titos992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα οταν αοιγω τον σκληρο μου βγαζει ενα συννεφο και γραφει "αγνωστη συσκευη".Δοκιμασα να ανοιξω τον Η/Υ να τον καθαρισω αλλα τιποτα εκανα επαννακινηση τον υπολογιστη και παλι τιποτα δεν ξερω τη να κανω.
tsatali22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 πόσα μέτρα είναι το καλώδιο usb(σε εξωτερικό σκληρό δίσκο έτσι?)
titos992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το καλωδιο ειναι αρκετα μακρη.Ναι εχω εγγυηση αλλα αχω μπολικα αρχεια μεσα και δεν θελω να τα χασω
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αν σε νοιάζουν περισσότερο τα αρχεία από την εγγύηση, άνοιξε το κουτί, βγάλε τον δίσκο που έχει μέσα, και σύνδεσέ τον εσωτερικά στο pc, και δες αν εκεί τον βλέπει.
titos992 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Φιλε να σε ρωτησω γινεται να "διαβαζει" ο Η/Υ τον εξ. ως εσωτερικο??
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ο "εξωτερικός" σου δίσκος είναι ένα πλαστικό κουτί που περιέχει τα σχετικά ηλεκτρονικά (disk controller κτλ) και έναν κανονικό σκληρό δίσκο. ...το "κανονικό" παίρνει βέβαια λίγο νερό, αν δεν είναι 3.5 ιντσών, αλλά 2.5 = "μίνι" σκληρός δίσκος, όπως αυτοί που έχουν τα laptop. Ακόμα και 2.5άρης να είναι πάντως, υπάρχει σχετικός αντάπτορας (γύρω στο 10άρι κοστίζει) για να τον βάλεις κι αυτόν εσωτερικά. Από αυτά που περιγράφεις, στην καλύτερη περίπτωση έχουν μάλλον πάθει κάποια ζημιά τα "ηλεκτρονικά" του κουτιού. Το οποίο σημαίνει πως η μόνη περίπτωση να πάρεις τα αρχεία σου, είναι να συνδέσεις τον σκληρό δίσκο που εμπεριέχεται ως εσωτερικό. Ο οποίος ίσως αναγνωριστεί κανονικά από τα Windows - ίσως απ' την άλλη χρειαστεί να πάρεις τα αρχεία μέσω κάποιου προγράμματος ανάκτησης (το οποίο μάλιστα σημαίνει πως πρέπει να έχεις ελεύθερο χώρο σε άλλο δίσκο, για να δεχτεί τα ανακτηθέντα αρχεία). Υπάρχει βέβαια κι η περίπτωση να είναι χαλασμένος και αυτός (όπως ίσως και το κουτί του δηλαδή), οπότε ίσως πάει στράφι η δυνατότητα να τον επιστρέψεις τουλάχιστον, και να στον αντικαταστήσουν - ως σύνολο όμως, και χωρίς να έχει εμφανή σημάδια παραβίασης το εξωτερικό κουτί. Γι' αυτό εξ' αρχής ρώτησα αν έχεις εγγύηση και τί σε ενδιαφέρει περισσότερο : αυτή ή τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.