AlexandrosS3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Φίλοι μου γεια σας Λόγο του ότι έχω πελαγώσει με διαφορές απόψεις γύρο από το θέμα επιλογή μόντεμ/ρουτερ διαβάζοντας άπυρα ποστ δεν μπορώ να βγάλω άκρη . Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά θα παρακαλούσα να απαντήσουν κάποιοι που έχουν κάποια εμπειρία για να μην καταλήξουμε πάλι στο χάος . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Μετά από αρκετό καιρό (πριν 5 μέρες)ο ΟΤΕ έβαλε DSL στην περιοχή μου, έκανα μια σύνδεση και όταν ρωτήθηκα τι ταχύτητα θέλω (διαφορά γύρω τα 6 € 2 / 24)ξέροντας ότι δεν θα πάρω πάνω από 7 / 8 έκανα την 24αρα και πήρα ένα ασύρματο Baudtec TW263R4-A2/B2. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις , μάλλον λόγο απόστασης γύρο τα 3,2 χιλ από το κέντρο, η ταχύτητα που παίρνει είναι Downstream Upstream SNR Margin : 9.7 10.0 db Line Attenuation : 43.8 21.6 db Data Rate : 7390 964 kbps Τώρα θέλω ένα PSTN μόντεμ/ρουτερ σταθερό , γρήγορο ,ασύρματο χωρίς αποσυνδέσεις και μπουκώματα στο κατέβασμα . Ελπίζω να βρω λύση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 το πιο σταθερο απο ολα τα ρουτερ ειναι το Thomson.δεν σημαινει οτι κανει παπαδες στα υπολοιπα η οτι θα κλειδωσει στα 24 Mbit κτλ αλλα ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει για την περιπτωση σου και ο οτε το εχει περα απο forthnet shop.ζητα στον οτε να στο αλλαξουν αυτο που εχεις με thomson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.