Locke_John Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλησπερα παιδια, εχω ενα pc desktop σχετικα παλιο, (αγορα το 2003) με pentium 4. ταυτοχρονα εχω και κανα 2 laptop στα οποια και χρησιμοποιω adsl συνδεση. Το desktop δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο ethernet, προφανως επειδη δεν εχει καρτα δικτυου ετσι ? για να του βαλω μια καρτα δικτυου, ποια πρεπει να παραγγειλω? παει αναλογα με την μητρικη που εχει /? ή σχεδον ολες οι συνηθισμενες θα κανουν ? και η τοποθετηση ειναι ευκολο να "κουμπωσει" πανω στην μητρική ?
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μια οποιαδήποτε pci κάρτα δικτύου θα σου κάνει (λογικά θα χεις ελεύθερο pci slot). Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη, απλά την κουμπώνεις πάνω στη μητρική.
Locke_John Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μια οποιαδήποτε pci κάρτα δικτύου θα σου κάνει (λογικά θα χεις ελεύθερο pci slot). Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη, απλά την κουμπώνεις πάνω στη μητρική. σ ευχαριστω για απαντηση. αρα λογικα επιλεγω οποια θελω απο αυτες εδω ? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C4%C9%CA%D4%D5%CF%D5 (δεν εχω προσβαση στον υπολογιστη τωρα, βρισκομαστε σε άλλες πολεις ) το pci slot στην μητρικη θα ξεχωριζει λογικα ε ? (απλα δεν εχω ξαναασχοληθει με αναβαθμιση hardware σε desktop).
eric_in Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Πάρε μια να γράφει 10/100/1000MBPS και σκέτο PCI και όχι PCI EXPRESS και θα είσαι οκ.Τα pci είναι στην πάνω δεξιά φώτο http://el.wikipedia.org/wiki/PCI .Η τοποθέτηση είναι πολύ ευκολη.
isay Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...Η τοποθέτηση είναι πολύ ευκολη. με τον υπολογιστή σβηστό και αποσυνδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας.
Locke_John Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 οκ τελικα πηρα μια asus καρτα δικτυου απο το πλαισιο. την κουμπωσα πανω σε μια ελευθερη pci slot της μητρικης και οκ λειτουργει μια χαρα το router στο internet. απλα η καρτα δικτυου ειχε και ενα καλωδιακι μικρο μεσα, μαλλον για επιπλεον τροφοδοσια απο την μητρική / ? το καλωδιακι το κουμοωσα πανω στην καρτα δικτυου αλλά δε βρηκα καταλληλη υποδοχη στην μητρική, οπότε και το αφησα στον αερα αυτο το καλωδιο. δεν υπαρχει κανενα προβλημα ε ?
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Υποθέτω ότι μιλάς γι αυτήν. Το 3pin που έχει πάνω, δεν ξέρω τι είναι αλλά δε νομίζω να σου χρειάζεται. Μου θυμίζει κάτι σαν φις για ανεμιστηράκι.
Locke_John Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Υποθέτω ότι μιλάς γι αυτήν. Το 3pin που έχει πάνω, δεν ξέρω τι είναι αλλά δε νομίζω να σου χρειάζεται. Μου θυμίζει κάτι σαν φις για ανεμιστηράκι. ναι αυτην λεω. και εγω τελικα το 3pin το αφησα στον αερα, λειτουργει κανονικά παντως η καρτα δικτυου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.