popeye68 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλησπέρα στο forum. Γιατί όταν μπαίνω youtube: 1) Το video αρχίζει μόνο του χωρίς να του δώσω εντολή (autoplayer); 2) Δεν μπορώ να δώσω εντολή να σταματήσει το video ή να ξαναρχίσει. Πατάω το pause ή το player και δεν κάνει τίποτα. Καμμιά ιδέα κανείς; ΥΓ. Τρέχω ubuntu 10.04. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 το πρόβλημα έχει να κάνει με το flash(κλειστό + buggy, κάτι ξέρει ο Steve Jobs). Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορους web browsers, όπως google chrome και opera 10.53 που, τουλάχιστον στο δικό μου pc, τα πάνε αρκετά καλά με το youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τι έκδοση linux έχεις? Από τα προβλήματα που αναφέρεις λογικά θα έχεις 64αρα και θα σου έχει περάσει την 32αρα έκδοση του flash,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τελικά έσβησα όλο το ubuntu και το ξαναεγκατέστησα από την αρχή. Ακόμη δεν έχω φορτώσει καμμία ενημέρωση και κανένα πακέτο synaptic. Μήπως δεν πρέπει να φορτώσω κάποιο και αν ναι ποιό; Ή να κάνω κανονικά αυτόματη ενημέρωση από διαχείρηση ενημερώσεων; ΥΓ. 1)Πως θα φορτώσω τον adobe flash για 64bit; 2)Που θα βρω να κατεβάσω τον chrome; (για linux). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 το chrome, στην επίσημη σελίδα του. ubuntu + flash 64 bit: οδηγός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Για το 64αρη flash κάνεις ότι λέει εδώ http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=4265 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τι έκδοση linux έχεις? Από τα προβλήματα που αναφέρεις λογικά θα έχεις 64αρα και θα σου έχει περάσει την 32αρα έκδοση του flash,. Και εγώ με 64 φλας έχω το ίδιο πρόβλημα μερικές φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsoukos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν έχω καθόλου flash... έβαλα flash με την εντολή yum install flash-plugin (fedora 13) αλλά δεν μου παίζει τίποτα σε flash. Όλα τα site βγάζουν "Click here to download plugin" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.