Waldo_Vrs Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θέλω να ρωτήσω τί παίζει ακριβώς... Σε σχέση με χτές σήμερα τα βλέπω όλα στον explorer σαν να έχουν μεγένθυση...πιο φαρδιά και μεγάλα... Υπάρχει κάτι που να το ρυθμίζει αυτό?.. Μετά απο κάτι updates εμφανίστηκε αυτό... π.χ. μέχρι και τα emoticons δίπλα εδώ που γράφω τα βλέπω αρκετά μεγάλα και πολύ ελάχιστα θαμπά.. Είναι θέμα γραμματοσειρών ή ανάλυσης αλλά που τα ρυθμίζεις αυτά?.. Και αυτό είναι ΜΟΝΟ μέσα στις σελίδες...
Nik.K Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Κατω δεξια στο παραθυρο του IE δεν βλεπεις το 100% / 125% / 150% ? Απο εκει το αλλαζεις.
Waldo_Vrs Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ναι ακριβώς αυτό γνωρίζω και εγώ αλλά το θέμα είναι πως δεν αλλάζει τίποτα όταν το πατάω... Οπότε ρωτάω αν είναι τίποτα άλλο ή έχω πρόσβαση απο κάπου αλλού?.. Internet Options???...
Nik.K Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μηπως πειραξες το μεγεθος τον font απο το display options ?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Βαλε firefox Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μηπως πειραξες το μεγεθος τον font απο το display options ? Σωστός να σε καλά... Έκανε update και έβαλε default μεγαλύτερο αριθμό και επειδή είχε εκείνο επιλεγμένο δεν μπορούσε να μικρύνει τη σελίδα...απλά έλεος..αχαχαχα
smilefreeware Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ctrl + ροδέλλα ποντικιού Ο ευκολότερος τρόπος για αυξομείωση. Browsers , pdf κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.