apsa8 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 διατηρώ blog στο worlpress.com . ενω εαν συνδεθει καποιος με το firefox , safari την βλέπει κανονικά , όταν την βλεπει με τον explorer τα πλαϊνα τα βλέπει παραμορφωμένα
Seldimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δικό σου template ή έτοιμο; Υπάρχει πρόβλημα στα CSS (Κυρίως margins, paddings και positions... )
apsa8 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ειλικρινά δεν έχω και πολλές γνωσεις να το διορθώσω απο μόνος μου , η σελίδα μου είναι η παρακάτω : http://basilakakis.wordpress.com/, ευχαριστώ
linkinpark4175 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Drupal ειναι το CMS του? Μιαζει απιστευτα στο σκιν του Drupal το "Garland". Λογικα αν ειναι αυτο δεν νομιζω να φταιει το theme (theme/template w/e).
linkinpark4175 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Κανονικα δεν πρεπει να εχει προβλημα, γιατι ειναι απευθειας απο τον δημιουργο του drupal του οποιου λογικα ξερει να σχεδιαζει templates χωρις προβληματικο κωδικα. Λοιπον, εριξα μια γρηγορη ματια (γιατι φευγω για μαθημα σε λιγο) και ειδα οτι εχεις αυτο ειναι που προκαλει το προβλημα (μαλλον): απο το class .sidebars το font-size: 12px; ps: δεν ειμαι πολυ καλος με το firebug, αλλα πιστευω πως αυτο πρεπει να ειναι το προβλημα (καποιο style παρεμβαλετε, με το style που εβαλες στο class .sidebar). Aς το τσεκαρει και ενας εμπειρος να πει την γνωμη του
apsa8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 τελικά το διόρθωσα : είχα γράψει σε ενα widget το κωδικό λάθος , αντί να βάλω <h2> και στην συνέχια να το κλείσω με </h2> , έβαλα καταλάθος <h2> <h2> με αποτέλεσμα ο explorer απο εκείνο το σημείο γραμμής του κώδικα να τα διπλασιάζει όλα τα κείμενα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.