Προς το περιεχόμενο

το καλυτερο λαπτοπ που υπαρχει, ποιο προτεινετε;;;

dxdydz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωστόσο όμως τα λεφτά είναι πάρα πολλά και νομίζω ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις Laptop με Windows υπερτούμπανο.

Στο αρχικό post αναφέρει πως όποιο και να πάρει θα πληρώσει το πολύ 400€... οπότε δε κολλάνε τα λεφτά. B)

Δημοσ.

Θα πάρει κάτι πιο δυνατό τότε!

Εγώ θα του πρότεινα να πάρει το mac αν χρησιμοποιήσει το λειτουργικό του.

Και λέω στο OP:

Γιατί σε χαλάει και δεν θες να χρησιμοποιήσεις το Leopard?

Στο κάτω κάτω μπορείς να έχεις και Windows σαν Dual boot!

Δημοσ.

Μα έτσι κι αλλιώς το νέο MBP φοράει κορυφαίο hardware. Πόσο πιο ισχυρό πια;

Για ένα +10% στις επιδόσεις (και πολλά λέω) δεν αξίζει να θυσιάσει την ποιότητα του MBP και να καταλήξει με κάνα μηχάνημα με ό,τι να 'ναι πλαστικά. Magsafe και αλουμίνιο αξίζουν πολύ περισσότερο από 200 MHz παραπάνω.

Δημοσ.

ευχαριστω για το ενδιαφερον κ τη συμμετοχη ολων σας. εχω καποιες παραξενιες εφοσων στην ουσια λογω της προσφορας εχω την πολυτελεια να μπορω να παρω σχεδον οποιο θελω. 1)να ειναι οσο το δυνατον πιο φορητο 2)να χει Ι7 3)καρτα γραφικων 1gb και full hd οθονη 4)και να ναι apple, vaio, dell ή toshiba. αυτο που τα διαθετει ολα αυτα, ειναι το το vaio z. αν ομως δε μπορω να το παρω γτ βγαινει πιο ακριβο απο αυτο που χα δηλωσει, θα πρεπει να ανεβω σε ιντσες. οποτε: http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1433512,1433008,1497758 εχει καποιος κατι απο αυτα η εχει να προτεινει καποιο με αυτα τα κριτηρια; σημειωτεον οτι ο i7 720qm ειναι καλυτερος απο τον 620m.

Δημοσ.
σημειωτεον οτι ο i7 720qm ειναι καλυτερος απο τον 620m.

οχι

μονο σε προγραματα που εκμεταλλευονται ολους τους πυρηνες ειναι πιο αποδοτικοι οι i7-720 απο τους 620.

αν και η δικη μου επιλογη θα ηταν ο i7-720qm;)

Δημοσ.
οχι

μονο σε προγραματα που εκμεταλλευονται ολους τους πυρηνες ειναι πιο αποδοτικοι οι i7-720 απο τους 620.

αν και η δικη μου επιλογη θα ηταν ο i7-720qm;)

Εγώ νομίζω πως πάντα ο i7-720qm είναι πιο γρήγορος από τον 620m, διότι και όταν δεν εκμεταλεύεται η εφαρμογή όλους τους πυρήνες ανεβαίνει στα 2,8GHz και έτσι ξεπερνάει και τον 620m που είναι στα 2,66GHz.:P

Δημοσ.

το αναφερα στην αρχη ο720 ειναι γενικα πιο αποδοτικος αλλα οχι πιο γρηγορος.

αλλα αυτο δεν εχει ιδιετερη συμμασια γιατι κ οι 2 ειναι αρκετα γρηγοροι!

εγω προσωπικα προτιμησα να διαλεξω λαπτοπ με τον 720(για τους 4 πυρηνες)!

Δημοσ.
Ωχ, αρχίσαμε πάλι τα παλιά, ότι η μεγαλύτερη συχνότητα είναι καλύτερη από τους πολλούς πυρήνες! :-)

Ποιος σου είπε ότι είχε διαψευστεί ποτέ αυτό; :-)

Ιδίως όταν γράφονται ελάχιστα προγράμματα που να εκμεταλλεύονται multicore CPUs... οι πολλοί πυρήνες στην πράξη μόνο στο να τρέχεις πολλά προγράμματα μαζί βοηθάνε. Γιατί νομίζεις ότι για gaming λ.χ. ακόμα προτιμούμε μεγάλη συχνότητα αντί για πολλούς πυρήνες;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...