porkis21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Λοιπόν παιδία έχω conn-x 24mbps απο τον ΟΤΕ το router συχρονίζει down στα 4.789kbps και up στα 864kbps το Line Attenuation είναι 37,5 και το SNR Margin 10dB πήρα τηλ. το δήλωσα βλάβη και απο επικοινωνία με τεχνικό του ΟΤΕ μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί μάλλον φταίει το δίκτυο και μου είπαν να κάνουν υποβάθμιση στα 2mpbs Πρίν την αναβάθμιση που είχα 8αρα το router κλείδωνε περίπου στα 6mbps μα καλά τι γίνεται έχει μπουκώσει το δίκτυο απο τις πολλές 24αρες;;; Τώρα εγώ αν αλλάξω πάροχο και πάω στη forthnet ή στην HOL που καλύπτουν την περιοχή μου με το ιδιόκτητο δίκτυο τους στα 24mbps θα υπάρξει διαφορά στην ταχύτητα ή έχει να κάνει και ο ΟΤΕ στα δίκτυα τους;;;
isay Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Με όποια εταιρεία και να πας, στην ίδια περίπου ταχύτητα θα κλειδώνεις. Κάνε τους κλασσικούς ελέγχους -router στην κεντρική μπρίζα -όχι αλλα τηλέφωνα και φίλτρα κλπ κλπ ΥΓ: είναι αναβάθμιση και υποβάθμιση. Θα ήταν με ΕΙ αν ήταν ρήμα (π.χ. πρέπει να αναβαθμίσει τους οδηγούς)
TrObAs Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και εγώ τα ίδια εδώ από 17800 κλείδωνα εδώ και 2 μέρες έχω πέσει στα 4500 με Attenuation 20 Db όσο είχα και πρίν κάλεσα το 121 και τους τα είπα τι να πω .....!!!!!Θα τους πρίξω πάντος αυτό είναι το σίγουρο.
Paladinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με την αναβάθμιση σε 24 μου φαίνεται... Όσοι είχαν 24 ζημιώθηκαν γιατί έπεσε η ταχύτητά τους και όσοι είχαν 8 το πολύ πολύ να κέρδισαν 2-3 αλλά το πιο πιθανό είναι να έγινε ασταθής η γραμμή τους ή να είχαν άλλα προβλήματα Πάντως για τον Porkis21 μου φαίνεται περίεργο που και το Upload έχει πρόβλημα. Πριν την αναβάθμιση στα πόσα κλείδωνε? Πάλι κάτω από 1 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.