Προς το περιεχόμενο

καθαρισμος οθονης

vaggospat13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πΛοιπον θελω να καθαρισω τη οθονη απο τον υπολογιστη τ πατερα μ η οποια εχει να καθαριστει πανω απο ενα χρονο και εχει κολλησει πανω της η βρομα.τι καθαριστικα να χρησιμοποιησω για να την καθαρισω οσο το δυνατον καλυτερα;

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια ειδικά υγρά μαντηλάκια για οθόνες. Κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αφού είχα ακριβο-αγοράσει διάφορα, βρήκα πρόσφατα στο aldi κάποια φθηνά.

Υπάρχει πάντα και η κλασσική λύση του azax-μαλακό πανί αλλά είναι πολύ επιθετική χημική σύσταση για την οθόνη

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PEL5003

Αυτό και είσαι αρχηγός...και κρατάει αιώνες...

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με μαντηλάκι για τα γυαλιά πχ που είναι μαλακό...

Και άσε τους άλλους να πλερώνουν μαντηλάκια!!!(το έκανα και εγώ μέχρι που το ανακάλυψα)

Δημοσ.

Ρε σεις δεν χρειαζεται να ξοδευεστε...Αρκει να παρεις βαμβακι να το βρεξεις με λιγο νερο και αφου το στραγκιξεις λιγακι καθαριζεις την οθονη...Ουτε εξοδα ουτε χημικα

Δημοσ.
Ρε σεις δεν χρειαζεται να ξοδευεστε...Αρκει να παρεις βαμβακι να το βρεξεις με λιγο νερο και αφου το στραγκιξεις λιγακι καθαριζεις την οθονη...Ουτε εξοδα ουτε χημικα

σωστος ο φιλος...

η καλυτερη και πιο οικονομικη λυση ειναι ενα μαλακο πανι ελαφρα βρεγμενο με απλο νερακι

και μολις την περασεις αμεσως την περνας με χαρτι κουζινας ωστε να αποροφησει την σχετικη υγρασια που αφησε το πανι...το πανι που θα ειναι βρεγμενο θα προσεξεις να ειναι και στιμενο...ωστε να μην αφησει πολυ νερο επανω στην οθονη..

μην βαλεις οτιδηποτε χημικο!!!!!

Δημοσ.

Tα μαντηλάκια ξεραίνονται με τον καιρό...Οπότε δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά...Ενώ το υγρό με τα ίδια ακριβώς χρήματα σε βγάζει ασπροπρόσωπο μήνεςςςς και μήνεςςςς και μήνεςςςςς και μήνεςςς...

Στην τελική μπορείς να δοκιμάσεις και τα δύο...Και εγώ βλακωδώς έπαιρνα τα μαντηλάκια παλιά και μετα το υγρό δεν πρόκειται να ξαναπάρω προσωπικά...

Πάντως να ξέρεις, πιο φτηνό, επώνυμο και συνάμα καλό καθαριστικό δεν πρόκειται να βρεις!

Μπορείς να δοκιμάσεις λοιπόν και τα 2!

Και αν σου ξεραίνονται τα μαντήλια να τα ψεκάζεις με το υγρό(το ίδιο υγρό έχουν)...

Αλλά στην πορεία θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να πληρώνεις τα μαντήλια!!! Εγω χρησιμοποιώ και απλό χαρτί κουζίνας άμα λάχει!

Αλλά άμα φοβάσαι πολύ, καλύτερα μαντηλάκι για τα γυαλιά !!!

Δημοσ.

επειδή καθαρίζω χρόνια τώρα tv,monitor, τα γυαλιά μου! μία είναι η λύση: πανάκι για γυαλιά και μόνο αυτό, όλα τα άλλα μπορούν να αφήσουν ίχνη ή και μικρά-μικρά γδαρσιματάκια.

Δημοσ.

H λύση που χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και καθαρίζει τέλεια, χωρίς καθόλου ίχνη και χωρίς να προκαλείς την παραμικρή ζημιά στην οθόνη.

Αγοράζεις μαλακά πανάκια καθαρισμού μικροινών (Microfibre). Τα βρέχεις με νερό, τα στύβεις καλά-καλά και καθαρίζεις την οθόνη σου τέλεια, καθώς και οποιοδήποτε περιφερειακό (πληκρολόγια - mouse - κουτί κλπ).

Καθαρίζει απίστευτα καλά, ανέξοδα, χωρίς χημικά και κρατάει για πολύ καιρό. ;)

Δημοσ.

Ναι αλλά ρε παιδιά, το νεράκι της βρύσης εκτός του έχει άλατα...πώς θα διώξει τους "λιπαρούς" λεκέδες...πχ από κατά καιρούς δαχτυλιές ή ό,τιδήποτε;

Η χημεία λέει ότι δεν γίνεται...

Για αυτό καλύτερα το ειδικό υγρό πιστεύω, αν θέλουμε να τις έχουμε καλά συντηρημένες τις οθόνες μας...

Σιγά 3 ευρώ κάνει και κρατάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...πιστέψτε με πόσο κρατάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................................................................

Δημοσ.

+10000000 για το σπρει εγω το εχω για πανω απο 2 χρονια και ακομα εχει...απλα κοιτα να μγν εχει αλκοολ

Δημοσ.

Xαχααα 2 χρόνια;;; Εγώ ακόμα έχω καιρό!

Μόλις τσέκαρα το μπουκάλι και το συγκεκριμένο δεν έχει οινόπνευμα!(όχι ότι δεν το ήξερα, απλά για να ξέρουν σίγουρα και οι ενδιαφερόμενοι)!

Δημοσ.

Χρησιμοποιω αζαξ με χαρτι κουζινας χρονια....ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους...

Ειχα δοκιμάσει Άζαξ. Καθάριζε τέλεια τα πάντα...

ΑΛΛΑ!! Μετά αν το εβλεπες οπως επεφτε το φως εκανε σαν γδαρσιές! Σαν να το γυαλοχαρτάρει δηλαδή!!!

Η λύση που έχω βρει τώρα ειναι μίγμα νερού (μπορει κ απεσταγμένο) με ισοπροπυλικη αλκόολη.. Καθαρίζει τέλεια τα πάντα και δεν αλοιώνει καθόλου την επιφάνεια...

http://en.wikipedia.org/wiki/Isopropyl_alcohol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...