Προς το περιεχόμενο

celeron 3200 tray @ 29.40€

SV1EOD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφορά δεν είναι, καλή τιμή όμως μου φαίνεται και αν κάποιος ψάχνει έναν φθηνό 775 επεξεργαστή ίσως να του φανεί χρήσιμο για αυτό και το αναφέρω.

http://www.skroutz.gr/s/94361/Intel-Celeron-Dual-Core-E3200-Tray.html

Ξαναλέω όχι κάτι το φοβερό αλλά σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον είδα και εγώ, ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Για ένα HTPC είναι άριστος, χαμηλές θερμοκρασίες και καλή απόδοση. Παίζει 1080p άνετα χωρίς GPU acceleration.

Τον είχα πάρει πριν απο μισό χρόνο περίπου σε box έκδοση απο eshop στα 32 ευρά. Με την φτηνότερη asrock που βρήκα χτύπησε σταθερά με μηδαμινή προσπάθεια τα 3.8GHz με την stock ψύξη

Ωραια όλα αυτά παίδες, αλλα εκεί που έχουν πάει οι μνήμες τι να μας κάνουν οι φτηνοί επεξεργαστές;

Κακά τα ψέματα, οι φτηνότεροι επεξεργαστές της αγοράς σήμερα είναι κατα πολύ πιο δυνατοί απ'όσο χρειάζονται 9 στους 10 (οσοι δεν παιζουν παιχνιδια η δεν χρησιμοποιούν βαριές εφαρμογές δλδ). Η διαφορά,ακόμα και όταν η χρήση είναι απλό σερφάρισμα είναι στην μνήμη πλέον. Αλλα οταν για 4 γιγα θέλεις κατοστάρικο, τι να το κάνω αν η μητρικη, επεξεργαστης και δίσκος κάνουν πλέον μονάχα 100;

Βαράω το κεφάλι μου που δεν πήρα ddr2 4gb πριν κανα χρονο που ειχαν φτασει 45 ευρω να στοκάρω.

Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλα με πνίγει το δίκιο! :mad: :o

Νομιζω ειναι εντελως ακυρο το post στο συγκεκριμενο subforum.....Αν αρχισει ο καθενας και προτεινει τι θεωρει value for money εδω μεσα θα χασουμε τον μπουσουλα.Το θεμα ειναι να γινονται γνωστες πραγματικες προσφορες απο καταστηματα.

Ωραια όλα αυτά παίδες, αλλα εκεί που έχουν πάει οι μνήμες τι να μας κάνουν οι φτηνοί επεξεργαστές;

Κακά τα ψέματα, οι φτηνότεροι επεξεργαστές της αγοράς σήμερα είναι κατα πολύ πιο δυνατοί απ'όσο χρειάζονται 9 στους 10 (οσοι δεν παιζουν παιχνιδια η δεν χρησιμοποιούν βαριές εφαρμογές δλδ). Η διαφορά,ακόμα και όταν η χρήση είναι απλό σερφάρισμα είναι στην μνήμη πλέον. Αλλα οταν για 4 γιγα θέλεις κατοστάρικο, τι να το κάνω αν η μητρικη, επεξεργαστης και δίσκος κάνουν πλέον μονάχα 100;

Βαράω το κεφάλι μου που δεν πήρα ddr2 4gb πριν κανα χρονο που ειχαν φτασει 45 ευρω να στοκάρω.

Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλα με πνίγει το δίκιο! :mad: :o

XAXAXA σε καταλαβαίνω απλά εγώ ήμουν κ.....τυχερός, αφού γνωστός αγόρασε pc οπότε μου έδωσε 2GB DDRII. Όπως και να έχει είναι λογικό να ακριβαίνουν τις DDRΙΙ για να αναγκαστεί ο κόσμος να πάρει νέα pcια και τελικά να μείνουν μόνο οι DDR3 στη παραγωγή. Που να δεις και οι DDR πόσο έχουν πάει....είδος προς εξαφάνιση. Μία sodimm για λαπτοπ θέλω και για 512MB ζητάν και 60 ευρώ.

