katerina_a_86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ιδιωτικότατος με νοοτροπία δημοσίου. Οτι χειρότερο δηλαδή. Μερικά κοινωνικά αγαθά θα έπρεπε να είναι δημόσια δια νόμου.
leftermann Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 δημόσια είναι η συγκοινωνία στην Αθήνα, πες μου αν την θεωρείς καλύτερη. Ο ΟΑΣΘ είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, έχει όμως επιχορηγήσεις από το κράτος με τις οποίες κρατάει το εισιτήριό του σχετικά χαμηλά, και έχει και κάποιου είδους λογιστικό έλεγχο από το κράτος, δεν ξέρω ακριβώς τι είδους έλεγχο.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 δημόσια είναι η συγκοινωνία στην Αθήνα, πες μου αν την θεωρείς καλύτερη. Ο ΟΑΣΘ είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, έχει όμως επιχορηγήσεις από το κράτος με τις οποίες κρατάει το εισιτήριό του σχετικά χαμηλά, και έχει και κάποιου είδους λογιστικό έλεγχο από το κράτος, δεν ξέρω ακριβώς τι είδους έλεγχο. Πλέον το εισητήριο δεν είναι καθόλου χαμηλά,και αν βάλεις το γεγονός οτι σε ώρες αιχμής 11:00-15:00 (λολ) θες μισή ώρα να πας απο καμάρα στον ΟΣΕ με λεωφορείο(20 λεπτά με τα πόδια) να πάνε να πνιγούν. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αυξηθεί η χρήση του Ι.Χ.
leftermann Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 η χρήση του ιχ δύσκολο να αυξηθεί, καθόσον η αύξηση της τιμής της βενζίνης (η εκτόξευση μάλλον) ευνοεί τα μμμ. Σε ώρες αιχμής, το ιχ αντί για μισή ώρα, άντε να κάνει 25 λεπτά για την ίδια διαδρομή. Δεν υπερασπίζομαι τον οασθ, τον μισώ, αλλά δεν φταίει αυτός για το κυκλοφοριακό μπουρδέλο της πόλης.
stardust_lia Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Χτυπας το ιδιο εισιτηριο σε καποια σημεια μετεπιβιβασης,οπως ειναι πχ ο οσε.πχ αν παρεις το 10,σταματησεις στον οσε και απο εκει παρεις το 8 για τα κτελ,χτυπας το ιδιο εισιτηριο.ειχα ρωτησει στον οασθ και μου χαν πει ποια θεωρουνται σημεια μετεπιβιβασης αλλα μονο ο οσε μου μεινε.ρωτα εναν οδηγο.θα ξερει.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Οργανισμος Απατεωνων Συμμοριτων Θεσσαλονικης.Τους ξερουμε χρονια εκει στον ΟΑΣΘ.
Adon1s Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 προσοχη παιδια....... υπαρχουν τυπαδες που ανεβαινουν στα λεοφωρεια και παριστανουν τους ελεγκτες... τις προαλλες ημουν στο 7αρι και ανεβηκε ενας "ελεγκτης".. ερχεται σε εμενα μου λεει "το εισητηριο παρακαλω" λεω "την ταυτοτητα σας" "οριστε?" απανταει "την ταυτοτητα που σας εχει δωσει ο ΟΑΣΘ κυριε" λεω.."ελεγχο κανουν οσοι εχουν την ταυτοτητα υπηρεσιας σε εμφανες σημειο επανω τους και μονο" κοκκινησε ελεγε διαφορα και κατεβηκε τρεχοντας απο το λεοφωρειο.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Μ Ο Ν Ο ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!!!!!!!!
