tsatali22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλημέρα θέλω να συνδέσω το psp στο Internet.Για την ακρίβεια θέλω να μετατρέψω το ενσύρματο Internet σε ασύρματο. και έτσι να μπαίνω με το psp γίνετε?
zapermania Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εαν δν έχεις ασύρματο router όχι.Αν έχεις ναι,μεσω wi-fi
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αν έχεις κάποιο wireless modem/router/access point ναι. Αν δεν έχεις τότε μάλλον πρέπει να πάρεις. Εναλλακτικά, εαν έχεις Windows 7 και μια κάρτα για ασύρματο δίκτυο (πχ/ με το laptop σου), τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα virtual access point και να έχεις "ασύρματο" Internet.
tsatali22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 έχω router αλλά υπάρχει απόσταση 50 μέτρων. και έχω μια εσωτερική κάρτα στο laptop και μια εξωτερική, netgear wg111t ---------- Προσθήκη στις 21:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:56 ---------- macabre_sunsets έχω windows 7 και 2 ασύρματες κάρτες.για πες πώς γίνετε?
tsatali22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. μόλις κάνω αυτό που είπες και πάω να συνδεθώ στο δίκτυο με άλλο pc δεν συνδέετε.τι φταίει? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.