hammerd Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 παιδες καλησπερα.. λοιπον δειτε ενα κουλο προβλημα που μου κανει το msn.. ενω εβλεπα κανονικα μια επαφη ενος φιλου και μιλαγαμε μεσω msn, ξαφνικα, και απο το η/υ του σπιτιου αλλα και απο ενα αλλο η/υ που εχω στο σπιτι του, δεν φαινεται εκεινη η επαφη του καν στην λιστα επαφων μου, αλλα και οταν την κανω delete και ξανα add δεν γινεται τπτ ! καποια στιγμη παραμενει στην λιστα επαφων και μου την δειχνει παντα offline και μαλιστα οταν γραφω κατι για να του στειλω σαν τεστ δεν λαμβανει τιποτα ποτε ! δοκιμασαμε αν ειμαι σε block list η κατι αλλο αλλα ολα οκ ! τι γινεται ? εφτιαξα ενα αλλο χχχχχ@live.com και ολα οκ !!!
scrooge Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καντον del κ εσυ κ αυτος κ απο τους 2 λογαριασμους σας. κ del κ απο εκει μεσα στις ρυθμισεις που λεει προστασια προσωπικων δεδομενων. βγειτε μετα κ ξαναμπειτε. κανει ο ενας add τον αλλο κ μετα θα παιξει κανονικα (μαλλον)
hammerd Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 οκ θα το δοκιμασω..προς το παρον μονο εγω τον εκανα del απο παντου...thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.