Hetfield Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Επειδη δεν γνωρίζω, ρωτάω για να μάθω. Πες μου ποιες ανοιχτές λύσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μου για βιντεοκλήσεις στην ποιότητα του Skype. Pidgin με λογαριασμο gtalk
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τωρα που οι γραμμες διευρυνονται και γινονται 24αρες θα εχουμε απολυτο ελεγχο και φυσικα καλυτερο ευρος ζωνης.... το θέμα είναι το upload ρε bota...
Hal9000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μόλις βγήκε το Skype 5.0 beta που περιλαμβάνει το video group chat FIXED
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μόλις βγήκε το Skype 5.0 beta που περιλαμβάνει το video group chat το link βγάζει page not found
ixthy Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Είδα και το oovoo. Ρε παίδες το ichat προσφέρει κλάσεις ανώτερες υπηρεσίες. Άκου εκεί να πληρώσω για desktop sharing, τη στιγμή που ichat και skype το κάνουν δωρεάν. Βέβαια το skype είναι ακόμα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με το ichat. Το ichat κάνει το τελειότερο free desktop sharing που έχω δει μέχρι στιγμής.
Whiteyez Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είδα και το oovoo. Ρε παίδες το ichat προσφέρει κλάσεις ανώτερες υπηρεσίες. Άκου εκεί να πληρώσω για desktop sharing, τη στιγμή που ichat και skype το κάνουν δωρεάν. Βέβαια το skype είναι ακόμα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με το ichat. Το ichat κάνει το τελειότερο free desktop sharing που έχω δει μέχρι στιγμής. Μόνο σε mac όμως.
Whiteyez Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είδα και το oovoo. Ρε παίδες το ichat προσφέρει κλάσεις ανώτερες υπηρεσίες. Άκου εκεί να πληρώσω για desktop sharing, τη στιγμή που ichat και skype το κάνουν δωρεάν. Βέβαια το skype είναι ακόμα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με το ichat. Το ichat κάνει το τελειότερο free desktop sharing που έχω δει μέχρι στιγμής. Μόνο σε mac όμως.
getpaidgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 εγώ απορώ που το Facebook δεν έχει λανσάρει φωνητική υπηρεσία. Θα το είχε φάει το Skype....Voip υπάρχουν αμέτρητα. Η μαζικότητα είναι αυτό που κάτι το Skype ασυναγώνιστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα