Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Linksys WAG 200G

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής θεματάκι. Όταν βάζω το συγκεκριμένο μόντεμ κλειδώνω γύρω στα 17900-18000. Δοκιμάζοντας ένα ενσύρματο που έδινε ο ΟΤΕ πριν κανα χρόνο κλειδώνει στα 19000. Δοκιμάζοντας το νέο μόντεμ που δίνει ο ΟΤΕ κλείδωσε στα 21000

Τί μπορεί να φταίει που έχει απώλεια 2000Κbps??? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Θεωρούσα οτι είναι καλό μόντεμ....

---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

Έκανα και update το firmware....

Δημοσ.

το adsl mode στο μοντεμ που ειναι?

στο λεω γιατι εγω οταν το βαζω στο multimode κλειδωνο λιγοτερα απο οτι κλειδωνω τωρα που το εχω βαλει στο adsl2+

Δημοσ.

ποιο firmware φοραει το μοντεμ σου...εγω εχω το

Firmware Version: 1.01.09-openwag200-010

και πληροφοριακα conn-x εχω

Δημοσ.

Ετσι οπως τα ακουω ειναι σα ναχει firmware το .05, για τσεκαρε το λιγο φιλε, πληροφοριακα με το openwag .11 θα κλειδωνεις πιο ψηλα ακομη

Δημοσ.

Του έβαλα το .09 και τίποτα.... Conn-x 24 έχω και εγώ....

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ----------

Αυτά παίρνω...

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Fast

Downstream Rate: 17714 kbps

Upstream Rate: 919 kbps

Downstream Margin: 9 db

Upstream Margin: 9 db

Downstream Line Attenuation: 12 db

Δημοσ.

Εισαι σε fast path φιλε μου, τα αλλα 2 που καρφωνεις και σου κλειδωνουν παρα πανω ΔΕΝ παιζουν fast path, αλλα μονο interleaved mode. Thats why....

Δημοσ.

μηπως και στα αλλα ρουτερ εισαι fast αντι Interleave?γιατι πολλες φορες λογω chipset Κτλ το καθε ρουτερ κλειδωνει διαφορετικα σε ταχυτητα και εμφανιζει και διαφορετικα χαρακτηριστικα.για το fast/interleave μεσα απο τον ρουτερ οσο ξερω δεν μπορεις να το πειραξεις.ο Provider ναι μπορει.

Δημοσ.

Άρα το αφήνω ως, έχει. Ικανοποιητική είναι και η ταχύτητα που πιάνω, απλά όταν είδα το 21000 στο ρούτερ του τεχνικού τρελάθηκα.

Δημοσ.
Του έβαλα το .09 και τίποτα.... Conn-x 24 έχω και εγώ....

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ----------

Αυτά παίρνω...

τα ιδια στοιχεια εχω και εγω στο δικο μου το μοντεμ...τωρα ειμαι καρφωμενος στα 21837..

καποιες μερες ανεβαινω και στα 23300...

Δημοσ.
τα ιδια στοιχεια εχω και εγω στο δικο μου το μοντεμ...τωρα ειμαι καρφωμενος στα 21837..

Έχω δοκιμάσει τα πάντα ρε γαμώτο...... δεν ξέρω γιατί το κάνει.

Δημοσ.

αυτα μαλλον ειναι σκαμπανεβασματα στο margin ισως .εκτος αν εννοεις οτι με αλλο ρουτερ ειχες μονιμα 23300

Έχω δοκιμάσει τα πάντα ρε γαμώτο...... δεν ξέρω γιατί το κάνει.

του τεχνικου κλειδωνε σε fast η interleave.κανονικα παλι σε fast θα πρεπε ναηταν διοτι ο provider το καθοριζει οσο ξερω αυτο οχι το ρουτερ.απο την αλλη αμα θες βαλε το ρουτερ του οτε να μπαινει ιντερνετ και το linksys Ναμοιραζει wireless αμα σε αγχωνει τοσο οτι εχασες ταχυτητα.

Δημοσ.
αυτα μαλλον ειναι σκαμπανεβασματα στο margin ισως .εκτος αν εννοεις οτι με αλλο ρουτερ ειχες μονιμα 23300

εγω με το ιδιο μοντεμ παιζω απο 22 μεχρι 23000+αναλογα τις μερες...χωρις να πειραξω τιποτα...στο linksys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...