Προς το περιεχόμενο

NZXT Beta Evo Black Metal Edition Case

eftihios1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστυμα μου ειναι ενας phenom II 550 τον οποιο εχω ξεκλειδωσει και τον εχω ανεβασει στα 3.7 GHz,

4gb ddr3 και

καρτα γραφικων μια 4850

θελω να αλλαξω κουτι γιατι αυτο που εχω εχει πολυ λιγο χωρο και γινεται μπαχαλο εκει μεσα και ακομα θα ηθελα να ανεβασω λιγο ακομα τον επεξεργαστη αλλα φοβαμαι μην ανεβασει θερμοκρασια

Ακομα θελω σε μια ενδεχομενη αλλαγη καρτας γραφικων να μην εχω προβλημα χωρου

Δημοσ.

Για κανε καμια προταση..

Μεχρι 100 ευρω δινω

Για τα Lian Li και τα CoolerMaster εχω καλη αποψη

---------- Προσθήκη στις 02:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:57 ----------

Το συγκεκριμενο NZXT που προτεινεις ειναι εντελως tool free ?

Δημοσ.

Αυτο που σου προτεινα ειναι ιδανικο και γυρω στα 76 ευρω και ναι ειναι tool free.

Τα τεχνικα του χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλα.Δινει πολλα.Σου αντιγραφω απο Πλαισιο:

• Ιδανική για κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων 10"
  • Προηγμένη ψύξη με απευθείας αερισμό της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή.
  • Μπροστινό meshed panel για τον καλύτερο αερισμό του εσωτερικού του.
  • Στο μπροστινό panel της περιλαμβάνει 2 θύρες USB, 1x eSATA και Audio για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.
  • Ειδικές υποδοχές για τους σωλήνες συστήματος υδρόψυξης για ευκολία εγκατάστασης.
  • Ειδικό bracket για την εγκατάσταση δίσκων SSD.

Επισης εχει θεσεις για 7 δισκους.

Αν ομως δεν θελεις πολλους δισκους τοτε τα Lian Li παρολο το αναχρονιστικο design ειναι πολυ καλα.Ομως παρατηρω οτι αυτη την περιοδο δεν υπαρχουν στο Πλαισιο.

Επισης στα Coolermaster που ανεφερες μου αρεσει αυτο το μοντελο:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm

Αισθητικα παλι πολυ συντηρητικο αλλα λειτουργικα εξαιρετικο και σε πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.
Για τα κουτια της Thermaltake τι γνωμη εχετε ?

Εγω προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος...Σηκωνουν μοντα και με καλο airflow..

Δημοσ.

Σαν design προσωπικα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα Coolermaster αλλα απο αποψη λειτουργικοτητας μονο τα ακριβα κουτια της Thermaltake ειναι καλα.

Οπως αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700276

Στο συγκεκριμενο μπορεις να αφαιρεσεις εντελως την ραχη του κουτιου ,πραγμα που βοηθα παρα πολυ στην εγκατασταση της μητρικης.

Δημοσ.

Και τα δυο καλα ειναι,σαν αισθητικη προτιμω αυτο που προτεινε ο Jesus.

Το αλλο ειναι σαν αυτο που εχει ο Rambo οταν παιζει Battlefield 2.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...