DooM_STeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλημέρα κόσμε. Μετα απο μια δύσκολη εβδομάδα, ηρθε η παρασκευή!Παρατηρώ το εξής καλό τις παρασκευές. ο οργανισμός μου αποζητά τόσο πολύ το ΣΚ, που όταν έρθει η παρασκευη, ξυπνάω απο τα άγρια χαράματα. Που θεωρήτικά ειμαι πιό κουρασμένος σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωινά της βδομαδας, τα οποία αγκομαχώ να σηκωθώ στν ώρα μου, ωστε να μην αργήσω στην δουλειά... Ατιμη ψυχολογία της δουλειάς! δέν με αφήνεις να ξυπνάω να χαρώ τα πρωινά μου!
nickarmy Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 τι ώρα κοιμάσαι ? πάντως η ψυχολογία παίζει μεγάλο παράγοντα anyway σήμερα θα είναι μια όμορφη παρασκευή τίγκα στον ήλιο
apd453 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αν και δουλεύω και Σάββατα μ 'αρέσει και εμένα η Παρασκευή Λένε ότι μια δουλειά που δουλεύεις Σάββατο και απογεύματα δεν είναι δουλειά είναι σκλαβιά.
chaplin1981 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 πες τα ρε guido.οπως και να εχει παντως την πεμπτη κοιμαμαι πιο αργα και λιωνω οταν παω σπιτι μετα την δουλεια.δε σας χαλασε ομως που αντι για 3 θα φυγουμε 1 σημερα...dont xaloulou λεμε!
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Όντως από τις καλύτερες μέρες η Παρασκευή ειδικά το απόγευμά της.
guido Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 η χειρότερη πάλι είναι η Κυριακή . Αυτή η αναμονή του "θανάτου" (Δευτέρα) , είναι χειρότερη και από τον ίδιο τον "θάνατο"
chaplin1981 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 η χειρότερη πάλι είναι η Κυριακή . Αυτή η αναμονή του "θανάτου" (Δευτέρα) , είναι χειρότερη και από τον ίδιο τον "θάνατο" η κυριακη ειναι λες και προκειται για την τελευταια μερα της ζωης μου οποτε και ξεσαλωνω
Tenshi Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μπά,σάν την "τσαγκαροδευτέρα", δέν υπάρχει χειρότερη. Ολοι είναι σε φάση Frankenstein και σκοτώνουν με ένα βλέμμα.Υπάρχει βέβαια και η Τετάρτη που είναι εξίσου σπαστική επειδή βρίσκεται στην μέση της βδομάδας,κάποιοι όμως το βλέπουν θετικά ακριβώς για τον λόγο αυτό (εξαρτάται αν βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο)
AlexNet Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγώ είχα προγραμματίσει μια εκδρομούλα στο Λονδίνο αύριο, αλλά λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να πάω. Μαύρο το ΣΚ.......
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τις Κυριακές πρέπει να ειστε πλακωμένοι για ουζα απο νωρίς το μεσημέρι και δε θα σας πειράζει το απόγευμα. Με την ιδια λογικη και μεθοδο δε θα σας πειραζει και η Δευτερα το πρωι. Θα πειράξει άλλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.