mynam3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εχω το fujitsu amilo pi3660 με windows 7. Αν αφησουμε καποιον επιτραπεζιο υπολογιστη ανοιχτο, σβηνει η οθονη μετα απο καποια ωρα αλλα τα προγραμματα που τρεχουν λειτουργουν και αναφερομαι κυριως σε utorrent, flashget. Το συγκεκριμενο laptop(δεν ειχα αλλο παλιοτερα για να ξερω) αν το αφησω λιγη ωρα χωρις να πατησω καποιο πληκτρο, να κουνησω το ποντικι κ.α κλεινει η οθονη και αναβοσβηνει το κουμπι του power. Αν πατησω πληκτρα η κουνησω το mouse, δεν αποκρινεται . Αν πατησω το κουμπι, με βαζει να κανω login με το ονομα του admin που εχω και ολα ειναι καλα. Καμια φορα ομως χρειαζεται για 1-2 ωρες να το εχω ανοιχτο ενω κατεβαζει κ εγω π.χ θελω να κοιμηθω. Δεν γινεται δηλαδη να ειμαι απο πανω για να παταω πληκτρα ουτε να κουναω το ποντικι. Για ποιον λογο γινεται αυτο ? Υπαρχει καποιος γνωστης πανω στο θεμα αν μπορω να κανω κατι ? Υποθετω ειναι για προστασια του λαπτοπ απο την πολυ-ωρη χρηση.
isay Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το ρυθμίζεις από τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Στη δικιά σου περίπτωση είναι ρυθμισμένο να σβήνει ο υπολογιστής και η οθόνη την ίδια στιγμή (πχ μετά απο 20 λεπτα). Όποιος εχει 7 ας δωσει οδηγιες
ektor7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Για τα windows 7 control panel->Hardware and sound->Power Options και εκει που ειναι το Balanced(που ειναι επιλεγμενο υποθετω) ανοιξε το Change plan settings και κανε τις δικες σου ρυθμησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.