digekas Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μα αυτό λέω. Walled garden με open source λουλούδια. Όλα έχουν να κάνουν με τις επιλογές και τον περιορισμό τους και τις προφάσεις που προσπαθούν να τις δικαιολογήσουν. Η ζούγκλα είναι όμορφη και γνήσια και σε καμία περίπτωση ταυτόσημη της αναρχίας. Το ότι δεν υπόκειται στις δικές μας αρχές δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εκεί κανόνες. Απλά είναι αυτορυθμιζόμενοι και αυτό δεν μας επιτρέπει να την εκμεταλλευτούμε, για αυτό παίρνουμε ένα κομμάτι της (καταπάτηση), το αποψιλώνουμε, φτιάχνουμε και ένα δυνατό φράκτη για να περιορίσουμε τις όποιες επιρροές και στην συνέχεια επιλέγουμε αυτά που θα βάλουμε σε αυτό το κομμάτι γης. Επειδή όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο εξευγενισμός οδηγεί στην παρακμή, φροντίζουμε να φέρνουμε νέο υλικό ώστε να συνεχίσει να ανθίζει ο κήπος μας αλλά ξεχνάμε ότι αν όλοι καταπατήσουν με τον ίδιο τρόπο την ζούγκλα και χτίσουν κήπους δεν θα είμαστε σε θέση να βρούμε νέο υλικό. Και για όσους δυσκολεύονται να αντιληφθούν την όλη κατάσταση, αντικαταστήστε τους κήπους με ανοικτές και ιδιωτικές παραλίες και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.
c4lex Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ευτυχώς, δεν μπορείς να σκοτώσεις την ζωή χωρίς να πεθάνεις ο ίδιος! :p
c4lex Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ευτυχώς, δεν μπορείς να σκοτώσεις την ζωή χωρίς να πεθάνεις ο ίδιος! :p
digekas Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ευτυχώς, δεν μπορείς να σκοτώσεις την ζωή χωρίς να πεθάνεις ο ίδιος! :p Εξαρτάται από ποιο βαθμό και μετά το ai των antivirus αντιλαμβάνεται την ύπαρξή τους ως πιθανό στόχο... Πιο on-topic δεν γίνεται... Ή πιο απλά, όπως υποστηρίζει κάθε σχιζοφρενής που σέβεται τον εαυτό του: "Αν και δεν είμαι προκατειλημμένος, σπανίως συμφωνώ με τις απόψεις μου!"
digekas Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ευτυχώς, δεν μπορείς να σκοτώσεις την ζωή χωρίς να πεθάνεις ο ίδιος! :p Εξαρτάται από ποιο βαθμό και μετά το ai των antivirus αντιλαμβάνεται την ύπαρξή τους ως πιθανό στόχο... Πιο on-topic δεν γίνεται... Ή πιο απλά, όπως υποστηρίζει κάθε σχιζοφρενής που σέβεται τον εαυτό του: "Αν και δεν είμαι προκατειλημμένος, σπανίως συμφωνώ με τις απόψεις μου!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα