GiorGhino Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Χαιρετε κοινοτητα του insomnia Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τα τηγανια Fissler. Στο καταστημα μου παν οτι δεν εχουν την αντικολλητικη ουσια Teflon που χουν τα TEFAL η οποία είναι καρκινογόνα. Ισχύει αυτό η τζάμπα θα δώσω 50 ευρώ για ένα 26άρι? Αφου και τα 2 αντικολλητικα είναι απλα τα Fissler Γερμανικα και τα TEFAL Γαλλικά, και τα 2 την ιδια ουσία δεν εχουν? Έχουν βρει αλλη στη Fissler και την εχουν πατεντάρει? Πολύ άκυρο το θεμα για τεχνολογικό φόρουμ αλλα αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστώ πολυ.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 μουφες τηγανια και τα tefal και τα fissler παρε κατι σε circulon ή Le Chasseur
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Για τα greenpan τι γνώμη έχεις. Οι άλλες μάρκες που λες είναι ακριβές? Για τα tefal πάντως είχα διαβάσει πως άλλαξαν το υλικό που έβαζαν.
kwstas_pap Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 greenpan είναι τα κορυφαία από ότι λένε οι νοικοκυρές εδώ.
GiorGhino Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 circulon Le Chasseur? greenpad? ολα αυτα ειναι καλυτερα? γιατι? που το στηριζεται παρακαλώ? και τι κανει τα tefal και fissler μουφα?
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 εχω δουλεψει σε πολλα τηγανια, και για το σπιτι ειναι απο τα πιο καλα.
palamosteliaro Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Fissler ρε παιδία τί να λέμε? Μακράν τα καλύτερα σκεύη κουζίνας εδώ και πολλά χρόνια.
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 μονο τηγανια που δεν ειναι αντικολλητικα να μπορω να τα τριβω στο πλυσιμο οσο θελω και να χρησιμοποιω οτι σπατουλα θελω. σιχτιρια με τα αντικολλητικα, μην το γδαρεις μην το χαραξεις.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 μονο τηγανια που δεν ειναι αντικολλητικα να μπορω να τα τριβω στο πλυσιμο οσο θελω και να χρησιμοποιω οτι σπατουλα θελω. σιχτιρια με τα αντικολλητικα, μην το γδαρεις μην το χαραξεις. Συμφωνώ απόλλητα. Εγώ έχω ένα με πάτο σαν καρουμπαλάκια σε σχήμα σίτας.Μια χαρά δουλειά κάνει.
Haldol Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 μονο τηγανια που δεν ειναι αντικολλητικα να μπορω να τα τριβω στο πλυσιμο οσο θελω και να χρησιμοποιω οτι σπατουλα θελω. σιχτιρια με τα αντικολλητικα, μην το γδαρεις μην το χαραξεις. Και τα αντικολλητικά ό,τι θες τα κάνεις. Το πολύ να πάψουν να είναι αντικολλητικά... Τι θα καταλάβεις αν πάρεις εξαρχής μη-αντικολλητικό; Αφού και τα άλλα έτσι θα καταλήξουν.
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 το καλο αντικολλητικό δεν θέλει ούτε τρίψιμο ούτε σύρμα τώρα αν δεν είσαι ικανός να κανεις την δουλειά σου με ένα πιρούνι πχ χωρίς να το χαράξεις νταξ τι να πω ας το καλύτερα
GiorGhino Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 πωπω... ξερει κανεις τι διαφορες έχουνε? εκτος απ την τιμη
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 το καλο αντικολλητικό δεν θέλει ούτε τρίψιμο ούτε σύρματώρα αν δεν είσαι ικανός να κανεις την δουλειά σου με ένα πιρούνι πχ χωρίς να το χαράξεις νταξ τι να πω ας το καλύτερα Το αντικολλητικό καθαρίζεται πανεύκολα εκτός και αν το αφήσει κάποιος 2-3 μέρες άπλυτο. Αλλά και πάλι καθαρίζεται πιο εύκολα σε σχέση με ένα αντικολλητικό. Καλύτερη λύση για να μην χαραχθεί είναι με την χρήση ξύλινης κουτάλας ή σπάτουλας. Για δοκιμάστε να κάνετε καμιά ομελέτα σε μη-αντικολλητικό για να δείτε πόσο εύκολα βγαίνει μετά!
apd453 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το αντικολλητικό καθαρίζεται πανεύκολα εκτός και αν το αφήσει κάποιος 2-3 μέρες άπλυτο. Αλλά και πάλι καθαρίζεται πιο εύκολα σε σχέση με ένα αντικολλητικό. Πες μας έτσι να καταλάβουμε
SGP Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 εγώ πάλι είμαι της λογικής ότι αντικολλητικό τηγάνι είναι καλό για αυγά κατά βάση... για οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ μαντέμι (έφερε και το ικεα τελευταία στην Ελλάδα)... Τα αντικολλητικά κάποια στιγμή χαλάνε (εκτός από κάτι circulon που είχε φέρει η μητέρα μου από την αμερική στα οποία βγάζω το καπέλο). Καλύτερα φθηνά που τα αλλάζεις κάθε 2 (το πολύ) χρόνια παρά ακριβά που τα αλλάζεις κάθε 2 πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.