Προς το περιεχόμενο

Black Mirror 2

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok μολις το τελείωσα κι εγώ.

Λοιπόν να πω κι εγώ την γνώμη μου..

Μου άρεσε σaν adventure αρκετά.Είχε καλούς χαρακτήρες, καλά puzzle, και καλά γραφικά. Μου άρεσε πολύ που υπήρχαν ανατροπές στο σενάριο τις οποίες δεν έχεις σκεφτεί.Με χάλασε οτι δεν είχε την ατμόσφαιρα όμως του πρώτου. Ναι είχε τις αδυναμίες του το πρώτο αλλά σε έβαζε μέσα στο μυστήριο με τρόπο που λίγα παιχνίδια το έχουν καταφέρει.Ε, αυτό ήταν που το έκανε να αποκτήσει όνομα σαν παιχνίδι και εδώ δεν με "ρούφηξε" με τον ίδιο τρόπο..

Πάντως αν βγει και 3 θα το πάρω.

Α, και το κοριτσίστικο σχόλιο....Γιατί κάναν τον Samuel τόσο άσχημο στην opening scene; Μια χαρά παλικάρι ήταν στο πρώτο...

Ps τα mini games πώς ανοίγουν;;;;

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια δεν ήξερα καν ότι έχει mini games μέσα! Πάντως κάποια πραγματάκια ξεκλειδώνουν με το να τραβάς φωτογραφίες μέσα στο παιχνίδι με την φωτογραφική μηχανή που έχει ο Darren. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να ανοίγουν και τα mini games.

Δημοσ.

Εγω για να είμαι ειλικρινής δυστυχώς δεν έτυχε να έχω παίξει το black mirror 1 αν και δηλώνω φανατικός adventuras (οκ μην φάτε είπα δεν έτυχε :P ). Οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω όπως οι περισσότεροι.

Σαν ανεξάρτητος λοιπόν, το παιχνίδι είναι πραγματικά MUST. Απίστευτη ατμόσφαιρα, απο τους καλύτερους χειρισμούς που έχω παίξει, πολύ καλό σενάριο και ανατροπές (είμαι στο 3ο κεφάλαιο) και προπάντων +1 στο ότι σου δίνει την επιλογή στους γρίφους να τους προσπεράσεις αν δεν τα καταφέρνεις!!

Τισ καλύτερες εντυπώσεις έχω μέχρι τώρα !! Σε αυτούς που δεν το έχουν παίξει ακόμα...μην το χάσετε με τίποτα :)

Δημοσ.

Και να προσθεσω σε αυτα που λεει ο Brandon την πολυ καλη δομη των χαρακτηρων που ηταν πολυ αληθοφανεις.

Δημοσ.

Ναι κάπου έλεγε για την φωτογραφική αλλά όσο δοκιμασα δεν βρήκα πουθενά hotspots για να τραβήξω.Θα ψάξω ίσως σε κανένα walkthrough

Δημοσ.
Τωρα ετοιμαζομαστε για αλλα adventures.Λοιπον εχω μια ιδεα....

Ρίξε την ιδέα να δούμε τι θα κάνουμε!! :ΡΡ

Πάντως χαίρομαι που βλέπουμε ξανά τέτοια παιχνίδια. Και πάρα πολύ όμορφα που σε κρατάνε μέχρι το τέλος και δεν έχουν και απαιτήσεις οι οποίες μας ζητάνε πλαγίως να σκάμε χρήμα για αναβάθμιση κάθε χρόνο σχεδόν!!

Δημοσ.
Πάντως χαίρομαι που βλέπουμε ξανά τέτοια παιχνίδια. Και πάρα πολύ όμορφα που σε κρατάνε μέχρι το τέλος και δεν έχουν και απαιτήσεις οι οποίες μας ζητάνε πλαγίως να σκάμε χρήμα για αναβάθμιση κάθε χρόνο σχεδόν!!

Ναι υπαρχουν τετοια ευτυχως ,συμφωνω με το σχολιο σου περι hardware.Θα ελεγα μαλιστα οτι οι προγραμματιστες υπολειπονται στην υποστηριξη του καινουργιου hardware κατα πολυ.Κανονικα δεν θα επρεπε να ξαναπαρουμε τιποτε καινουργιο αν δεν εχει σωστη υποστηριξη σε software.

Η ιδεα μου ηταν να φτιαχτει ενα νημα που να συζηταμε εκτενως τα διαφορα adventure games που εχουμε παιξει,να προτεινουμε καινουργια κανοντας μια αναλυτικη περιγραφη κ.τ.λ.

Δυστυχως αυτο εχει ηδη ξεκινησει σε αλλο νημα προ πολλου ,αλλα κατα την γνωμη μου σε μη ικανοποιητικο επιπεδο,γιατι εκει απλα αναφερονται games με την σεσουλα και ριχνονται και μερικα σχολια ετσι στο βιαστικο.

Οποτε αναγκαστικα θα ανοιγουμε νεα νηματα για νεα adventures.

Δημοσ.

Αυτο ειναι!Και φαινεται φανταστικη η συνεχεια!Ελπιζω να τον σκιαγραφησουν λιγο πιο βρωμοπαιδο ,γιατι ηταν πολυ χαμηλων τονων ,γατουλης, στο Black Mirror 2.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολυ ομορφα γραφικα,πανευκολοι γριφοι(αληθεια δεν τους λες και γριφους..ξενερα..),καλουτσικο σεναριο,ατμοσφαιρα - καμια σχεση με το πρωτο,..φιναλε γτπ ...γενικα..δεν με ενθουσιασε.

κριμα.

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:37 ----------

Γουσταρα λιγο περισσοτερο κακο τον ηρωα.Λιγο πιο αλανιαρη και πιο μυστικιστη.Ηταν καπως φλουφλης.

:lol::lol: μηπως να χορευε και κανα ζεμπεκικο στο intro video..?:lol::lol:

Δημοσ.

Οχι αυτο δεν θα πηγαινε.Αλλα ξερεις να εριχνε τιποτε μπουνιες στο γλοιωδες αφεντικο του,να ειχαμε τιποτα ξεφρενο σεξ με την αντι-ηρωιδα ,να ειχε ερευνητικο ενδιαφερον για το υπερφυσικο απο το να αρνειται συνεχως μεχρι το τελος οτι ''αυτα δεν υπαρχουν'' κ.τ.λ.

Δημοσ.

Ναι γιατι?Τι προβλημα θα υπηρχε?Αν δεν κανω λαθος ηταν περιπετεια με μαυρη μαγεια δεν ηταν ο Mπομπ ο Σφουγγαρακης,η το ''Σπιτι στο λιβαδι'' 2.:devil:

Εν τω μεταξυ τον φιλησε στο πρωτο μερος του game αν και υποτιθεται οτι αυτος δεν ηξερε οτι ειναι αδερφια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...