Προς το περιεχόμενο

Video Art Festival


SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω,

 

Σήμερα έμαθα ότι κέρδισα 1 πρόσκληση 2 ατόμων για το Video Art Festival που θα γίνει στις 7-9 Μαϊου στο Γκάζι.

 

Εγώ ταυτόχρονα ούτε ξέρω περι τίνος πρόκειτε.

 

Μπορείτε να μου πείτε περι τίνος πρόκειτε, τι είναι κτλ?

 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Η 6η διοργάνωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων της Ελλάδας είναι γεγονός.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων, Athens Video Art Festival 2010, ένας πολυδιάστατος και πολυσυλλεκτικός καλλιτεχνικός θεσμός θα πραγματοποιηθεί στις 7 - 9 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο Γκάζι.

 

Εκπροσωπώντας τη χώρα μας διεθνώς, το φεστιβάλ έχει κερδίσει την υποστήριξη περισσότερων από 7.200 καλλιτεχνών παγκοσμίως (με μία database έργων από όλες τις κατηγορίες, η οποία ξεπερνάει τα 11.500 από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας), κάνοντας την διοργάνωση μια από τις μεγαλύτερες και πλέον συμμετοχικές τόσο ως προς τις υποψηφιότητες, όσο και την επισκεψιμότητα. Χαρακτηριστικά, περισσότεροι από 55.000 επισκέπτες έχουν δώσει μέχρι τώρα το παρόν, ενώ, μόνο για το AVAF 2010, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν σε αριθμό τις 2.700.

 

Στο AVAF 2010 το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει έργα από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας (Video Art, Animation, Digital Image, Web Art, Installation Art, Performance Art), αλλά και παρουσιάσεις των μεγαλύτερων Διεθνών Φεστιβάλ με αποκλειστικό υλικό και επίσημους προσκεκλημένους, Ακαδημαϊκά Αφιερώματα, καθώς και μια σειρά από μεγάλα νεανικά μουσικά συναυλιακά δρώμενα.

 

Παρασκευή 7 Μαΐου

21.00 Noisily

22.00 Exposed By Observers

23.00 Μίκρο

 

Σάββατο 8 Μαΐου

21.00 Zebra Tracks

22.00 The Callas

23.00 Transistor

 

Κυριακή 9 Μαΐου

21.00 Ska Bangies

22.00 SugahSpank!

23.00 Rous

Αφιέρωμα 40 Χρόνια Γερμανική Βιντεοτέχνη

 

http://www.skai.gr/articles/news/culture/%CE%91thensvideoartfestival2010300410/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...