Προς το περιεχόμενο

PSTN μόντεμ/ρουτερ σταθερό, ασύρματο

AlexandrosS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου γεια σας

Λόγο του ότι έχω πελαγώσει με διαφορές απόψεις γύρο από το θέμα επιλογή μόντεμ/ρουτερ διαβάζοντας άπυρα ποστ δεν μπορώ να βγάλω άκρη .

Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά θα παρακαλούσα να απαντήσουν κάποιοι που έχουν κάποια εμπειρία για να μην καταλήξουμε πάλι στο χάος . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΤΟ ΘΕΜΑ

Μετά από αρκετό καιρό (πριν 5 μέρες)ο ΟΤΕ έβαλε DSL στην περιοχή μου, έκανα μια σύνδεση και όταν ρωτήθηκα τι ταχύτητα θέλω (διαφορά γύρω τα 6 € 2 / 24)ξέροντας ότι δεν θα πάρω πάνω από 7 / 8 έκανα την 24αρα και πήρα ένα ασύρματο Baudtec TW263R4-A2/B2.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις , μάλλον λόγο απόστασης γύρο τα 3,2 χιλ από το κέντρο, η ταχύτητα που παίρνει είναι

Downstream Upstream

SNR Margin : 9.7 10.0 db

Line Attenuation : 43.8 21.6 db

Data Rate : 7390 964 kbps

Τώρα θέλω ένα PSTN μόντεμ/ρουτερ σταθερό , γρήγορο ,ασύρματο χωρίς αποσυνδέσεις και μπουκώματα στο κατέβασμα .

Ελπίζω να βρω λύση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

το πιο σταθερο απο ολα τα ρουτερ ειναι το Thomson.δεν σημαινει οτι κανει παπαδες στα υπολοιπα η οτι θα κλειδωσει στα 24 Mbit κτλ αλλα ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει για την περιπτωση σου και ο οτε το εχει περα απο forthnet shop.ζητα στον οτε να στο αλλαξουν αυτο που εχεις με thomson

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...