Προς το περιεχόμενο

Το ποίημα…

agamoi-thytai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο κ.Ρασσιά αλλά συμφωνώ με το εν λόγο κείμενο

Μεγας Ελλην Εθνικος Ξεναγος

ysee-ptoou-1999.jpg

Η υπηρεσια σας πως σας παει 1 μεσα 1 εξω;:lol:

Δημοσ.
Συζητάμε για τον βίαιο εξαναγκασμό "συμμετοχής" σε απεργία/διαδήλωση.

Αυτή είναι η ουσία.

Πραγματικά δεν ξέρω, ΑΝ εγώ είχα τον όχλο και τη δύναμη να τους αναγκάσω να μην κάνουν απεργία, τι θα έκαναν ;

Δημοσ.

Μεγας Ελλην Εθνικος Ξεναγος

ysee-ptoou-1999.jpg

Η υπηρεσια σας πως σας παει 1 μεσα 1 εξω;:lol:

Δεν έψαξα καθόλου τι καπνό φουμάρει. Βασικά δεν με πολυενδιαφέρει.

Είναι στο αντίθετο άκρο από εσένα?

---------- Προσθήκη στις 12:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:19 ----------

Αυτή είναι η ουσία.

Πραγματικά δεν ξέρω, ΑΝ εγώ είχα τον όχλο και τη δύναμη να τους αναγκάσω να μην κάνουν απεργία, τι θα έκαναν ;

Πα πα πα πα πα......

Δημοσ.
ΑΝ εγώ είχα τον όχλο και τη δύναμη να τους αναγκάσω να μην κάνουν απεργία, τι θα έκαναν ;
Aν δεν ειναι ρητορικη η υποθεση σου η απαντηση ειναι :διαδικτυακοι χρηστες σε φορουμ.
Δημοσ.

καλά τον Ρασσιά πέρα απο τις θρησκευτικές του αντιλήψεις , πολιτικά δεν τον λες και αντίθετο άκρο .

Δημοσ.
καλά τον Ρασσιά πέρα απο τις θρησκευτικές του αντιλήψεις , πολιτικά δεν τον λες και αντίθετο άκρο .
Στο δευτερο σκελος συμφωνω μονο με το "και"σου,κρυφες χαρες εχει διατυπωμενες σε παρα πολλα κειμενα του.

Φρεσκο πραμα και πιο κουλτουρε,μπραβο :lol:

Δημοσ.

καλά klein τι είναι είναι ο Ρασσιάς στην τελική , εγώ απλά σου είπα πως αμα πχ κάτσεις και δεις κανα άρθρο ή την όλη θεματολογία του fanzine που έβγαζε στα 80ς...ε δεν τον λες φασίστα. Δεν σου πα ούτε οτι αυτα που λέει είναι γαμάτα , ουτε οτι ειναι α/α .

Anoihti-Poli-cover-19.jpg

Δημοσ.

Ο ένας κατηγορεί το άλλον. Ο άλλος ακούει μόνο το φάντασμα του μυαλού του. (το μυαλό έχει πεθάνει εδώ και καιρό)

Όταν θα αρχίσουμε να συζητάμε σαν άνθρωποι ίσως να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Όλοι κρύβονται πίσω από την κομματική τους ταυτότητα. Όλοι κρύβονται πίσω από τις άρρωστες ιδέες τους. Αμφισβητούν γεγονότα ενώ πλάθουν άλλα για την πάρτη τους.

Δημοσ.
καλά klein τι είναι είναι ο Ρασσιάς στην τελική , εγώ απλά σου είπα πως αμα πχ κάτσεις και δεις κανα άρθρο ή την όλη θεματολογία του fanzine που έβγαζε στα 80ς...ε δεν τον λες φασίστα. Δεν σου πα ούτε οτι αυτα που λέει είναι γαμάτα , ουτε οτι ειναι α/α .

Για αυτο εγραψα πως συμφωνω μαζι σου στο "και" σου.

Ειναι γλυκο το πιοτο της αμαρτιας, για καθε διωγμενο σαν το σκυλι.

Γατοι αμα θελετε γινεστε.

Με ποσα desktop δουλευετε;:shock:

Δημοσ.
αυτά περί γάτων σε μένα πάνε; αν ναι κάνε ένα κόπο να εξηγήσεις ως προς τι η ειρωνεία
Δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας,ο αριθμος ειναι πληθυντικος,κανε δουλεια σου,μην αποσπασαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...