ohristou Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε τι σημαινει η καθε επιλογη απο την παρακατω εικονα. Ειναι απο το catalyst control center. Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος ποιες ειναι οι default ρυθμισεις σε αυτη την επιλογη γιατι τις αλλαξα κατα λαθος και δεν θυμαμαι ποιες ηταν επιλεγμενες στην αρχη. Η επαναφορα προεπιλογων του catalyst δεν επιρεαζει την συγκεκριμενη καρτελα, επομενως δεν βοηθαει. Ευχαριστω. ATI 5770
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πατα Basic κατω αριστερα και ο wizard θα σε παει βημα βημα.
ohristou Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Aυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με την συγκεκριμενη καρτελα. Οι ρυθμισεις αυτες βρισκονται μονο εκει που λεω και ειναι ρυθμισεις μονο για to dvi και οχι για 3d, antializing κλπ. Αλλος;
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Φίλε δεν έχεις γίνει σαφής τι ακριβώς θέλεις. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις για να βοηθήσουμε? Αν δεν μας πείς, δεν γίνεται τίποτα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω τι σημαίνει η κάθε επιλογή. Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έχω εγώ (και δε θυμάμαι να τις πείραξα, οπότε κατά 90% πρέπει να είναι οι default).
p_under Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 αν θες τις default αλλαξε μια ρυθμηση κανε την αpply κ μετα πατα το defaults button .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.