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 επίσης, ο ελεγκτής οφείλει να ακολουθεί έναν κώδικα δεοντολογίας, που περιλαμβάνει από ευγενική συμπεριφορά, μέχρι αξιοπρεπή εμφάνιση, καθαριότητα, και καθαρή αναπνοή (σοβαρά μιλάω, το γράφει, "προσέχετε τι τρώτε πριν πάτε για έλεγχο"). Όποιος επιβάτης νομίζει ότι ο ελεγκτής δεν είναι σωστός, μπορεί να κάνει έγγραφη (και επώνυμη) αναφορά περιστατικού στα γραφεία του οασθ, και ο υπάληλος θα κληθεί σε απολογία. Συχνά θα τιμωρηθεί κιόλας. Το ίδιο και για τους οδηγούς. Έτρεχε, κάπνιζε, πέρασε με κόκκινο, βρωμούσαν οι μασχάλες του. Στον τάκο, με στοιχεία (ώρα, γραμμή, αν είναι δυνατόν αριθμό λεωφορείου).
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το κάπνιζε κ πέρασε με κόκκινο ισχύει για τους 8 στους 10 οδηγούς του ΟΑΣΘ επομένως αμφιβάλλω αν τιμωρούνται ποτέ.
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αν γίνει επώνυμη αναφορά θα τιμωρηθούν. Ο ΟΑΣΘ δεν έχει δικό του όργανο που να ελέγχει τους οδηγούς, και φυσικά δεν καρφώνονται μεταξύ τους. Κυρίως για κόκκινο, ο τάκος θα είναι βαρβάτος (οι ποινές τους συνήθως είναι άμισθες ημέρες εργασίας). Ξέρω εκδότρια που έφαγε ποινή μισό μεροκάματο επειδή άργησε 5 λεπτά να ανοίξει το εκδοτήριο, και η στραβή γιαγιά που περίμενε πήγε και την ανέφερε.
partblah1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 τι λέτε ρε παιδιά , εδώ δεν τιμωρούν για ποιο σοβαρά πράγματα θα ασχολούνται με αυτά ... ελλαδιστάν τι να πεις ..
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Για να τιμωρηθεί κάποιος,πρέπει κάποιος πρώτα να τον αναφέρει. Αν φταίει μια φορά αυτός που παραφέρεται φταίει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ αυτός που δεν τον αναφέρει.Αλλα βλέπεις έχει περάσει το αντι-ρουφιανιλίκι.Οτιδήποτε πεις κάνεις ,καταγγελιες κτλ είσαι ρουφιάνος αλλά όχι αδικημένος. Ξέρει κανένας που μπορούμε να κάνουμε την επώνυμη καταγγελία ; Τηλέφωνα,υπεύθυνους κτλ?
partblah1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γνωρίζω πάντως περιστατικό φίλου μου που έκανε σήμα το βράδυ να σταματήσει ο οδηγός ,αλλά τον αγνόησε εντελώς πήρε τηλ. στον οασθ και ανέφερε τον αριθμό του αστικού και την ώρα που έγινε το συμβάν , τελικά από ότι μου είπε στο τέλος του επιβλήθει κάποιο χρηματικό πρόστιμο της τάξης 100Ε .
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΟΑΣΘ, παπαναστασίου 90 (με Μπότσαρη γωνία, στο κτίριο Sivitas). Από ότι ξέρω δεν γίνεται τηλεφωνικά, πρέπει να πας εκεί (λογικό) Έχει και σάητ ναούμ.. επίσης, η κλασσική ατάκα "ελλαδιστάν, τι να πεις" πρέπει να ακολουθείται πάντα από το "δεν γαμιούνται όλοι, πάμε να πιούμε κάνα γκαϊφέ μωρέ, στο διάλο τους κλέφτες τους απατεώνες τους ληστές. Τι ώρα είναι ο μπάογκ σήμερα;".
Adon1s Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΟΑΣΘ, παπαναστασίου 90 (με Μπότσαρη γωνία, στο κτίριο Sivitas). Από ότι ξέρω δεν γίνεται τηλεφωνικά, πρέπει να πας εκεί (λογικό) Έχει και σάητ ναούμ.. επίσης, η κλασσική ατάκα "ελλαδιστάν, τι να πεις" πρέπει να ακολουθείται πάντα από το "δεν γαμιούνται όλοι, πάμε να πιούμε κάνα γκαϊφέ μωρέ, στο διάλο τους κλέφτες τους απατεώνες τους ληστές. Τι ώρα είναι ο μπάογκ σήμερα;". 21.15 δυστυχως χωρις εισητηριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.