NewProject Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ( παρακαλω αν το θεμα ανηκει σε αλλη κατηγωρια , να μεταφερθει ... ) Εχω το εξης προβλημα με το κινητο μου (5610xpress music) : το κουμπι της εκκινησης εχει χαλασει ( το κοκκινο ) και δεν μπορω να το ανοιξω ενω αν το βαλω να φωρτιστει , αναβει κανονικα ( και οταν το βγαζω , ξανακλεινει ) ... υγ. ασχετα με τα αραπανω , καθε μερα στις 09:07 (ακριβως!) αναβει η οθονη (δλδ γινεται ασπρη) και μετα απο 1-1,5" ξανασβηνει ... παρακαλω αν καποιος αντιμετοπιζει τα ιδια προβληματα να μου γραψει τι να κανω γιατι εχω μεινει χωρις κινητο εδω και 3μηνες ...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ρε συ πηγαινε το στο γερμανο να το δουνε αν και μαλλον θα μπλεξεις...
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 μακρια απο γερμανο κ λακαμιες. Σε ενα Nokia Store θα το πας, με την αποδειξη αγοράς του και θα στο κάνουν, λογικά, δωρεάν (εφόσον δεν προκειται για ζημιά απο δική σου υπαιτιότητα, π.χ. πεσιμο, νερα κ.ο.κ). Λογικά θα θέλει μόνο μια αναβάθμιση... υ.γ. επρεπε να το εχεις παει εδω και 3 μήνες.
NewProject Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ναι αλλα ... 1. δεν το εχω αγορασει εγω - αρα, δυσκολο το βλεπω να βρω την αποδειξη 2. δεν ειναι αγορασμενο απο την Ελλαδα , και αν την βρω θα ισχυει ; ----------------------- και οταν λες "θα μπλεξω" εννοεις τα γνωστα ( στυλλ e-shop κλπ ) η κατι αλλο ;
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ε ρε NewProject κι εσύ.. έλεος.. :Ρ Δοκίμασε να του κάνεις ένα firmware update μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.