Προς το περιεχόμενο

Την άποψη σας για Ν82 με σπασμένη οθόνη.......

koser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...έχουμε και λέμε, πριν λίγες μέρες έκανα μ@κ@κία και ράγισα την οθόνη μου(όχι το πλαστικό κάλυμμα, διευκρινίζω) μιλώντας με ένα κατάστημα της Νόκια μου είπαν πως το ανταλλακτικό δηλαδή μία καινούργια οθόνη στοιχίζει 65 ευρώ οπότε να υποθέσω πως θα υπάρχει έξτρα χρέωση για τα εργατικά την οποία δεν γνωρίζω. Έκανα και μία ερώτηση στον Γερμανό και που είπαν πως η όλη διαδικασία θα στοιχίσει 55 ευρώ αλλά θα είμαι για 15 μέρες χωρίς κινητό. Έχω κάποιες απορίες και αν μπορείτε σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε:

1ον Να πάω Γερμανό ή Νόκια

2ον Πώς μπορώ να ξέρω ότι μου βάζουν γνήσια νόκια οθόνη ή καμία πατάτα

3ον Αν γνωρίζεται κάποιο αξιόπιστο service Nokia στην Θεσσαλονίκη(δίνω μεγάλη σημασία σ' αυτό γιατί δεν θέλω να το πάρω σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι το έδωσα και να γίνει καλή δουλειά)

4ον Βρήκα την οθόνη από το internet 32 ευρώ...να την παραγγείλω και να την βάλω εγώ(υπάρχει ένα θέμα, η μανίσια οθόνη είναι κολλημένη με κάποιο είδος κόλλας και βγαίνει πολύ δύσκολα, σε περίπτωση που την βγάλω δεν ξέρω πως να στερεώσω αυτήν που θα βάλω)

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν κούρασα...............

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...έχουμε και λέμε, πριν λίγες μέρες έκανα μ@κ@κία και ράγισα την οθόνη μου(όχι το πλαστικό κάλυμμα, διευκρινίζω) μιλώντας με ένα κατάστημα της Νόκια μου είπαν πως το ανταλλακτικό δηλαδή μία καινούργια οθόνη στοιχίζει 65 ευρώ οπότε να υποθέσω πως θα υπάρχει έξτρα χρέωση για τα εργατικά την οποία δεν γνωρίζω. Έκανα και μία ερώτηση στον Γερμανό και που είπαν πως η όλη διαδικασία θα στοιχίσει 55 ευρώ αλλά θα είμαι για 15 μέρες χωρίς κινητό. Έχω κάποιες απορίες και αν μπορείτε σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε:

1ον Να πάω Γερμανό ή Νόκια

2ον Πώς μπορώ να ξέρω ότι μου βάζουν γνήσια νόκια οθόνη ή καμία πατάτα

3ον Αν γνωρίζεται κάποιο αξιόπιστο service Nokia στην Θεσσαλονίκη(δίνω μεγάλη σημασία σ' αυτό γιατί δεν θέλω να το πάρω σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι το έδωσα και να γίνει καλή δουλειά)

4ον Βρήκα την οθόνη από το internet 32 ευρώ...να την παραγγείλω και να την βάλω εγώ(υπάρχει ένα θέμα, η μανίσια οθόνη είναι κολλημένη με κάποιο είδος κόλλας και βγαίνει πολύ δύσκολα, σε περίπτωση που την βγάλω δεν ξέρω πως να στερεώσω αυτήν που θα βάλω)

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν κούρασα...............

Καλυτερα να πας Γερμανο. Ετσι κι αλλιως στην Νοκια θα παει, τωρα για ποιον λογο σου ειπαν φθηνοτερα δεν ξερω.

Αν το πας στην Νοκια απευθειας, δεν ειναι σιγουρο πως θα το εχεις σε λιγοτερο χρονο.

Θα σου προτεινα να μην το αλλαξεις ο ιδιος εκτος αν ξερεις πολυ καλα τι κανεις, διοτι μια στραβη να γινει και να κοπει καμια καλωδιοταινια, ή κανεις οτιδηποτε αγαρμπο, μετα θα πρεπει να πληρωσεις και για αυτο.

Εγω θα το πηγαινα Γερμανο, γενικα δεν εχω ακουσει να βαζουν μουφες οθονες πουθενα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο Γερμανός γιατί μέσα απ' αυτό το forum δεν διάβασα και τα καλύτερα για το service του.....

Δημοσ.

να παρε αυτην την οθονη και φτιαξτην μονος σου!

http://cgi.ebay.com/LCD-Screen-Display-Nokia-N82-N78-N79-N77-6210N-E66-/230464089914?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item35a8baef3a

Εμενα μου εσπασε η οθονη οπως κι εσενα στο n73 μου και την εφτιαξα μονος μου και ολα ειναι οκ!

Δημοσ.

Κοίτα, το κινητό το άνοιξα για να δω εάν είναι δυνατή η αλλαγή της οθόνης, ενώ είχε ραγίσει μου ξαναράγισε στο πάνω μέρος, είναι απίστευτα κολλημένη η οθόνη από πίσω, αλλά η απορία μου είναι πώς σταθεροποιείται η οθόνη που βάζεις....

Εσύ αντιμετώπισες τέτοιο πρόβλημα με την κόλλα και πώς ρε φίλε την αντικατάστησες την οθόνη;

Τέλος πολύ φτηνή μου φαίνεται η οθόνη και αν μπορείς βοήθησε με λίγο με το ebay γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ από κει.....

Δες λίγο αυτό:[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1Zb88yBr3Sw&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Αν την αλλαξεις ετσι ακριβως οπως την αλλαξε αυτος στο βιντεο δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Η αγορα απο το e-bay ειναι παρα πολη απλη, αν εχεις πιστοτικη η χρεωστικη φτιαχνεις ενα paypal account και φτιαχνεις και ενα account στο e-bay πατας buy it now και ακολουθεις την διαδικασια και μετα απο 10-20 μερες σου ερχεται σπιτι. Η οθονη ειναι φθηνη γιατι δεν ειναι αυθεντικη, πασχει λιγο απο ποιοτητα αλλα δεν ειναι και τιποτα το τρομερο.

Δημοσ.

Τί να σου ρε φίλε θα δω, ο συγκεκριμένος τύπος στο βιντεάκι το ανοίγει σχετικά εύκολα γιατί στα σχόλια έλεγε πως το έχει ξανακάνει, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο εύκολο, πίστεψε με......

Δημοσ.

Πανευκολα ειναι! Απλος θελει λιγη υπομονη για να το ανοιξεις. Ασε που σου δινουν και εργαλεια για να το ανοιξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...