Προς το περιεχόμενο

Bluray 25GB TDK 2E!!!

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

19.20 Τα μεταφορικά απο τι είδα....

Απο τι στιγμή που εδώ τα TDK BLU-RAY BD-R 1-4X 25GB έχουν 6 ευρω πιστέυω συμφέρουν πολύ απο το site που λεει ο gherudos...

Δημοσ.

Μην ξεχνατε και το τελωνειο.Ειναι πανω απο 23€ αξια, αρα θα περασει τελωνειο.

42,31+19,2=61,51 +33% περιπου οι δασμοι,φοροι,κλπ = 82€ περιπου.

Αν δεν το εκτελωνισεις μονος σου και βαλεις εκτελωνιστη, τοτε βαλε αλλα 40-50€ επιπλεον.

Παντως αν ημουν στην Ιαπωνια, θα τα ειχα χτυπησει σιγουρα αν ειχα blu-ray recorder...

Για τον αντιλογο ομως, 20 δισκακια Χ 25GB=500gb με 50€ περιπου απο Αγγλία.

Με 55€ αγοραζει κανεις σκληρο στα ιδια gb.

http://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=500gb

Δημοσ.
Μην ξεχνατε και το τελωνειο.Ειναι πανω απο 23€ αξια, αρα θα περασει τελωνειο.

42,31+19,2=61,51 +33% περιπου οι δασμοι,φοροι,κλπ = 82€ περιπου.

Αν δεν το εκτελωνισεις μονος σου και βαλεις εκτελωνιστη, τοτε βαλε αλλα 40-50€ επιπλεον.

Παντως αν ημουν στην Ιαπωνια, θα τα ειχα χτυπησει σιγουρα αν ειχα blu-ray recorder...

Για τον αντιλογο ομως, 20 δισκακια Χ 25GB=500gb με 50€ περιπου απο Αγγλία.

Με 55€ αγοραζει κανεις σκληρο στα ιδια gb.

http://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=500gb

και με 90ε αγοραζει κανεις 1.5tb δισκο , ο οποιος σημειοτεον ειναι και resusable οταν αργοτερα καψεις σε δισκακια. Και εγω με δισκους παιζω προς το παρον ακριβως για αυτο το λογο....αλλα κατα τα αλλα πιστευω ειναι πολυ καλη τιμη τα 2 ευρω/δισκακι για οποιον τα χρειαζεται (γιατι πχ δεν εχει htpc αλλα καιει τις ταινιες του να τις παιζει σε bluray player...) και δε νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα τελωνειου σε τετοιο πακετο...

Επισης αυτο το οριο των 23 ευρω απο που προκυπτει? Εγω για 50$ ηξερα χοντρικα αλλα εχω ακουσει και 100.....το 23 μου φαινεται τραγικα λιγο...(και ποτε φυσικα δε μου εχει περασει τελωνει κανενα δεμα και παντα τους λεω να γραφουν 35$ στο πακετο....και εχω παρει πανω απο 50 δεματα απο αμερικη/Honk kong μεσω ebay)

Δημοσ.

+1 Οτι δεν παιζει πιθανοτητα τελωνειου.....Τωρα το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το site , κατα ποσο θα φτασουν Ελλαδα τα δισκακια , το ποτε θα φτασουν .... ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.Αν αγορασει κανεις παντως ας μας πει εντυπωσεις.

Δημοσ.

Αυτο με το τελωνειο ειναι ΑΚΥΡΟ!!!

Αν παλι ομως φοβαστε.. τότε απο αγγλια (που δεν εχει τελωνειο )

Δημοσ.
+1 Οτι δεν παιζει πιθανοτητα τελωνειου.....Τωρα το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το site , κατα ποσο θα φτασουν Ελλαδα τα δισκακια , το ποτε θα φτασουν .... ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.Αν αγορασει κανεις παντως ας μας πει εντυπωσεις.

Ο Nikoneko φαινεται αξιοπιστος γενικα. Λεω "φαινεται" γιατι δεν εχω αγορασει ο ιδιος, αλλα τον ειχα ανακαλυψει στο ebay (οπου πουλαει με αυτο το ονομα) απο περσι το καλοκαιρι και ειχε 100% feedback ξερωγω, και μετα μεσω του ebay ειδα το site του....και για να υπαρχει ακομα μαλλον 99% ΟΚ ειναι.

Επισης, αν πουλαει ακομα μεσω του αγγλικου ebay ισως σας βγει φτηνοτερα αποκει αποτι απευθειας απο το site του, λογω ισοτιμιας λιρας, εχετε και αυτο υποψην σας...(το θεμα του τελωνειου δεν αλλαζει αφου παλι απο Ιαπωνια θα στειλει δεν εχει σχεσι με το οτι η αγορα θα γινει απο το αγγλικο ebay, αλλα οπως ειπαμε δεν πολυπαιζει το σεναριο του τελωνειου....)

