Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για RAM

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω το pc που βλεπετε στην υπογραφη μου και θελω να ρωτησω αν θα δω διαφορα με την αγορα αλλων 4gb ram....???

Δημοσ.

Για πες και τί εφαρμογές τρέχεις που να δικαιολογούν την ύπαρξη 8 gb ram ;

Υποθέτω ότι τρέχεις 64bit λειτουργικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

περισσοτερο παιχνιδια και κανα virtual dj....ναι windows 7 64bit εχω!

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις τα λεφτά δε νομίζω ότι χρειάζεσαι παραπάνω ραμ.

Τρέχω cubase με ένα σωρό plugins και όλα αυτά με 4gb ram!

Αν θες κάτι να αλλαξεις οπωσδήποτε (σε τρώει η τσέπη; ) πάρε καινούριο τροφοδοτικό γιατί με αυτό μάλλον δουλεύεις οριακά

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι φυσικα δεν με τρωει :P ετσι κ αλλιως δεν θα επερνα τωρα το καλοκαιρι που θα δουλευα θα τις επερνα...για το τροφοδοτικο τωρα δλδ αν παω να βαλω ενα δυο ανεμιστιρακια λες να δυσκολευεται και αν ειναι να παρω ενα 650w θα ειναι οκ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με την κάρτα γραφικών σου στο θέμα κατανάλωσης, το μόνο που βλέπω είναι πως έχεις μια χαρά pc.

Στη θέση σου δε θα άλλαζα τίποτα.

Και κάτι που σκέφτηκα, αντί να δώσεις 100-120 ευρώ για ραμ (που κατά τη γνώμη μου είναι τζάμπα λεφτά) δε δίνεις 140 να πάρεις ένα xbox360 ;

Δημοσ.
Και κάτι που σκέφτηκα, αντί να δώσεις 100-120 ευρώ για ραμ (που κατά τη γνώμη μου είναι τζάμπα λεφτά) δε δίνεις 140 να πάρεις ένα xbox360 ;

Και νομίζω το ικεα έχει έναν καναπέ με 110 .. φοβερό. Εσύ ξεκίνησες τα άσχετα :ninja:

Το τροφοδοτικό σου jim δεν είναι αδύναμο, ούτε ζορίζεται από το σύστημά σου. Φυσικά μπορείς να βάλεις έξτρα φουρφούρια πάνω του.

Τα +4gb δεν είναι τελείως αχρείαστα πλέον, αλλά νταξ.. δεν προτείνονται κιόλας. Παρατήρησες τερματισμό των ελεύθερων MB ενώ δουλεύεις; :whistle:

Δημοσ.
Και νομίζω το ικεα έχει έναν καναπέ με 110 .. φοβερό. Εσύ ξεκίνησες τα άσχετα :ninja:

Και εσύ διαιωνίζεις μια μακακία που είπα έτσι για τη πλάκα......... αναρωτήσου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...