Προς το περιεχόμενο

Το ποίημα…

agamoi-thytai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ποιοι είστε οι περισσοτεροι μαν? γιατι κ εγω μη κκε ειμαι αλλα και με την παρτη σου ποτε δν θα συμπαραταχθω B)

Καλά μη φοβάσαι, εγώ δεν θα σε "πιέσω" όπως οι άλλοι!

:P

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποιοι είστε οι περισσοτεροι μαν? γιατι κ εγω μη κκε ειμαι αλλα και με την παρτη σου ποτε δν θα συμπαραταχθω B)

Ειμαστε αυτοι που δεν γουσταρουμε να σπανε χωρις λόγο πράγματα και να σκοτώνουν ανθρώπους ετσι επειδη δουλευαν σε τραπεζα.

Αυτοι που τα σπανε ψυχοπαθείς ειναι οχι αγωνιστες.

Εισαι αγωνιστης με το να σπας το σπίτι σου;(γιατι την χώρα τους σπανε και ας ειναι ρεμάλια)

Να κατεβουνε σε μια ''νορμαλ'' πορεία μια φορά,χωρις κουκούλες να δοκιμασουνε ετσι.

Αλλα σε αλλες χωρες αμα εκανες τετοια (''κουκουλοφόρικα'')θα σε σκότωναν οι αστυνομικοι θα σε θαβανε με εξοδα του κράτους(αν δεν είχες),ο αστυνομικός που σε σκότωσε θα επαιρνε παράσημο και οι οικογένεια σου θα ζήταγε και δημόσια συγγνώμη ντροπιασμένη.

Αλλα εδω η πολυ ""Δημοκρατία"" και το ''δε γαμιέται...'' μας εφαγε...

Δημοσ.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπηρξε τετοιο περιστατικο στην Ελλαδα την ωρα που αναφερει, ζητησα περισσοτερες πληροφοριες για να το ξαναεξετασω.

Οι εκτος του εδω συστηματος ειναι εντος σε άλλα συστηματα;):lol::lol::lol:

Ε αφού δεν έγινε τίποτα λέμε! Γιατί να το επανεξετάσεις;;;:rolleyes:

Εγώ δεν ξέρω αν έγινε ή όχι αλλά δεν μου φαίνεται και απίθανο. Και αν έγινε το θέμα δεν είναι από ποιους έγινε...! Κατακριτέο είναι όποιος και να το έκανε.

Αλλά ναι... προς στιγμή το ξέχασα... Διαμαρτυρία χωρίς κομματική ταμπέλα στην Ελλάδα δεν γίνεται. Και επειδή μιλάμε για απεργία, εργατιά κτλ τότε εκεί έχει το copyright το ΠΑΜΕ...:X

Τελικά ελπίζω να είμαστε πιο πολλοί...:shifty:

Και επειδή και εγώ επικοινώνησα με γνωστούς στο Φ.Υ.ΓΑ.ΜΕ. έχω να πω πως δεν έγινε τίποτα εκείνη την ώρα με ακρίβεια +-5 δευτερόλεπτα!:P

Δημοσ.

Αλλα σε αλλες χωρες αμα εκανες τετοια (''κουκουλοφόρικα'')θα σε σκότωναν οι αστυνομικοι θα σε θαβανε με εξοδα του κράτους(αν δεν είχες),ο αστυνομικός που σε σκότωσε θα επαιρνε παράσημο και οι οικογένεια σου θα ζήταγε και δημόσια συγγνώμη ντροπιασμένη.

Αλλα εδω η πολυ ""Δημοκρατία"" και το ''δε γαμιέται...'' μας εφαγε...

για το ιραν λες?

Δημοσ.

Ακριβως. Πηγαινε το και ενα βημα παραπερα. Ποιους εξυπηρετει πολιτικα οτι ποτε δεν πιανονται οι κουκουλοφοροι?

