Προς το περιεχόμενο

nb multirama-ht xpress book 7 white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω drivers για το συγκεκριμενο μοντελο αλλα για windows xp ??? και πως μπορω να το κανω format εχω windows 7 ?? ευχαριστω

Δημοσ.

drivers σίγουρα υπάρχουν μιας και το συγκεκρίμένο ήταν για μαθητές και έρχονταν με XP και Linux. Απο λίγο ψάξιμο τα νετμπουκ αυτά είναι ίδια με τα αντίστοιχα της MSI, απλα τα φτίαχνουν με το ονομα του multirama. Οπότε για ρίξε μια ματία και εκεί.

Για να βγάλεις τα windows 7 μπορείς να κάνεις format των σκληρό (αν και θα πρότεινα να κάνεις ενα αλλο partition σε περίπτωση που δεν πάει καλα) με οποιοδήποτε live usb, π.χ gparted

Απο εκεί και πέρα ψάξε στο google για how to install xp using usb

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

drivers σίγουρα υπάρχουν μιας και το συγκεκρίμένο ήταν για μαθητές και έρχονταν με XP και Linux. Απο λίγο ψάξιμο τα νετμπουκ αυτά είναι ίδια με τα αντίστοιχα της MSI, απλα τα φτίαχνουν με το ονομα του multirama. Οπότε για ρίξε μια ματία και εκεί.

Για να βγάλεις τα windows 7 μπορείς να κάνεις format των σκληρό (αν και θα πρότεινα να κάνεις ενα αλλο partition σε περίπτωση που δεν πάει καλα) με οποιοδήποτε live usb, π.χ gparted

Απο εκεί και πέρα ψάξε στο google για how to install xp using usb

Το ξεθαβω αυτο το θεμα για να ρωτησω κατι. Ειμαι μαθητης και το πηρα αυτο το netbook. Εχω ομως ενα προβλημα με την καμερα. Καταλαθος ειχα κανει απεγκατασταση τα drivers και τωρα δεν μπορω να τα βρω. Μπορει να βοηθησει κανενας?

Επισης, 2ο προβλημα. Με εναν φιλο μου εχουμε δοκιμασει να δουμε πως ειναι γρηγοροτερο το nb με ή χωρις linux. Και ειναι γρηγοροτερο χωρις τα linux. Και μιας και δεν χρησιμοποιω linux καθολου και μου πιανει και χωρο στον σκληρο γιατι να μην τα σβησω? Ξερετε πως γινεται ομως? (Δεν ειναι περασμενα σαν προγραμμα των windows οπως μπορεις να κανεις με τα καινουργια για να παω στον πινακα ελεγχου και να τα βγαλω)

Ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...