Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καινουργιο P.C.

sunny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περαστικά sunny7 - πάντως, να ξέρεις, πως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ (...ίσως και το μόνο) που έχει να γίνει στην εν λόγω περίπτωση, είναι αυτό που πρότεινα πριν...Δεν το είπα τυχαία (μην αναλύω τα γιατί).

Αν μπορούσες να το έστελνες με άλλον......

Αν δε σε χαλάει ένα φορμάτ πάντως, δοκίμασέ το, δεν έχεις κάτι να χάσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα μα και για το ενδιαφερον σας.Επειδη δεν τα ξερω καλα θα βρω την αποδειξη αυριο και θα γραψω αναλυτικα τι εχει.Σας ευχαριστω και παλι.:o

Δημοσ.

...εγώ πάντως προβλέπω άνοιγμα κουτιού, και trial-error φάσεις...

Αν δεν είσαι familiar - ή λόγω της υγείας δυσκολεύεσαι, λέω να μην παιδεύεσαι....

Δημοσ.

Ερωτησεις κρισεως:

1)Το μηχανημα ποιος το εστησε? (Το μαγαζι που το πηρες η' εσυ?)

2)Windows ποιος του περασε?

Δημοσ.

Μου το εστησε το πιο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα που ασχοληρε με υπολογιστες καθως εβαλαν και τα windows

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω system restore σε ημερομηνια προηγουμενη ημερομηνια απο αυτες που ειναι στις επιλογες?Και αλλη μια ερωτηση.Μπορει το PC να αρχισε τα προβληματα μετα απο την απεγκατασταση ενος παιχνιδιου(το WWE συγκεκριμενα).Υπαρχει περιπτωση να μην εχει σβηστει σωστα με αποτελεσμα την δυσλειτουργια του συστηματος?

Δημοσ.

...γενικά κολλήματα και σουρσίματα πάντως, λίγο δύσκολα να προκύπτουν λόγω στραβο-απεγκατάστασης προγράμματος. Απίθανο θα έλεγα - όχι βέβαια κι αδύνατο ε.

Περί Sys Restore : ό,τι δείχνει το control panel του προγράμματος, από υπάρχοντα restore points. Aλλά αφού είναι φρέσκο το μηχάνημα, ούτε καν απ' αυτά υπάρχουν.

Το "φορμάτ" που έλεγες;

(θα ήταν γενικά καλύτερη περίπτωση, να το δοκιμάσεις, με φρέσκο λειτουργικό)

Δημοσ.

τελικα ηταν ο σκληρος.Μου τον αντικατεστησαν σε μια μερα και τωρα ειναι μια χαρα

Δημοσ.

...είδες που σε τα λέγαμε; (ότι έπρεπε να τον επιστρέψεις να τον δουν -τον πισή- κτλ).

Άντε με γειά, και περαστικά αν είσαι ακόμα τέζα

* Kudos πάντως και στα δάχτυλα του Ernesto "benign" Guevara - που τα μύρισε και είχαν προβλέψει ορθώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...