Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 To ενα ειναι Smartphone, το αλλο δειχνει να ειναι περισσοτερο multimedia phone. Εσυ για τι ειδους χρηση το προοριζεις?
loudovikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 To ενα ειναι Smartphone, το αλλο δειχνει να ειναι περισσοτερο multimedia phone. Εσυ για τι ειδους χρηση το προοριζεις? Ναι το προσεξα,το θελω για ιντερνετ,και να μπορω να προσθετω διαφορες εφαρμογες που ισως θελησω.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 E τοτε omnia lite λοιπον. Τρεχει windows mobile, οποτε εχεις στην διαθεση σου μια πληθωρα εφαρμογων για να διαλεξεις.
loudovikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 E τοτε omnia lite λοιπον. Τρεχει windows mobile, οποτε εχεις στην διαθεση σου μια πληθωρα εφαρμογων για να διαλεξεις. Ωραια, ευχαριστω. και λεω να το παρω απο το πλαισιο, μιας και το εβαλε και αυτο στα 179.
loudovikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μηπως τελικα να επιλεξω το HTC Magic στα 243 Ε?? Εχει capasitive οθονη 3.2" και Android λειτουργικο,μηπως να το ξανασκεφτω? Σε συγκριση με το omnia lite υπερεχει νομιζω.
Vasilisxd Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ναι και εγώ πιστεύω είναι καλύτερη επιλογή , με μεγαλύτερο μέλλον το Magic. Κανένα από τα 2 δεν είναι ότι πιο γρηγορο κυκλοφορεί , αλλά είναι σε καλή τιμή. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
papajohnnnn Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 γιατι δεν παιρνεις το ομνια ι900??ειναι σε τιμη ευκαιριας.απο 480 το παιρνεις 240. 50% εκπτωση εχει.μετα του βαζει και τα windows mobile 6.5 και εισαι αρχοντας.Eγω το πηρα την προηγουμενη βδομαδα.!
tarantules Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Samsung S8500 Περιμένω πως και πως να βγει!!! Η οθόνη του δεν παίζεται.Το θέμα είναι με τις εφαρμογές τι γίνεται....
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ναι και εγώ πιστεύω είναι καλύτερη επιλογή , με μεγαλύτερο μέλλον το Magic. Κανένα από τα 2 δεν είναι ότι πιο γρηγορο κυκλοφορεί , αλλά είναι σε καλή τιμή. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app το SAR του Magic το έχεις δει
loudovikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 γιατι δεν παιρνεις το ομνια ι900??ειναι σε τιμη ευκαιριας.απο 480 το παιρνεις 240. 50% εκπτωση εχει.μετα του βαζει και τα windows mobile 6.5 και εισαι αρχοντας.Eγω το πηρα την προηγουμενη βδομαδα.! Τι εννοεις μιση τιμή? Ουτε το omnia ii i800 δεν κανει τοσο(480). 244 στο eshop, απο ποσο ομως? Παντως ειναι καλυτερο απο το lite ε?
Vasilisxd Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 το SAR του Magic το έχεις δει Ποτέ δεν υπολογιζω το Sar σαν παράμετρο αγοράς κινητού. Απλά , εάν έχει μεγάλο , μειωνω λίγο το καπνισμα και τα σουβλάκια, και πινω πάντα εμφιαλωμένο νερό. Εάν το κινητό έχει μικρό Sar , πινω και από την βρύση , δεν έχω πρόβλημα !
arxaggelos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ποτέ δεν υπολογιζω το Sar σαν παράμετρο αγοράς κινητού. Απλά , εάν έχει μεγάλο , μειωνω λίγο το καπνισμα και τα σουβλάκια, και πινω πάντα εμφιαλωμένο νερό. Εάν το κινητό έχει μικρό Sar , πινω και από την βρύση , δεν έχω πρόβλημα ! κακώς, αλλά γούστα είναι αυτά. Εξαρτάται και πόσο μιλάς, και αν δεν το έχεις ποτέ ούτε πάνω σου ούτε στο αυτί σου. Πάντως το sar του magic είναι πραγματική τοστιέρα, χρόνια είχαμε να δούμε το Τσερνομπιλ σε μέγεθος τσέπης...
loudovikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Σημερα μου ηρθε το Samsung i900 απο το eshop,οταν ξεκιναει βγαζει το σημα του my view και εχει την ιδια ταπετσαρια επισης. Δεν ελεγε κατι τετοιο ομως. Δεν βλεπω καποια αλλη διαφορα.Μπορω να τα βγαλω αυτα? Εγω εχω vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.