Προς το περιεχόμενο

Kworld DVB-T 300u (digital usb tv box)

matthew21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Αγόρασα τη συγκεκριμένη κάρτα από το eshop εχθές. Στο description του e-shop έλεγε ότι έχει και mpeg4 (δηλαδή μετά τις 18/6 θα μπορώ να βλέπω ψηφιακή tv). Όμως, στο κουτί και στο manual δε λέει κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά πιάνω όσα κανάλια εκπέμπουν mpeg2 (sport+, cine+ etc). Ο υπάλληλος του eshop μου είπε οτι δεν το γράφει στο κουτί γιατί με το digital το περιλαμβάνει :rolleyes:

Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει mpeg4, γιατί αν δεν παίζει θα είναι άχρηστη μετά από κάποιον καιρό (μιας ακόμα και η ert+ θα πάει από mpeg 2 σε mpeg 4)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702163

Δημοσ.

Κανείς; :(

Απ' ότι είδα ψάχνοντας στο google (δε βρήκα και πολλά) οι περισσότεροι λένε ότι υποστηρίζει. Στο εγχειρίδιο όμως δε λέει κάτι, και στην επιλογή στο capture έχει μόνο mpeg2 ps και mpeg2 ts.

Δημοσ.

Ναι αυτό το είδα, γι αυτό άλλωστε το αγόρασα, εδώ όμως

vsvabv.jpg

δε θα πρεπε να βγάζει και mpeg4; Λέω εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό :fear:

Δημοσ.

αυτό (capture) σημαίνει καταγραφή, οτι γράφει δηλαδή το βίντεο σε μορφή mpeg2. Τωρα για το αν παίζει mpeg4 αν δεν το ξεκαθαρίζει στο site της εταιρείας καλύτερα να τυπωσεις οτι λενε αυτοι μ οτι λεει η εταιρεία κ να τους το πας πίσω...

Εκτός αν μας πει κάποιος συμφορουμίτης οτι ειναι συμβατη...

Δημοσ.

Στο site της kworld δεν υπάρχει καν (ούτε στο section earlier products) :rolleyes: Η πιο κοντινή πρέπει να είναι η Κworld dvbt 380u αλλά λογικά είναι νεότερο μοντέλο.

Και το θέμα είναι ότι ξαναπέρασα από το eshop για να μου κάνουν τη διευκρίνηση (μιας και δεν αξίζει αν παίζει μόνο mpeg2 καθώς και η ert+ θα πάει σε mpeg4) και μου είπαν οτι ουτε αυτοί είναι σίγουροι!

Στην ερώτηση αν μπορώ να την αλλάξω απάντησαν οτι τα προϊόντα από το stock house δεν επιστρέφονται (και εγώ το έχαψα σαν καλός μλκς) ενώ στην ιστοσελίδα τους λέει αυτό

Οι επιστροφές προϊόντων αγορασμένων από το Stock House, γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παραδόθηκαν από το κατάστημα. Η Εγγύηση μεταχειρισμένου καθώς και η Κατάσταση μεταχειρισμένου είναι δεδομένα πλήρως ανανεωμένα και έγκυρα. Τα λοιπά χαρακτηριστικά, η εγγύηση, η περιγραφή, οι φωτογραφίες και τα δώρα που παρουσιάζονται αφορούν καινούρια προϊόντα και μπορεί να μην ισχύουν στα προϊόντα που διατίθενται από το Stock House.

Μάλλον που αύριο θα την πάω πίσω γιατί δε βρίσκω άκρη.

Δημοσ.

...σε αυτού τού είδους τους δέκτες, οι decoders που αποκωδικοποιούν το σήμα mpeg4, είναι φίλε μου, θέμα του λογισμικού που χρησιμοποιείς για να δείς τηλεόραση...

...αν η εφαρμογή που χρησιμοποιείς τους περιλαμβάνει, θα κάνεις λήψη της καινούριας εκπομπής mpeg4 στα σίγουρα...

...1) φρόντισε, απο το σάϊτ της Κ-world, ή από το cd πού σού έδωσαν να περάσεις τους σωστούς drivers για το λειτουργικό σου...

...2) αν είναι συμβατή με το media center των windows, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή λογισμικού + θα τα δείς όλα...

...αλλιώς 3) χρησιμοποίησε την πιο πρόσφατη εφαρμογή τηλεόρασης που δίνει η κ-world που λογικά θα περιέχει τους κατάλληλους decoders...

...κάνε τις δοκιμές σου + αν δεν μείνεις ικανοποιημένος δώστην πίσω...

...δυστυχώς πολλά απ' αυτά τα στικάκια δεν υποστηρίζονται σωστά + έχουν κωλοντράϊβερς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...