tzotzo Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να "επισκευαζει" φωτογραφιες? Οι φωτο ειναι μετα απο ανακτηση διαγραφης. ευχαριστω προκαταβολικα
tzotzo Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 με οτι και αν εχω δοκιμασει ειναι κατεστραμμενες. Απλα λεω μηπως και εχει γιατρεια λογω οτι το μεγεθος τους ειναι στα λογικα δεδομενα
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Με μεγάλη επιφύλαξη δοκίμασε με το ACDSee Έχει ένα απο τα μεγαλύτερα φάσματα στο τομέα της προβολής... Παρακάτω δεν ξέρω...
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το καλύτερο πρόγραμμα ανάκτησης που έχω δοκιμάσει είναι το GetDataBack. Έχει δύο εκδόσεις, μια για FAT32 και μια για NTFS. Από τι μέσο έκανες ανάκτηση; Από σκληρό δίσκο ή από κάρτα μνήμης;
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το καλύτερο πρόγραμμα ανάκτησης που έχω δοκιμάσει είναι το GetDataBack. Έχει δύο εκδόσεις, μια για FAT32 και μια για NTFS. Από τι μέσο έκανες ανάκτηση; Από σκληρό δίσκο ή από κάρτα μνήμης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.