Προς το περιεχόμενο

HTC επιστροφή στην official rom??

Feygatos...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω ένα πρόβλημα,όταν πρωτοπήρα το htc touch pro είχε μέσα την official rom 6.1 ελληνική, μετά έβαλα διάφορες cooked roms και τώρα ψάχνω την official ελληνική πάλι στο ιντερνετ και δεν τη βρίσκω πουθενά, ξέρετε μήπως που μπορώ να τη βρω?

Δημοσ.

Παιζει να μην μπορει να την κατεβασει με τον κωδικο που γραφει πισω απο την μπαταρια...

Μου ειχε τυχει.

Απο εκει που κατεβασες τις Cooked που λες,για ζητα αν εχει κρατησει κανενας Back up την Original.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει επισημη ελληνικη Ρομ για αυτο το μοντελο. Η Ρομ που φορουσε πρεπει να ηταν η αγγλικη, στην οποια η ACE HELLAS ειχε περασει την ελληνικη γλωσσα. Την θελεις για λογους service?

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει επισημη ελληνικη Ρομ για αυτο το μοντελο. Η Ρομ που φορουσε πρεπει να ηταν η αγγλικη, στην οποια η HTC HELLAS ειχε περασει την ελληνικη γλωσσα. Την θελεις για λογους service?

Όχι απλά θα το δώσω το κινητό και θέλει αυτός που θα του το δόσω να περάσω την ελληνική, έψαξα απτη σελίδα και με το κωδικό αλλα δεν βγάζει ελληνική..

• Moderators
Δημοσ.
Όχι απλά θα το δώσω το κινητό και θέλει αυτός που θα του το δόσω να περάσω την ελληνική, έψαξα απτη σελίδα και με το κωδικό αλλα δεν βγάζει ελληνική..

Ναι, δεν την βγαζει διοτι δεν υπαρχει. Δυο τα τινα. Ή περνας την αγγλικη και του βαζεις το aekmap που σου ειχα δωσει στο αλλο θεμα, ή ψαχνεις να βρεις το language switcher που (υποθετω) ειχε μεσα η αρχικη Ρομ. Πιο ευκολο μου φαινεται το πρωτο παντως.

Τριτη λυση ειναι να τον πεισεις πως μια μαγειρεμενη Ρομ ειναι καλυτερη λολ.

Δημοσ.

Ναι φυσικα και ειναι πολυ καλυτερη, με το AEKmap δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλα άμα δεν πολυξέρει ο άλλος από windows mobile δεν του είναι κ πολύ εύκολο στα αγγλικά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...