Δημοσ.
Δεν ειδα να απαντας στην ερωτηση που σου εκανα στο προηγουμενο μου ποστ. Αυτο βεβαια με καλυψε οπως και να εχει (φανταζομαι και τους περισσοτερους).
Στο Νοτος εχει συμβει κατ΄'επαναληψη ,αυτο ομως που περιεγραψε ο αρχικος δεν συνεβει,18-20 ατομα στις 7.30 το πρωι.

ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλαδα.

Δημοσ.
Δωσε στιγμα ευρυτερης περιοχης ,και θα το επιβεβαιωσω ταχιστα.

Ξέχασα να αναφέρω, ότι με το που ξεκίνησε το σκηνικό και έκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, πήρα τηλέφωνο στο 100 και τους είπα τι γίνεται και δεν ήρθαν ΠΟΤΕ.

Ξέρεις κάτι ;

ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν ήρθαν.

Γιατί τώρα που το σκέφτομαι με περισσότερη ηρεμία, ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί αλλιώς.

ΔΕΝ πρόκειται να σου αναφέρω καν την πόλη και σου λέω πολύ απλά ότι παρόλο που το μαγαζί το έχω ασφαλίσει από εγκεφαλικές δυσλειτουργίες κάποιων, δεν θέλω να πάω ένα πρωί και να το βρω καμπριολέ.

Εκείνο που ακόμα ψάχνω να μάθω, είναι ΠΟΙΟΣ τους έστειλε στο δικό μου το μαγαζί.

Είναι οικογενιακή επιχείρηση και όχι πολυκατάστημα. Τι τους έφταιξα ;

Πολύ κοντά μου υπάρχουν και πολυκαταστήματα.

Εκεί εφόσον τους ενοχλούν αυτά γιατί δεν πήγαν εκεί ;

Δημοσ.
Για ρώτα για τις 7:40... Μπας και!

σίγουρα έγινε στην Ελλάδα;;;

:-):-D:lol::whistle::confused::mad::cry::-(

Αχαχαχχααχχααχαχαχχαχχααχ

Μην ασχολείστε με το τρολ

Δημοσ.

Εκείνο που ακόμα ψάχνω να μάθω, είναι ΠΟΙΟΣ τους έστειλε στο δικό μου το μαγαζί.

Είναι οικογενιακή επιχείρηση και όχι πολυκατάστημα. Τι τους έφταιξα ;

Πολύ κοντά μου υπάρχουν και πολυκαταστήματα.

Εκεί εφόσον τους ενοχλούν αυτά γιατί δεν πήγαν εκεί ;

Μαλλον θα φταιει το οτι ειχες μειωση στον τζιρο 25% ενω τα πολυκαταστηματα μετρανε απο 60-70% πτωση.

Καλο το ποιημα και απο γραφη σκιζει αλλα στο λεω ξανα δεν πειθει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μιλάει για ποιήματα ο άνθρωπος που με ένα τηλεφώνημα μαθαίνει πού βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή όλα τα γκρουπ του ΠΑΜΕ.

Θα τρελαθούμε, λαίμαι.

Φιλικά το προτείνω, μην το κουράζεις. Το διέψευσες, τελείωσε. Αυτός που θέλεις να σε πιστέψει, θα σε πιστέψει, αυτός που τον έχουν βγάλει σηκωτό από μαγαζί κάτι τέτοια παλλικάρια γιατί άμα δε συμφωνεί μαζί τους είναι απεργοστάστης, δε θα σε πιστέψει. Απλό είναι, μην το κουράζεις.

Δημοσ.
Ακριβως. Πηγαινε το και ενα βημα παραπερα. Ποιους εξυπηρετει πολιτικα οτι ποτε δεν πιανονται οι κουκουλοφοροι?

Κουκουλοφόροι πιάνονται...Απο καποια συγκεκριμένα ''κομματα'' τσογλάνικα βγαίνουν εξω και την λένε και στους μπατσους.Και σκέφτεσαι μετα ποσο αδικος ειναι πολιτικανισμός και οι πουλημένοι Λορδοι πολιτικοί...

Εδω πιασανε το παιδι του αλλουνου με τσεκουρια και καδρόνια...Ξερεις ποιανου...