Με μια προχειρη ματια που εριξα τωρα για τα δισκακια του τιτλου, υπαρχειν στο αγγλικο ebay απο αλλον Ιαπωνα 24.36 ευρω η 10αδα = 2.43 το κομματι, και 112.5 η 50αδα , δηλαδη 2.25 το κομματι, τελικες τιμες με μεσα τα μεταφορικα. Το λεω καθαρα για λογους συγκρισης....και του nikoneko καπου εκει θα βγαινουν αμα προσθεσεις τα μεταφορικα λογικα...

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει δεκάδες φορές από Ιαπωνια/εκτός Ευρώπης δέματα 50-100€(και 3-4 φορές πανω απο 100)και δεν εχουν περασει ποτέ τελώνειο.Να χρειαστείς να περάσεις τελωνείο με το κανονικό ταχυδρομείο ειναί σχεδόν αδυνατο αρκει να ακολουθέις τα παρακάτω:

1.Γενικα καλο ειναι να μη ξεπερνανε σε αξία τα 100€ και να μην ειναι θεόρατες κουτες να ζυγίζουν πολλά κιλά.

2.Να χρησιμοποιεις μονο υπηρεσιες που αναλαμβανει το ΕΛΤΑ(Airmail,SAL,EMS).Ακομη κι αν παραγγειλεις κατι με αξια πάνω απο 100€ και χρειαστει να πληρωσεις σου στελνει το Ελτα ειδοποιητηριο με ενα ποσο κατω απο 10€ + φπα(αναλαμβάνει αυτοματα τον εκτελωνισμο).

3.Μην χρησιμοποιεις ΠΟΤΕ courrier τυπου DHL,FEDEX,UPS.Εκει πραγματι ισχυουν οσα ειπωθηκαν περι τελωνειου και εκτελωνισμου.

Δημοσ.
Εχω παραγγείλει δεκάδες φορές από Ιαπωνια/εκτός Ευρώπης δέματα 50-100€(και 3-4 φορές πανω απο 100)και δεν εχουν περασει ποτέ τελώνειο.Να χρειαστείς να περάσεις τελωνείο με το κανονικό ταχυδρομείο ειναί σχεδόν αδυνατο αρκει να ακολουθέις τα παρακάτω:

1.Γενικα καλο ειναι να μη ξεπερνανε σε αξία τα 100€ και να μην ειναι θεόρατες κουτες να ζυγίζουν πολλά κιλά.

2.Να χρησιμοποιεις μονο υπηρεσιες που αναλαμβανει το ΕΛΤΑ(Airmail,SAL,EMS).Ακομη κι αν παραγγειλεις κατι με αξια πάνω απο 100€ και χρειαστει να πληρωσεις σου στελνει το Ελτα ειδοποιητηριο με ενα ποσο κατω απο 10€ + φπα(αναλαμβάνει αυτοματα τον εκτελωνισμο).

3.Μην χρησιμοποιεις ΠΟΤΕ courrier τυπου DHL,FEDEX,UPS.Εκει πραγματι ισχυουν οσα ειπωθηκαν περι τελωνειου και εκτελωνισμου.

+1

Κι εμένα ένα φιλαράκι τα ίδια με συμβούλεψε. Έκανα 2 παραγγελίες το τελευταίο 2μηνο με 105 και 120€ (Κίνα και Ταϊλάνδη) και πλήρωσα 5€ στα ΕΛΤΑ για εκτελωνισμό.

Δημοσ.

+1 και από εμένα.

Με κούριερ είσαι σίγουρος οτι θα περάσεις τελωνείο = είτε 75ευρώ, είτε 4 ώρες + μετάβαση στο αεροδρόμιο + καμιά 40αριά ευρώ.

Μέσω κρατικών εταιρειών +ΕΛΤΑ πληρώνεις πολύ-πολύ λιγότερα.

Μακριά από κούριερ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις πληροφορίες περί τελωνείου κλπ.

Παλιά ήταν αλλιώς τα πράγματα, οπότε είναι σημαντικό να ξέρουμε τι ισχύει τώρα.

Δημοσ.

wow, οι τιμες εχουν πεσει δραματικα στα blu ray δισκακια.

Βρηκα δεκαδα απο blu ray διπλης στρωσης (50GB) με €53 και δωρεαν shipping.

http://cgi.ebay.co.uk/10-TDK-blu-ray-disc-video-BD-R-DL-50gb-4X-bluray-/190378482580?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_ComputerComponents_BlankCDsDVDs&hash=item2c53711b94

Καιρος να επενδυσουμε σε κανα drive εγραφης :P

Δημοσ.

wow, οι τιμες εχουν πεσει δραματικα στα blu ray δισκακια.

Βρηκα δεκαδα απο blu ray διπλης στρωσης (50GB) με €53 και δωρεαν shipping.

http://cgi.ebay.co.uk/10-TDK-blu-ray-disc-video-BD-R-DL-50gb-4X-bluray-/190378482580?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_ComputerComponents_BlankCDsDVDs&hash=item2c53711b94

Καιρος να επενδυσουμε σε κανα drive εγραφης :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...