louros Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καταρχάς θα περιγράψω την πατέντα που έχω κάνει. Εχω forthnet.Στην αρχή είχα το usrobotics που ήταν σταθερότατο,δεν έπεφτε ΠΟΤΕ η σύνδεση,όλα ταχύτατα και torrents έφτανα να κατεβάζω μέχρι 2MB/SEC.Ηρθε όμως η στιγμή που ήθελα να μοιράσω τη σύνδεση ασύρματα,τόσο για το iphone,όσο και για τη laptopia μου!Ειχα και το linksys wag54gs modem-router,το οποία σα modem ήταν εντελώς ασταθές.Οπότε συνδέω το usbobotics στην πριζα τηλεφώνου ως modem,μετά σειριακά συνδέω το linksys και το χρησιμοποιώ μόνο σα router.Φτιάχνω όλα τα ips και τη διευθυνσιοδότηση.Πλέον από torrents κατεβάζω εξίσου γρήγορα και μπαίνω και από τα άλλα pc ασύρματα κανονικά και γρήγορα και εξίσου γρήγορα στο σερφάρισμα.Οταν όμως μπαίνω σε site που κατεβάζουν video όπως youtube και αντίστοιχα ;-) κολλάει άπειρα και κάνει αρκετή ώρα να το φορτώσει,ακόμα και αν έχω κλειστό το utorrent και γενικά αν δεν κατεβάζω τπτ. Θέλεις δηλαδή να δεις ένα video και σε κόβει κάθε λίγο και λιγάκι!!:lol::lol: Ελπίζω να καταλαβαίνετε το πρόβλημά μου και να έχετε κάποια ιδέα!!!!
vdanasto Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το πρόβλημα με τα video το είχες και πριν κάνεις την "πατέντα"; Γιατί η Forthnet γενικά έχει πρόβλημα με το streaming. Δεν νομίζω ότι φταίει το router σου.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αν αφησεις μονο το Usr εχεις θεμα?αν βαλεις καλωδιο στο Linksys και κατεβασεις το εχεις παλι?γενικα κανε δοκιμες με καλωδιο καταρχην για να δεις οτι δεν φταιει το ασυρματο και μετα μονο με το Usr να δεις αν το κανει.
louros Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μόνο με το usr δεν το κάνει!Οταν είναι συνδεδεμένο το linksys γίνεται η ζημιά!
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ωραια αν βαλεις το Linksys και συνδεθεις πανω σε αυτο με καλωδιο το εχεις το θεμα η το εχεις μονο wireless?αλλο firmware στο linksys/τι Ip εχει το Linksys kai ti ip το usr?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γιατί η Forthnet γενικά έχει πρόβλημα με το streaming. ακριβώς, λόγω πιταρισμένου δικτύου με εξωτερικό... δεν είναι πρόβλημα του χρήστη, ότι και να κάνει δυστυχώς δεν διορθώνεται
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ακριβώς, λόγω πιταρισμένου δικτύου με εξωτερικό... δεν είναι πρόβλημα του χρήστη, ότι και να κάνει δυστυχώς δεν διορθώνεται εσυ που βλεπεΙς ολη μερα utube ξαναεκαναν αναβαθμιση οσο θυμαμαι.ειδες διαφορα?ρωταω εσενα γιατι εγω δεν πολυ εχω θεμα οποτε και οταν βλεπω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 τα ίδια με πριν βλέπω, ανεκτά επίπεδα ΑΝΑΛΟΓΑ με την ώρα, αν είναι "prime time" los poulos, θα περίμενα καλύτερα για την σύνδεση/κλείδωμα που έχω...τα pings κλασικά στα ίδια τραγικά επίπεδα
louros Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αν συνδεθώ μόνο με το linksys δεν το εχω το θέμα.Αλλα το linksys είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασταθές όταν κατεβάζει torrents.Πέφτει διαρκώς η σύνδεση.Εχουν όλα τα τελευταία firmwares. Διεύθυνση usr:192.168.2.1 Διεύθυνση linksys:192.168.2.2 Διεύθυνση pc:192.168.2.3 Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 τα ίδια με πριν βλέπω, ανεκτά επίπεδα ΑΝΑΛΟΓΑ με την ώρα, αν είναι "prime time" los poulos, θα περίμενα καλύτερα για την σύνδεση/κλείδωμα που έχω...τα pings κλασικά στα ίδια τραγικά επίπεδα καλα αμα ειναι κατι πιτα οσο και να κλειδωνεις... Αν συνδεθώ μόνο με το linksys δεν το εχω το θέμα.Αλλα το linksys είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασταθές όταν κατεβάζει torrents.Πέφτει διαρκώς η σύνδεση.Εχουν όλα τα τελευταία firmwares. Διεύθυνση usr:192.168.2.1 Διεύθυνση linksys:192.168.2.2 Διεύθυνση pc:192.168.2.3 Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!!!!!!!! επειδη μαλλον δεν το εξηγησα καλα να ρωτησω το παρακατω mono to usr= παιζει σωστα? ειπες ναι μονο το linksys=παιζει σωστα?ειπες οχι to usr και το linksys σαν access point και κατεβαζεις ασυρματα απο το Linksys=το εχεις δοκιμασει παιζει σωστα? to usr και το linksys σαν access point και κατεβαζεις με καλωδιο απο το Linksys=το εχεις δοκιμασει παιζει σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.