Και βγηκε στο μισάωρο αφου ζητησε απο τους αστυνομικούς να του φέρουν freddo μεχρι να συνεννοηθεί ο πατέρας του με το τμήμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά, μιλάει για ποιήματα ο άνθρωπος που με ένα τηλεφώνημα μαθαίνει πού βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή όλα τα γκρουπ του ΠΑΜΕ.

Θα τρελαθούμε, λαίμαι.

Φιλικά το προτείνω, μην το κουράζεις. Το διέψευσες, τελείωσε. Αυτός που θέλεις να σε πιστέψει, θα σε πιστέψει, αυτός που τον έχουν βγάλει σηκωτό από μαγαζί κάτι τέτοια παλλικάρια γιατί άμα δε συμφωνεί μαζί τους είναι απεργοστάστης, δε θα σε πιστέψει. Απλό είναι, μην το κουράζεις.

Αυτα τα topics όμως είναι που γουστάρω τρελά εδώ μέσα στο mpla mpla! Σχηματίζεις πλήρη εικόνα για το τι γίνεται εκεί έξω (από όλες τις πλευρές).

B)

Δημοσ.

Θα τρελαθούμε, λαίμαι.

Για στασου λιγο, ο αρχικος εγραψε με κοπο ενα πολυ ωραιο κειμενο δεν πειραζει να το κουρασουμε λιγακι.

Εσυ ομως μπορει να εχεις καλυτερη πληροφορηση περι αυτου και να αντιδρας ετσι.

Παω πασο.Μπορει να γραφει κατι αλλο αυτην την στιγμη ;):lol:

---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:40 ----------

Αυτα τα topics όμως είναι που γουστάρω τρελά εδώ μέσα στο mpla mpla! Σχηματίζεις πλήρη εικόνα για το τι γίνεται εκεί έξω (από όλες τις πλευρές).

B)

Και εδω μεσα και εδω μεσα :lol::lol:

B)

Δημοσ.
Κουκουλοφόροι πιάνονται...Απο καποια συγκεκριμένα ''κομματα'' τσογλάνικα βγαίνουν εξω και την λένε και στους μπατσους.Και σκέφτεσαι μετα ποσο αδικος ειναι πολιτικανισμός και οι πουλημένοι Λορδοι πολιτικοί...
Πες μου ακριβως ποτε πιαστηκαν κουκουλοφοροι, ποτε βγηκαν οι μασκες, ποτε τιμωρηθηκαν. Συγκεκριμενα και με στοιχεια.

Εγω, απ τις προσωπικες μου εμπειριες, θυμαμαι τον εαυτο μου αλλα και ολο το φοιτητικο κινημα, να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ τους μπατσους (γιατι δεν επροκειτο περι αστυνομικων που κανουν τη δουλεια τους), να πιασουν τους κουκουλοφορους. Αντιθετως τους βλεπαμε να βουταν συμφοιτητριες μας μετα απο τα μπλοκ.. Αυτοι ειναι οι κουκουλοφοροι που πιανονται??

Εδω πιασανε το παιδι του αλλουνου με τσεκουρια και καδρόνια...Ξερεις ποιανου...

Και βγηκε στο μισάωρο αφου ζητησε απο τους αστυνομικούς να του φέρουν freddo μεχρι να συνεννοηθεί ο πατέρας του με το τμήμα.

Θελεις να μιλησουμε και για το παιδι του ''αλλουνου'' που πιαστηκε σε βομβιστικες επιθεσεις? Θελεις να μιλησουμε για το ποιος βουλευτης εν ενεργεια, στα νιατα του ηταν μελος ακροδεξιας οργανωσης, και κυκλοφορουσε με αυτοσχεδια τσεκουρια? Καλη η προσπαθεια σου φιλε μου, αλλα ο φασισμος ειναι μπροστα μας πλεον, καθημερινα, και φωναζει..

Απο κει και περα σου εθεσα ενα ερωτημα, και ας απαντησει οποιος θελει. Ποιον εξυπηρετουν οι κουκουλοφοροι-μπαχαλακηδες-γνωστοι-αγνωστοι που δεν πιανονται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...