Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 εγώ πάλι είμαι της λογικής ότι αντικολλητικό τηγάνι είναι καλό για αυγά κατά βάση... για οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ μαντέμι (έφερε και το ικεα τελευταία στην Ελλάδα)... Τα αντικολλητικά κάποια στιγμή χαλάνε (εκτός από κάτι circulon που είχε φέρει η μητέρα μου από την αμερική στα οποία βγάζω το καπέλο). Καλύτερα φθηνά που τα αλλάζεις κάθε 2 (το πολύ) χρόνια παρά ακριβά που τα αλλάζεις κάθε 2 πάλι... το μαντεμι ειναι το cast iron? εγω παντως αυτη την στιγμη εχω: 1 circulon 24cm 1 le chasseur 28cm 1 cast iron 8" 1 black iron 24cm
GiorGhino Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 λολ. Για τα fissler σε σχεση με τα αλλαελεγα. κυριως τα ΤΕFAL
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 το μαντεμι ειναι το cast iron? εγω παντως αυτη την στιγμη εχω: 1 circulon 24cm 1 le chasseur 28cm 1 cast iron 8" 1 black iron 24cm Εγώ θα περιμένω να κυκλοφορήσεις την δικιά σου σειρά με όνομα TOUFAL για να αγοράσω κάποιο Fissler είναι όλα τα κατσαρολικά μου, μερικά από αυτά μεγαλύτερα σε ηλικία και από εμένα τον ίδιο και εξακολουθούν να είναι σαν καινούργια (με καθημερινή κιόλας χρήση)
GiorGhino Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 δηλαδη λες οτι ειναι θεμα αντοχης απλα? εγω ελεγα μην ισχυει οντως ότι εχουν ειδικη αντικολλητικη ουσια που δεν βλάπτει τον οργανισμο
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 γιατι εχεις φαει κολλημα με τα fissler? Γιατί αυτά προωθούν στην ελλαδάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.