katchris Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Παιδιά αγόρασα αυτό το sony vaio http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908858 αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πριν την αγορά του pc είχα ακούσει πως στα sony δεν μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα που δεν είναι αυθεντικά αλλά εγώ δεν το πίστεψα. Τώρα έχω αυτό το πρόβλημα και επειδή το pc το πήρα πρόσφατα δεν θέλω να το πουλήσω ήταν και αρκετά ακριβό. Μήπως υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα δηλαδή να μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα που δεν είναι αυθεντικά?
lagoudakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 δεν μπορει!!!!τι σου λεει δηλαδη;vaio εχω και εγω και δεν ειχα προβλημα ποτε
zapermania Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δν υπάρχε τέτοια περίπτωση.Κάποιο αλλο πρόβλημα υπάρχει μαλλον.
np91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν υπαρχει καμμια τετοια περιπτωση εχω vaio τουλαχιστον 6 χρονια και εχουν περασει 3 απο τα χερια μου Κατι λαθος κανεις
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 αλλά εγώ δεν το πίστεψα. Και σωστά δεν το πίστεψες, αν είναι δυνατόν. Αλλος ένας αστικός μύθος-γελοιότητα προστέθηκε κοντά στον άλλο που έλεγε πως στα πειρατικά προγράμματα οι εταιρίες βάζουν ιούς για να αποτρέπουν τη χρήση τους..
vasman15 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 κατι αλλο συμβαινει για πες μας λεπτομεριες αν θες .και εγω σε 2 vaio δεν ειχα κανενα προβλημα
chaplin1981 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αυτο που λες δεν παιζει ουτε για πρωταπριλιατικο.βγαζει κανενα μηνυμα σε στυλ οτι ζηταει εξουσιοδοτηση για να γινει η εγκατασταση?
stavrakas85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Και εγώ με Vaio δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιο. Μήπως να κάνεις κανά format και να βάλεις μια "καθαρή" κόπια Windows απο πάνω; Μάλλον θα λυθούν όλα τα θέματά σου.
katchris Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Και εγώ με Vaio δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιο. Μήπως να κάνεις κανά format και να βάλεις μια "καθαρή" κόπια Windows απο πάνω; Μάλλον θα λυθούν όλα τα θέματά σου. Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Μάλλον αυτό φταίει γιατί είχα βάλει τα 7 τα ultimate και πιθανόν να φταίει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.