DeareN Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλημερα παιδια, εχω συνδεση tellas με router το oxygen που δινει μαζι. Το εχω συνδεδεμενο με ethernet στον σταθερο ο οποιος εχει και wifi(asus p5q3-4gb ddr3-core2quad9450). Το προβλημα ξεκινησε οταν αποφασισα να αναβαθμισω τα vista ult. σε windows 7 ult. :cry: Eχω τον Internet download manager και κατεβαζω απο rapidshare. Με τα vista κατεβαζα χωρις κανενα προβλημα μεχρι και 30gb downloading συνεχόμενα. Στην αρχη με τα windows 7 οταν το εβαζα το βραδυ μετα τα 2gb εμπαινε σε sleep mode και κοβωταν η συνδεση με αποτελεσμα να βγαζει ο idm error σε καθε download. Eβγαλα το sleep mode απο τα power options ομως τωρα πεφτει η συνδεση μετα περιπου τα 10gb downloading καθε φορα και ενω λεει οτι εχω Internet access και στο router και στο pc, o idm δεν κατεβαζει και ο firefox δεν ανοιγει σελιδα. Το τραγελαφικο της ιστοριας ειναι οτι ουτε επανεκκίνηση κανουν τα windows, η μνημη απο 32% το βραδυ,οταν ξυπναω είναι κολλημένη στο 88% και κατα ενα περιεργο τροπο δουλευει και ο επεξεργαστης στο 50%. Ομως ούτε Internet μπαινει όυτε επανεκκινηση κανει. Να τονισω οτι στα vista δεν είχα τετοιο προβλημα. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μετα το reset και στο Pc και στο router οτι τα αρχεια που βγήκαν με error αν τα κανω resume ειναι corrupted οπότε τζάμπα όλο το download. Εχω και ενα Netbook με windows 7 που παθαινει ακριβώς το ίδιο αλλα πολύ πιο σύντομα δηλαδη εβαλα μια ταινια και έπεσε η σύνδεση στο 2ωρο πανω. Σας παρακαλω ειμαι απελπισμένος και ζηταω τα φώτα σας. Δεν μπορω να βασιστω τι θα βρω οταν ξυπνησω το πρωι. Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 δοκιμασε με αλλο download manager και να εκανες firmware update τον ρουτερ αμα εχει firmware?επισης αν το προβλημα το κανουν με wireless δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν γινεται το ιδιο εκτος αν το σταθερο Pc ειναι ηδη με καλωδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.