Προς το περιεχόμενο

Black Mirror 2

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστο αλλα στα adventures μετραει το σεναριο πιο πολυ.Εγω παιδες θα το ξεκινησω απο σημερα βραδυ ,οταν αποφασισετε να ξεκινησετε λεω να το κανουμε και tips&hinhts νημα ,περα απο αλλες συζητησεις γυρω απο το παιγνιδι.

---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

Μερικοι κριτικαραν το τελος του Black Mirror 1,εγω το βρηκα πολυ καλο και πρωτοτυπο.

Δημοσ.

Πω πω ρε παιδιά!! Από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει ήταν το πρώτο. Μόνο που έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν θυμάμαι καν την υπόθεση!!!

Όχι απλά δεν θυμάμαι πως τελείωνε αλλά δεν θυμάμαι καν το σενάριο!!

Αλήθεια... υπάρχει κανένα site που να μπορώ να διαβάσω λίγο την υπόθεση ώστε να μπορέσω να το επαναφέρω στη μνήμη μου;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε! Έψαχνα στο google για black mirror plot, scenario, spoiler αλλά μόνο κάτι walkthrough έβρισκα! Πρέπει να βρω όλη την ιστορία για να θυμάμαι πως τελειώνει έτσι ώστε να μπω στο κλίμα του παιχνιδιού. Θυμάμαι ότι το είχε αυτό το χαρακτηριστικό. Σε έβαζε μέσα στο κλίμα!

Δημοσ.

Αν μπορείς πες μου φίλε πως τελειώνει αλλά σε pm ή με spoiler! Μην το χαλάσουμε και σε όσους θέλουν να παίξουν και το πρώτο!

Δημοσ.

Σωστος! Λοιπον...

ΟSamuel προσπαθει να βρει τον δολοφονο πισω απο αυτη τη σειρα δολοφονιων που συμβαινει στον αρχοντικο ,με βαση την λογικη κυριως ,σαν ντετεκτιβ ας πουμε,αλλα οπως φαινεται βημα βημα,αρχιζει βασει των στοιχειων να καταλαβαινει πως υπαρχει τελικα εντονο το υπερφυσικο μεσα στην υποθεση.Στην αποκορυφωση της ιστοριας ανακαλυπτει πως τελικα το δαιμονικο πνευμα του προγονου του τον καταλαμβανει καποιες στιγμες και κανει τα εγκληματα χρησιμοποιωντας σαν οχημα αυτον.Αφου λοιπον με Καβαλιστικη,μαγικη τελετη κλεινει τον Μαυρο Καθρεφτη,ενα ειδος portal απο την Κολαση ωστε να μην μπορει να επανελθει το κακο πνευμα του προγονου του,μη αντεχοντας τις τυψεις αυτοκτονει πεφτοντας απο το πιο ψηλο μερος του αρχοντικου.

Δημοσ.

Εξαιρετική περιγραφή! Το θυμήθηκα τώρα. Ευχαριστώ.

Με βλέπω να αρχίζω την συνέχεια το συντομότερο δυνατόν.

Άσχετο... τώρα που παρατηρώ τον ήρωα φέρνει λίγο στον Μπλάνκο!! :ΡΡ

Δημοσ.

Ασχετο,και συγνωμη για την περιεργεια αλλα το συμβολο στο αβαταρ σου μου θυμιζει λιγο Enochean magic, η οχι?

Δημοσ.

Ισως το εχουν παρει απο την σχετικη θεωρια.Απλη περιεργεια.Thanks.

Θα το ξεκινησω το game σημερα ,φαινεται πιο ενδιαφερον απο το πρωτο απο οτι διαβαζω.Για να δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...