Προς το περιεχόμενο

Εφηβικός έρωτας?ώριμος?μπορεί να κρατήσει?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θεωρείται οτι ένας εφηβικό έρωτας μπορεί να κρατήσει και στο μέλλον?μπορεί να είναι ενας ώριμος έρωτας?βέβαια ορισμένες φορές είναι απλα παιδαριώδες...θεωρείται οτι μια σχέση μπορεί να κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά θεωρείται οτι ένας εφηβικό έρωτας μπορεί να κρατήσει και στο μέλλον?μπορεί να είναι ενας ώριμος έρωτας?βέβαια ορισμένες φορές είναι απλα παιδαριώδες...θεωρείται οτι μια σχέση μπορεί να κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα?

Ξέρω 3 ζευγάρια συμμαθητές από το σχολείο που παντρεύτηκαν και έχουν και παιδάκια!!!

Δημοσ.
Ναι δεν λέω οτι μπορεί να κρατήσει αν είανι ώριμος όμως

Τι ώριμος και ανώριμος? Ο έρωτας είναι έρωτας.

Δημοσ.

Φίλε μου ξέρεις πόσοι 15 χρόνοι και 14 χρονοι λένε οτι είναι ερωτευμένοι με μια κοπελιά και την αλλη μέρα ως δια μαγείας τους περνάει?

Δημοσ.

συμβαινει αλλα δεν ειναι ο κανονας. ειναι η εξαιρεση. οπως και οι παιδικες φιλιες δεν κραταν

Δημοσ.
Φίλε μου ξέρεις πόσοι 15 χρόνοι και 14 χρονοι λένε οτι είναι ερωτευμένοι με μια κοπελιά και την αλλη μέρα ως δια μαγείας τους περνάει?

Η απάντηση είναι προφανής ότι αυτό είναι ενθουσιασμός και όχι έρωτας.

Δημοσ.
Ξέρω 3 ζευγάρια συμμαθητές από το σχολείο που παντρεύτηκαν και έχουν και παιδάκια!!!

Same here. Δεν παντρεύτηκαν ακόμα αλλα πλέον έχουν κλείσει 10ετία και βάλε.

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός επειδή ήταν η 1 μου σχέση τίποτα περισσότερο και το κατάλαβα όταν χοροσαμε ..evabb με τους κολητους μου είμαι από τ 3 χρόνων μαζί και τώρα είμαι 18

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός επειδή ήταν η 1 μου σχέση τίποτα περισσότερο και το κατάλαβα όταν χοροσαμε ..evabb με τους κολητους μου είμαι από τ 3 χρόνων μαζί και τώρα είμαι 18

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

αμα μενεις στο ιδιο μερος απο τοτε ειστε ακομα μαζι στο σχολειο δεν μου κανει εντυπωση. οταν φευγεις ομως και ξαναγυρνας τοτε καταλαβενεις με ποια ατομα ησουν πραγματικα δεμενος

Δημοσ.
Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός

Όταν βάλεις για πρώτη φορά την κάλτσα στο συρτάρι όσο να είναι μια φάπα την τρως.

Δημοσ.
Όταν βάλεις για πρώτη φορά την κάλτσα στο συρτάρι όσο να είναι μια φάπα την τρως.

οριστε;:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...