Προς το περιεχόμενο

Black Mirror 2

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αρχίσετε το game θέλω εντυπώσεις. Θέλω να παίξω ένα καλό adventure ιδίως μετά την απαγοήτευση που έφαγα με το darkfall lost souls.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρώτο Black Mirror είναι ίσως το καλύτερο adventure που έχω παίξει... ή ίσως το μυθοποίησα λίγο γιατί το προσπαθούσα ένα χρόνο μέχρι να μπορέσω τελικά αφού κράσαρε συνέχεια

Κάνε μας updates για το 2. :-)

Το αγόρασες με κασετίνα ή το κατέβασες απο σάιτ; Γιατί έχω δώσει λεφτάκια σε ένα συγκεκριμένο σάιτ και τα 2 απο τα 3 είχαν προβλήματα :mad:

• Moderators
Δημοσ.
Το αγόρασες με κασετίνα ή το κατέβασες απο σάιτ;

Αυτά είναι και τα δικά μου ερωτήματα.

Επίσης, γνωρίζει κάποιος τίποτα για πακετάκι και των δύο τίτλων (Black Mirror και Black Mirror 2) για όσους από εμάς δεν έχουν παίξει ούτε το πρώτο (αλλά θέλουν να μπουν κανονικά στην ιστορία πριν να παίξουν το δεύτερο) ;

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το interface και τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα,εχει δε στο ξεκινημα 2 τροπους να ξεκινησει κανεις το game.Easy and Hard.Με το πρωτο σε βοηθα με ενδειξεις στυλ μικρου μεγεθυντικου φακου να προσεξεις σε ποια μερη ενος χωρου,π.χ. δωματιο,θα πρεπει να ψαξεις.Απο αυτη την αποψη θυμιζει λιγο Tunguska.

Εχει πολυ χιουμορ, και οι φωνες ειναι κατανοητες και με καθαρη προφορα.

Οσον αφορα την αγορα,δεν θελω να ακουστω συντηρητικος,αλλα εγω παντα αγοραζω games και βιβλια απο Amazon.Μου ερχονται το πολυ σε 3 μερες με κουριερ στην πορτα μου χωρις ενα cent επιβαρυνσης.Μιλαμε για αψογο service.Σας προτεινω να το αγορασετε απο εκει.

UPDATE

Αυτην την στιγμη εχει εξαντληθει απο Amazon αλλα θα επανερθει συντομα.

Για τους φιλους που θελουν να παιξουν και το πρωτο μερος για να εμβαθυνουν στην πλοκη και να καταλαβουν καλυτερα το δευτερο το βρηκα φτηνα στο λινκ που παραθετω:

http://www.amazon.com/Black-Mirror-Jewel-Case-Pc/dp/B000815N6M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1273331095&sr=8-2

Απο Ελλαδα για το Black Mirror 2 :

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1892289&prid=1146521

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02186

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0461787&catid=070201

Δημοσ.

Προτεινω για οσους δεν εχουν παιξει το πρωτο να διαβασουν καπου την πλοκη και το φιναλε και οχι να παιξουν απο την αρχη το Black Mirror I διοτι θα σπασουν τα νευρα τους με τα συνεχη προβληματα.Φυσικα ,δεν συζηταμε, αν θελει καποιος να το τρεξει σε Win 7 να το ξεχασει απο τωρα.

Δημοσ.
Προτεινω για οσους δεν εχουν παιξει το πρωτο να διαβασουν καπου την πλοκη και το φιναλε και οχι να παιξουν απο την αρχη το Black Mirror I διοτι θα σπασουν τα νευρα τους με τα συνεχη προβληματα.Φυσικα ,δεν συζηταμε, αν θελει καποιος να το τρεξει σε Win 7 να το ξεχασει απο τωρα.

Εγω τρεχω VistaX64SP2 αλλα ισως σε compatibility mode να το τρεξουν το πρωτο.Ειχε βγει το 2003,δεν ηταν τοσο παλιο.

Δημοσ.

Το 1ο το τρέχω σε 7 και δεν παρατήρησα το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τρέχουν τέλεια και ελπίζω να το τελειώσω σύντομα για να αρχίσω το 2.

edit: το 1ο το δίνει το pc master gold που κυκλοφορεί.

Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει. Αργούν πολύ να μου το στείλουν από το "μαγαζί" που το παρήγγειλα!!!

Όσον αφορά το πρώτο είναι όντως λίγο σπαστικό σε κάποια σημεία. Δεν θυμάμαι να είχα κρασαρίσματα και τέτοια πράγματα αλλά θυμάμαι ότι είχε αργή κίνηση και κάποια άλλα θεματάκια. Π.χ ήθελες να μιλήσεις στον τύπο που έπλενε τα πιάτα και όταν πατούσες το mouse για να μιλήσεις έπρεπε πρώτα να περιμένεις να πλύνει το καταραμένο πιάτρο που κρατούσε στα χέρια του και μετά γυρνούσε με προς το μέρος σου σε ρυθμούς κουτσής χελώνας για να σου μιλήσει. Μπορεί να μην είναι τπτ το τραγικό αυτό το παράδειγμα αλλά είναι ενοχλητικό. Ειδικά από την στιγμή που θες να παίξεις το πρώτο για να μπεις μέσα στο θέμα και να μπορέσεις να συνεχίσεις με το δεύτερο. Ελπίζω το δεύτερο να μην έχει παρόμοια προβλήματα!

Δημοσ.

Αδελφια εν adventure,εγω θυμαμαι καθαρα οτι στο δικο μου συστημα του 2003 δεν ειχα κανενα κρασαρισμα.Το μονο ,στο φιναλε του πρωτου μερους του Black Mirror 1 υπηρχε ενα bug που σε δυσκολευε να ολκληρωσεις ενα task που σε πηγαινε αυτοματα στο δευτερο μερος και συνεχιζες το game.Απο εκει και μετα,δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Metmat

Το δευτερο ειναι καλυτερα δομημενο και γρηγορο μεχρι στιγμης.Αλλα ειμαι ακομη στην αρχη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Το πρώτο μέρος ήταν απ τα καλύτερα (και όχι εκνευριστικά δύσκολα) adventures που χω παίξει, μόνο το τέλος θυμάμαι πως ήταν λίγο ξενέρωμα.

Θα το τιμήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...