majnun Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας. Σημερα το μεσημερι και ενω το μηχανημα ειχε κλεισει 3 μερες λειτουργιας για κατεβασμα τορεντ + εργασιες και ενω ειχα φυγει απο μπροστα εχοντας αφησει μονο τη μουσικη να παιζει, σταματαω να την ακουω. Γυρναω και βλεπω την οθονη μαυρη,λεω θα ξεκολλησει τι στο καλο δεν ειχα βαλει κατι να γινεται εκεινη τη στιγμη.Δε μου εδειχνε σημαδια ανακαμψης.Παταω κανα κουμπι στο πληκτρολογιο και εδειξε τη χρωματιστη ροδελα ,πηγε να επαναφερει το screensaver αλλα κολλησε και παλι. Εν τελει αναγκαστηκα να το κλεισω με το κουμπι; Οταν το ανοιξα αργησε να αναγνωρισει το ποντικι το οποιο ειναι ενσυρματο κιολας και ασχετο με απλ.Μετα απο αυτο τσαντιστηκα και το εκλεισα. Τι μπορει να στραβωσε ;Πως μπορω να αποκλεισω εναν εναν παραγοντες που μπορει να στραβωσαν ;Υποψιν το μηχανημα ειναι ουτε 2 μηνων imac 21.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 συμβαινουν μωρε αυτα μην ανησυχεις. και το mbp καμια φορα μπερδευονται με το sleep και δεν ξερουν τι κανουν. μια "κρυα επανεκκινηση" και ολα καλα. γενικα απο τη μανα τους σπανια να το κανουν τα μηχανηματα. κοιτα κανενα third party app που εβαλες τελευται και παιζει στο background. πιθανοτατα αυτο σου δημιουργει το προβλημα. τωρα το γεγονος οτι αργησε να αναγνωρισει το ποντικι, νομιζω εντασεται στο γενικοτερο αργο restart που σου εκανε, ετσι δεν ειναι? αυτο εχει να κανει με το cache και τα log files της εκκινησης αν δεν κανω λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γενικα ολοι οι υπολογιστες κολλανε απλα ηταν τελειως ανεξηγητο γιατι το χα αφησει να τρεχει στο πολυ χαλαρο δεν το ειχα ζορισει. Οκ παντως για να το λεει και παλιοτερος ετσι θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 majnun ο torrent client είναι ο transmision ? αν ναι είσαι στη τελευταία έκδοση ? παλιότερες εκδόσεις του τρώγανε φρίκες με πολύ μεγάλα torrents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ναι ο transmission.Μου ζητησε και εκανε αναβαθμιση πριν λιγες μερες ισως και προχτες.Το τορρεντ ηταν οντως μεγαλο στα 10γιγα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Έλεγξε αν είσαι στην 1.93 (10621), που είναι και η τελευταία. Κι εγώ είχα θέμα με κάποια FullHD ασυμπίεστα αρχεία που κατέβαζα [46+GB]. Μετά από την πιπ πρόσφατη αναβάθμιση, δεν έχω κανένα κόλλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 είχα κι εγώ τρελά κολλήματα εξαιτίας του transmission και κατέβαζα μικρά αρχεία. Καμιά φορά κολλούσε και δεν επανερχόταν απο τον screen saver… αυτό ήταν το λιγότερο απο τα κολλήματα. Τον έβγαλα και ηρέμισα. Και το “speed download” προκαλούσε κολλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μα, σκέφτομαι να το βγάλω κι εγώ, αλλά με βολεύει τρελά. Κανένα άλλο δεν κολλάει λιγότερο. uTorrent, Speed Download... Τι $κ@+ά να βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Vuze (πρώην Azureus) και με διαφορά. Αν κάνεις και μια αναζήτηση θα δεις τις γνώμες όλων, αλλά και προσωπικά σου λέω πως το πρόγραμμα είναι 100% αξιόπιστο. Το μόνο που μετά την μετάβασή μου από win δουλεύει τούρμπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.