Όσο για τον SV1EOD μιά χαρά κάνει και λέει για αυτή τη τιμή. Κάποιες φορές κάτι ακόμη και να μην γράφει από πάνω του ΠΡΟΣΦΟΡΑ....είναι. Απλά στη προκειμένη περίπτωση σου το προτείνει και επιλέγεις μιας και πολύς κόσμος ούτε καν θα κοιτούσε τον Celeron.

Όσο για τον SV1EOD μιά χαρά κάνει και λέει για αυτή τη τιμή. Κάποιες φορές κάτι ακόμη και να μην γράφει από πάνω του ΠΡΟΣΦΟΡΑ....είναι. Απλά στη προκειμένη περίπτωση σου το προτείνει και επιλέγεις μιας και πολύς κόσμος ούτε καν θα κοιτούσε τον Celeron.

Μα δεν διαφωνώ καθόλου οτι αξιζε να αναφερθεί η τιμή.

Το σχόλιο μου ηταν γενίκο, οτι οσο κι αν πέσουν οι επεξεργαστές οσο οι τιμες της μνήμης είναι εκει πάνω, κλάφτα Χαράλαμπε.

Επίσης, εδω δεν πρόκειται για την κλασσική ανατίμηση όταν οι μνήμες παλιώνουν. Και οι ddr3 4αρες δέν πεφτουν κάτω απο 100αρικο.

τεσπα. επειδη ειναι αρκετα αμπελοφιλοσοφικό και εκτος θεματος το ποστ μου, αν θέλετε σβηστε το, δεν θα παρεξηγηθω κιλοας! :lol: . Απλα καμιά φορά μου ζητουν φιλοι να τους πω ποσο να δωσουν για εναν υπολογιστη "ξερεις μωρε, για Ιντερνετ". Λογω μνημης αυτο το νουμερο εχει ξεφυγει εντελως τους τελευταιους μηνες.

Αν δείτε ότι το CELERON D430 που είναι μονοπύρηνος κοστίζει 5 ευρώ παραπάνω η τότε ο Ε3200 στα 29 ευρώ είναι όντως πολύ καλή τιμή και ας μην το αναφέρει σαν προσφορά το πλαίσιο.

Είναι ο μοναδικός Dual Core επεξεργαστής κάτω από 30 ευρώ, δεν είναι προσφορα??

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Celeron-E3200-s775-2-44-GHz-Cache-1MB-Tray-AT80571RG0561ML.htm

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το plasio.gr. Η σελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη.

Αν το πρόβλημα συνεχίσει ίσως οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να μας ενημερώσετε για τη σελίδα στην οποία προσπαθήσατε να πλοηγηθείτε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

οποιος (και αν) πηρε...πηρε. παλια μου τεχνη κοσκινο.

.............

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

.....................

Είχα παραγγείλει 2 κομμάτια στο κοντινό μου πλαίσιο χθες γιατί δεν είχε άμεσα διαθέσιμους. Μου είπαν ότι τα παρήγγειλαν στα κεντρικά και ότι θα με περιμένουν αύριο για παραλαβή στο κατάστημα. Ο ένας ήταν για έναν φίλο μου ο οποίος μου είπε κιόλας για την προσφορά. Θα έχει πλάκα να μου τα γυρίσουνε αύριο, θα με κυνηγάει ο φίλος.

Και σε ότι αφορά την συζήτηση για τις μνήμες θα συμφωνήσω απόλυτα με τους υπόλοιπους, οι τιμές έχουν ξεφύγει πολύ.

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ----------

Και για τα παιδιά που ρωτάνε αν αξίζει να αναβαθμίσουνε από τους prescott η γνώμη μου είναι ότι αξίζει και με το παραπάνω. Έστω και στα 40+ ευρώ που βρίσκεις τους 3300-3400. Και μόνο που:

Παίζει 1080p άνετα χωρίς GPU acceleration.

Βέβαια παίζουν ρόλο και οι ανάγκες σου, αν κάνεις την δουλεία σου δεν χρειάζεται να σκαλίζεις. Αλλά αν δουλεύει αρκετά το pc σε μία μεγαλούτσικη χρονική περίοδο θα βγάλει τα λεφτά του μόνο από το ρεύμα που γλυτώνεις. Προύπόθεση να τον παίρνει η μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...