arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Παιδιά θεωρείται οτι ένας εφηβικό έρωτας μπορεί να κρατήσει και στο μέλλον?μπορεί να είναι ενας ώριμος έρωτας?βέβαια ορισμένες φορές είναι απλα παιδαριώδες...θεωρείται οτι μια σχέση μπορεί να κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα?
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Παιδιά θεωρείται οτι ένας εφηβικό έρωτας μπορεί να κρατήσει και στο μέλλον?μπορεί να είναι ενας ώριμος έρωτας?βέβαια ορισμένες φορές είναι απλα παιδαριώδες...θεωρείται οτι μια σχέση μπορεί να κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα? Ξέρω 3 ζευγάρια συμμαθητές από το σχολείο που παντρεύτηκαν και έχουν και παιδάκια!!!
arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ναι δεν λέω οτι μπορεί να κρατήσει αν είανι ώριμος όμως
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ναι δεν λέω οτι μπορεί να κρατήσει αν είανι ώριμος όμως Τι ώριμος και ανώριμος? Ο έρωτας είναι έρωτας.
Sellers Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τι ώριμος και ανώριμος? Ο έρωτας είναι έρωτας. Θα κυκλοφορήσει στον νέο μου δίσκο.
arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Φίλε μου ξέρεις πόσοι 15 χρόνοι και 14 χρονοι λένε οτι είναι ερωτευμένοι με μια κοπελιά και την αλλη μέρα ως δια μαγείας τους περνάει?
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 συμβαινει αλλα δεν ειναι ο κανονας. ειναι η εξαιρεση. οπως και οι παιδικες φιλιες δεν κραταν
NoD Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Φίλε μου ξέρεις πόσοι 15 χρόνοι και 14 χρονοι λένε οτι είναι ερωτευμένοι με μια κοπελιά και την αλλη μέρα ως δια μαγείας τους περνάει? Η απάντηση είναι προφανής ότι αυτό είναι ενθουσιασμός και όχι έρωτας.
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Η απάντηση είναι προφανής ότι αυτό είναι ενθουσιασμός και όχι έρωτας. Σωστός. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9nmwTpPYojE[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ξέρω 3 ζευγάρια συμμαθητές από το σχολείο που παντρεύτηκαν και έχουν και παιδάκια!!! Same here. Δεν παντρεύτηκαν ακόμα αλλα πλέον έχουν κλείσει 10ετία και βάλε.
arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός επειδή ήταν η 1 μου σχέση τίποτα περισσότερο και το κατάλαβα όταν χοροσαμε ..evabb με τους κολητους μου είμαι από τ 3 χρόνων μαζί και τώρα είμαι 18 Sent from my iPod touch using Insomnia.app
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός επειδή ήταν η 1 μου σχέση τίποτα περισσότερο και το κατάλαβα όταν χοροσαμε ..evabb με τους κολητους μου είμαι από τ 3 χρόνων μαζί και τώρα είμαι 18 Sent from my iPod touch using Insomnia.app αμα μενεις στο ιδιο μερος απο τοτε ειστε ακομα μαζι στο σχολειο δεν μου κανει εντυπωση. οταν φευγεις ομως και ξαναγυρνας τοτε καταλαβενεις με ποια ατομα ησουν πραγματικα δεμενος
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός Όταν βάλεις για πρώτη φορά την κάλτσα στο συρτάρι όσο να είναι μια φάπα την τρως.
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Όταν βάλεις για πρώτη φορά την κάλτσα στο συρτάρι όσο να είναι μια φάπα την τρως. οριστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.