Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδη δεν γνωρίζω, ρωτάω για να μάθω. Πες μου ποιες ανοιχτές λύσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μου για βιντεοκλήσεις στην ποιότητα του Skype.

Pidgin με λογαριασμο gtalk ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τωρα που οι γραμμες διευρυνονται και γινονται 24αρες θα εχουμε απολυτο ελεγχο και φυσικα καλυτερο ευρος ζωνης....

το θέμα είναι το upload ρε bota...

Δημοσ.

Είδα και το oovoo. Ρε παίδες το ichat προσφέρει κλάσεις ανώτερες υπηρεσίες. Άκου εκεί να πληρώσω για desktop sharing, τη στιγμή που ichat και skype το κάνουν δωρεάν. Βέβαια το skype είναι ακόμα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με το ichat. Το ichat κάνει το τελειότερο free desktop sharing που έχω δει μέχρι στιγμής.

Δημοσ.
Είδα και το oovoo. Ρε παίδες το ichat προσφέρει κλάσεις ανώτερες υπηρεσίες. Άκου εκεί να πληρώσω για desktop sharing, τη στιγμή που ichat και skype το κάνουν δωρεάν. Βέβαια το skype είναι ακόμα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με το ichat. Το ichat κάνει το τελειότερο free desktop sharing που έχω δει μέχρι στιγμής.

Μόνο σε mac όμως.

Δημοσ.

Μόνο σε mac όμως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ απορώ που το Facebook δεν έχει λανσάρει φωνητική υπηρεσία. Θα το είχε φάει το Skype....Voip υπάρχουν αμέτρητα. Η μαζικότητα είναι αυτό που κάτι το Skype ασυναγώνιστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...