Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καινουργιο P.C.

sunny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως καταλαβαινετε και απο τον τιτλο εχω προβλημα με το P.C. το οποιο το αγορασα πριν 1 εβδομαδα.Κολλαει συνεχως και μπλοκαρει ολο το συστημα.Κολλαει περιπου για 30 δευτερα και μου λεει οτι η εφαρμογη που τρεχω δεν ανταποκρινεται π.χ. στον mozilla και μετα απο λιγο φτιαχνει.Το σκαναρα με το microft secuirity essential και δεν βρηκε κατι.Αυτο ξεκινησε χθες και πριν δεν ειχα κανενα προβλημα:cry:

Δημοσ.

Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Με ποιο σύστημα συνδυάζεται;

Θυμάσαι να έκανες κάτι συγκεκριμένο πριν εμφανιστεί το πρόβλημα;

Δημοσ.
Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Με ποιο σύστημα συνδυάζεται;

Θυμάσαι να έκανες κάτι συγκεκριμένο πριν εμφανιστεί το πρόβλημα;

εκανα system restore αλλα κολλαει παλι και ειναι πολυ αργος.windows 7 του εχω βαλει.Δεν εκανα κατι συγκεκριμενο πριν το προβλημα

Δημοσ.
εχω προβλημα με το P.C. το οποιο το αγορασα πριν 1 εβδομαδα.

...καρφί πίσω στο σημείο αγοράς, να βγάλουν τα μάτια τους πάνω του.

Οτιδήποτε άλλο, μαζοχισμός εστί ουν.

Δημοσ.

Θα μπορούσε ίσως να το πήγαινε σε ελλιπή τροφοδοσία, αλλά δε θα ρωτούσε και τα λοιπά χαρακτηριστικά του συστήματος;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο φιλος ειναι πολυ Λακωνικος και απλα ακολουθω μια υποψια επειδη σε εναν φιλο μου χτυπησε δισκος και του εκανε παρομοια κολπακια.Αλλα ο Phanispal εχει δικιο.Χρειαζομαστε περισσοτερα στοιχεια.

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα υγειας και προς το παρον δεν μπορω να βγω απο το σπιτι γιαυτο και δεν μπορω νατο στειλω πισω.Ξαφνικα μαυρισε και μου εγραφε error system operating αν θυμαμαι καλα.Ενα format μηπως θα ηταν καλη ιδεα?

Δημοσ.

Ριξε ενα.Και περαστικα.Εχεις αλλο δισκο?Και σε παρακαλω μας λες λεπτομερειακα το πληρες συστημα σου?Τους δισκους(ο)ποτε τους(τον)αγορασες και τελος ειχε το προβλημα εντελως απο την αρχη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...