TirkaS Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γεια σε όλους έχω το εξής θέμα: Βάζω drivers ήχου από το cd της μητρικής (Via HD AudioDeck) μετά από format. Στη συνέχεια λόγω τοποθέτησης pci κάρτας ήχου χρειάζεται να τους διαγράψω, οπότε από το device manager κάνω unistall driver. Το πρόβλημα είναι ότι στον πίνακα ελέγχου υπάρχει ακόμα το εικονίδιο. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διώξω και γενικά να εξαφανίσω κάθε ίχνος της συγκεκριμένης εφαρμογής;;; Χρησιμοποιώ win7 64bit χωρίς να έχω εξοικιωθεί ακόμα πολύ καλά Μητρική: Asrock 890GX Extreme3 Και κάτι άσχετο: Συμβαίνει σε κανέναν το revo unistaller να μην λειτουργεί κανονικά;; Σε μένα δεν μου επιτρέπει pin to taskbar και επίσης δεν εμφανίζει στη λίστα απεγκατάστασης 2-3 εγκατεστημένα προγράμματα τα οποία φαίνονται στο add/remove των windows. Με το revo βρήκα μια άκρη, η free version δεν αναγνωρίζει 64bites εφαρμογές, χρειάζεται η pro που δεν διατίθεται δωρεάν.
TirkaS Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 στην προσθαφερεση προγραμματων κοιταξες? Ναι είχα κοιτάξει δεν υπήρχε τπτ.. Anyway έκανα format και ξαναπέρασα όλους τους drivers απ' την αρχή οπότε όλα οκ τώρα.
ikskarda Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 με το ccleaner αν πας στο tools -> unistall σου εχει δεξια επιλογη για delete entry . απο εκει θα σου φυγει μετα και απο την προσθαφαιρεση προγραμματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.