archsatan Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου προτείνετε,όποιος ξέρει φυσικά, κάποιο καλο κομμωτηριο στην Πάτρα, γιατί σε όσα έχω πάει μέχρι στιγμής δν έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ευχαριστώ.
Adon1s Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου προτείνετε,όποιος ξέρει φυσικά, κάποιο καλο κομμωτηριο στην Πάτρα, γιατί σε όσα έχω πάει μέχρι στιγμής δν έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος.Ευχαριστώ. ξερω ενα που λεγεται cristian tet η καπως ετσι,λενε ειναι καλο...
minarokeftes Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 To X-ELLE (κάπως έτσι γράφεται) και νομίζω οτι είναι στην ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 10 Αρκετά καλό!!!
mctheos7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το έχω ψάξει το θέμα...1.κομμωτηριο Andreas στην αγ αντρεου απεναντι απο το disco room, πραγματικα αψεγαδιαστο κουρεμα(λιγο τσιμπημενος 20 ευρω το κουρεμα) 2.κομμωτήριο xcite ζακυνθου κ αγ σοφιας...νέο παιδι με πολυ ταλεντο...Ελπίζω να βοήθησα...
beatshooter Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Madis...Γεροκωστοπουλου οπως ανεβαινεις πανω απ την πλατειαΓεωργιου αριστερα
imr Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το έχω ψάξει το θέμα...1.κομμωτηριο Andreas στην αγ αντρεου απεναντι απο το disco room, πραγματικα αψεγαδιαστο κουρεμα(λιγο τσιμπημενος 20 ευρω το κουρεμα)2.κομμωτήριο xcite ζακυνθου κ αγ σοφιας...νέο παιδι με πολυ ταλεντο...Ελπίζω να βοήθησα... +1 για το 2 κουρευομουν συνεχεια εκει οταν εμενα Αγια σοφια, πραγματικα παρα πολυ καλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.