τέλος... ό,τι κι αν πούμε...

Αλλά ακόμα κι αν μια εταιρία βγάλει κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλύτερο, όχι μόνο στα specs, μέχρι να φτάσει να έχει ένα appstore από πίσω... κι αν ποτέ μπορέσει δηλαδή...

Μακάρι το Android να πάει καλά... Μακάρι... Ο ανταγωνισμός είναι προς όφελός μας... όσο για τις εξυπνάδες με τις ελλείψεις τους, θα το ξαναπώ... Και μια Ferrari έχει ελλείψεις... αλλά δεν έχω πολλούς στεναχωρημένους να τις οδηγούν... Δεν με νοιάζει να μην κάνει τα πάντα... Έχω έτσι κι αλλιώς ένα Κ800 που έχω την εταιρική κάρτα και θα μπορούσα να έχω οποιοδήποτε άλλο...

Δημοσ.
και το e-shop ...http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.903019

και σου ξαναλέω... δεν κυκλοφόρησε, απλά έφεραν/θα φέρουν κάποια κομμάτια

Δημοσ.
πολύς ντόρος για ένα laptop με touch screen όμως ρε παιδιά. και με τους περιορισμούς και τις σκόπιμες ελλείψεις που έχει θέσει η apple απορώ γιατί το παίρνει ο κόσμος.

1)Εξαιρετικη ταχυτητα σε οτι και να κανεις

2)ασυγκριτη και το ξαναλεω ασυγκριτη ποιοτητα και υλικων και οθονης

3)Εξαιρετικη αυτονομια

4)Απλο και λειτουργικο Interface χωρις κολληματα

5)αυτα τα 20-30 πραγματα που θες να κανει τα κανει ταχυτατα .

6)Ειναι πανεμορφο

7)Ειναι apple και θα κρατησει στο χρονο .

Πως γινεται να παραξενευεστε δεν μπορω να το καταλαβω ...

Εδω τοσα χρονια και ΕΝΑ iphone killer δεν βγηκε .....δεν ειναι τυχαιο αυτη η εταιρια οτι βγαζει.Παρτο δες το και μετα κραξτο ..ελεος ποια ειναι σαν ο καθε Hudai owner να κραζει τη ferrari που δεν εχει μεγαλη οθονη και καλο κλιματιστικο και τριζει λιγο παραπανω απο το Hundai του...

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαιρομαι τουλάχιστον που ανακοινώθηκε διαθεσιμότητα και τιμές στο UK οπότε όσα καλόπαιδα το έφεραν εδώ και ζητάνε ...όσα τους λείπουν, θα μαζευτούν λίγο!

B)

Δημοσ.

ανακοινωθηκαν και οι τιμες ελβετιας οι οποιες ειναι σε ευρω (συμφωνα με τον μετατροπεα

του google) οι εξης:

wifi

459

551

636

3g

566

658

743

Δημοσ.
1)Εξαιρετικη ταχυτητα σε οτι και να κανεις

2)ασυγκριτη και το ξαναλεω ασυγκριτη ποιοτητα και υλικων και οθονης

3)Εξαιρετικη αυτονομια

4)Απλο και λειτουργικο Interface χωρις κολληματα

5)αυτα τα 20-30 πραγματα που θες να κανει τα κανει ταχυτατα .

6)Ειναι πανεμορφο

7)Ειναι apple και θα κρατησει στο χρονο .

Πως γινεται να παραξενευεστε δεν μπορω να το καταλαβω ...

Εδω τοσα χρονια και ΕΝΑ iphone killer δεν βγηκε .....δεν ειναι τυχαιο αυτη η εταιρια οτι βγαζει.Παρτο δες το και μετα κραξτο ..ελεος ποια ειναι σαν ο καθε Hudai owner να κραζει τη ferrari που δεν εχει μεγαλη οθονη και καλο κλιματιστικο και τριζει λιγο παραπανω απο το Hundai του...

Και εγώ κάτοχος iphone είμαι,αλλά το laptop είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση. Προσωπικά έδωσα κάτω από 300e και πήρα ένα acer aspire one, το λειτουργώ με ubuntu/win7 και πάει σφαίρα. Πόση υπολογιστική ισχύ να χρειάζεσαι για να ανοίξεις ιστοσελίδες και media files? Μην τρελαθούμε... Στα 7 τρέχω ολόκληρο visual studio. Επίσης δεν έχω άσκοπους περιορισμούς (πχ flash player). Καλύτερα να πάρω λοιπόν κάτι οικονομικό και καλό, και αν μου χαλάσει μέσα στα 2 χρόνια να έχω την εγγύηση, παρά κάτι πανάκριβο και αν πάθει κάτι να κλαίω τα λεφτά μου.

Δημοσ.

Για τους λόγους που πολλοί πήραν iphone......

Η μόστρα κοστίζει ακριβά σήμερα.

Φίλε το iPhone δεν είναι μόνο μόστρα. Για μοστρα το πήραν κάτι παιδάκια κ χαζογκομενες που δεν το έχουν συνδέσει ούτε με το pc τους και ζητάνε να τους το κανείς jailbrake κ να τους περάσεις κ κανά mp3...Οι εφαρμογές του iPhone δεν υπάρχουν. Αν δεν το έχεις χρησημοποιησει για κάποιο διάστημα μη ζητάς να καταλάβεις τι είναι το iPhone...όταν βγήκε το πρώτο iPhone που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα τα αλλά κινητά ήταν μια γενιά πίσω' date=' από εκεί να καταλαβεις.

[b']Sent from my iPhone using Insomnia.app[/b]

Δημοσ.

Άντε πάλι μια κουβέντα που την έχω ξανα ακούσει.

Θα προσπαθήσω να μην επαναληφθώ...

Βγάζει μια αυτοκινητοβιομηχανία (Ας πούμε η Porsche), ένα καινούριο μοντέλο, που είναι πργματικά μπροστά από την εποχή του, που προσφέρει κάτι που δεν προσφέρει κανένα αυτοκίνητο στον κόσμο εκείνη τη στιγμή. Κινητήρας εντελώς διαφορετικής τεχνολογίας, απίστευτα ηλεκτρονικά, ευκολία οδήγησης, τρελλές επιδόσεις.

Εξαιτίας της πρωτοπορίας αυτής, γίνεται πάταγος και το παίρνει η μισή υφήλιος. Μέσα σ' αυτήν την μισή υφήλιο, το παίρνουν και κάποιοι για να το παρκάρουν στο Κολωνάκι.

Αυτό το αυτοκίνητο, λοιπόν, μπορούμε να το κριτικάρουμε με πολλούς τρόπους. Τους καταγράφω:

1. "Μαλα***α αυτοκίνητο". Το κυκλοφορούν όλοι οι γιάπηδες. Μόνο για μόστρα είναι ..."

2. "Μαλα***α αυτοκίνητο". Ούτε το καροτσάκι της μπέμπας μου δεν χωράει στο πορτ-παγκαζ. Απορώ ποιος το αγοράζει ..."

3. "Μαλα***α αυτοκίνητο". Το τιμόνι έχει 3 ακτίνες, αλλά εγώ και η μαμά μου έχουμε συνηθίσει να οδηγούμε με τιμόνη 4 ακτίνων. Δεν έχει και καλή ορατότητα προς τα πίσω, και θα μου βγάζει την πίστη στο παρκάρισμα".

Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ασχοληθώ με το να αποδείξω ότι το iPhone είναι μακράν καλύτερο από τους αντιπάλους του. Μπορώ να το κάνω σε άλλο thread, πολύ εύκολα.

Αυτό που θέλω να καταλάβετε, είναι ότι οι κριτικές που διαβάζω, απλά "δεν στέκουν". Δεν θα διάβαζες ποτέ σε φόρουμ των 4τροχών για το ότι την Porsche την έχουν και κάτι γιάπηδες. Ή ότι όσοι την έχουν, "ρίχνουν" περισσότερες γυναίκες. Θα διάβαζες για το καινούριο διαφορικό, για τον πρωτοπόρο κινητήρα, για την οδηγική συμπεριφορά.

Δεν μπορεί να ασχολούμαστε με μια μαλακο-στατιστική που έβγαλαν οι Αμερικάνοι, για να κρίνουμε αυτό καθαυτό το προϊόν.

Το να ασχολείσαι και να εστιάζεις όλη την κριτική σου στο μικρό πορτ παγκάζ της Porsche και να αγνοείς όλα τα υπόλοιπα, σημαίνει ότι είσαι κακοπροαίρετος, ή Porsche hater. Ή και απλά ... άσχετος με το άθλημα, και πρέπει κάτι να πεις.

Αναλόγως, λοιπόν, θεωρώ ότι όσοι, με τόσο φοβερή "αντικειμενικότητα" κρίνουν ένα προϊόν, το οποίο έχουν δει μόνο σε screenshots ή στην καφετέρια βλέποντας κάτι εφαρμογές σαν το iOuzo, θα πρέπει να εξετάσουν και πάλι την τακτική τους.

Δημοσ.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ.

"Υποχρεωτική αγορά ipad"

Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 207 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (Α΄ 114)».

2. Την ΔΙΔΚ/Φ.1/2/6139/23.03.2004 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στους Υφυπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης» (Β΄ 527), όπως τροποποιήθηκε με την αριθ. 17398/13.9.2005 (Β΄ 1284) όμοια.

α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

1. Την υποχρεωτική αγορά Appla ipad απο όλο τον Ελληνικό λαό.

Μήπως ακολουθεί τίποτα όπως το παραπάνω με κάθε κυκλοφορία της Apple?

Γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς γιατί κάθε φορά γίνεται πανικός με το τι κάνει / τι δεν κάνει / πως το κάνει!

ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!

Δημοσ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=57oE4ta8mP8&feature=player_embedded]Adam[/ame] ADAM και ξερό ψωμί (αρκεί να βγει στην αγορά...)

Όσο οι άλλοι κυκλοφορούν με τις Porsche εμείς θα κυκλοφορούμε με Koenigsegg σε τιμή φτηνότερη από Porsche....

Δημοσ.

Όσο οι άλλοι κυκλοφορούν με τις Porsche εμείς θα κυκλοφορούμε με Koenigsegg σε τιμή φτηνότερη από Porsche....

χαχαχαχα ετσι!

Δημοσ.
χαχαχαχα ετσι!

Αυτό δεν το περίμενα να δω Έλληνα στη Σουηδία εδώ μέσα στο forum..:lol:

Σου χτύπησα τον κάλο ε? Πες μας τώρα οτι δουλεύεις και στην Koenigsegg να μας τρελάνεις.....

Δημοσ.
πως ειναι η koenigsegg φθηνοτερη?? κατω απο $500.000 δεν βρηκα ενω porsche βρισκεις

με $100.000...:confused:

Μεταφορικα μιλουσε.......

Απο την αλλη, βεβαια.... Και εγω notion ink θα προτιμουσα αλλα το βλέπω να ερχεται σε κανα χρονο... τουλαχιστον η apple κυκλοφορει ηδη το προιον της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...