Προς το περιεχόμενο

update με λαθος firmware σε dvd player LG

periergos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το μοντελο DVX 9900H της LG (dvd player)

κι εκανα update με λαθος firmware.

Aπο τοτε δεν ανοιγει καν, ουτε λαμπακι αναβει...τιποτα!!!

Θελω να κανω επαναφορα ή Reset γενικο αλλα

δεν αναβει καθολου το dvd...

Εχει κανεις υπ οψιν του τι μπορω να κανω

εκτος απο το να το παω για σερβις?

Δημοσ.

Μπορείς να το βάψεις μπλε.

Μα καλά ρε άνθρωπε ... λάθος firmware!

Απευθείας στο service με ύφος ... κινέζου (δεν ξέρω τίποτα)

Δημοσ.

Κοιταξτε παιδες..εγω πηρα τηλεφωνο στην LG και ο τεχνικος μου ειπε να το φερω εκει διοτι απο τηλεφωνου δεν μπορει ν μου δωσει εντολες κ οδηγιες...

Του ειπα την αληθεια για το λαθος firmware διοτι ειμαι σιγουρος πως θ' ανακαλυπτε μονος του τη βλακεια που εκανα...

Βασικα επειδη ξερω πως υπαρχουν συντομευσεις και συνδιασμοι πληκτρων που αντιστοιχουν σε καποιες κρυφες ενεργειες, ελεγα μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να κανω Reset και γενικη επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις...

Ξερει να μου πει κανενας καλος ανθρωπος?:eek:

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα καλου ανθρωπου. δεν υφισταται αυτο που λες. για να μπορουσες να κανεις αυτες τις κρυφες ενεργειες που λες, (που δεν μπορεις σε καμια συσκευη hardware να την κανεις reset πατωντας πληκτρα απο το πληκτρολογιο, αλλα λεμε τωρα...) θα επρεπε να μπορεις να δεις τουλαχιστον το drive μεσα απο καποιο λειτουργικο συστημα. εφοσον το χαλασες με αλλο firmware, σιγουρα δε θα φαινεται καν στο bios. οτι δε φαινεται στο bios (ή φαινεται πχ λαθος/χαλασμενο) ειναι για τον υπολογιστη σα να μην υπαρχει. δε μπορεις να κανεις τιποτα απο αυτα που λες.

α κ κατι αλλο. η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι για τα κινητα.το firmware ειναι το "εσωτερικο προγραμμα" του dvd. εσυ εσβησες το σωστο κ περασες ενα λαθος κ πλεον δε δουλευει.οποτε δε μπορεις να επαναφερεις τιποτα, γιατι πλεον δεν υπαρχει.τωρα το τι μπορει να κανει η lg με τα δικα της μηχανηματα ειναι αλλο θεμα κ δεν το γνωριζω. παντως εσυ δε μπορεις να κανεις τιποτα.

Δημοσ.
δεν ειναι θεμα καλου ανθρωπου. δεν υφισταται αυτο που λες. για να μπορουσες να κανεις αυτες τις κρυφες ενεργειες που λες, (που δεν μπορεις σε καμια συσκευη hardware να την κανεις reset πατωντας πληκτρα απο το πληκτρολογιο, αλλα λεμε τωρα...) θα επρεπε να μπορεις να δεις τουλαχιστον το drive μεσα απο καποιο λειτουργικο συστημα. εφοσον το χαλασες με αλλο firmware, σιγουρα δε θα φαινεται καν στο bios. οτι δε φαινεται στο bios (ή φαινεται πχ λαθος/χαλασμενο) ειναι για τον υπολογιστη σα να μην υπαρχει. δε μπορεις να κανεις τιποτα απο αυτα που λες.

α κ κατι αλλο. η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι για τα κινητα.το firmware ειναι το "εσωτερικο προγραμμα" του dvd. εσυ εσβησες το σωστο κ περασες ενα λαθος κ πλεον δε δουλευει.οποτε δε μπορεις να επαναφερεις τιποτα, γιατι πλεον δεν υπαρχει.τωρα το τι μπορει να κανει η lg με τα δικα της μηχανηματα ειναι αλλο θεμα κ δεν το γνωριζω. παντως εσυ δε μπορεις να κανεις τιποτα.

Βασικα χαριτολογώντας ειπα "καλος ανθρωπος"...αστειευτηκα!!!

Εν συνεχεια ξεχασα να σας πω πως το DVD μου ειναι μηχανημα "σαλονιου" (deck)

και οχι για κομπιουτερς...

ειναι αυτο εδω:

Το ειχα συνδεδεμενο στο Home Cinema...

Δημοσ.

oh..ολοι εδω νομιζαμε για pc οτι ηταν..δε ξερω τι να σου πω γι αυτο. φανταζομαι θα ισχυει το ιδιο που ειπα κ παραπανω.για τα κουμπια κ μυστικους συνδυασμους δε ξερω καθολου για αυτες τις συσκευες.δε γνωριζω να σου πω κατι περισσοτερο, δυστυχως.

Δημοσ.
Υπάρχει μόνο ένας όρος για το μηχάνημα στην κατάσταση που είναι... brick!!!!!!!! ;)

δηλαδη?

τι σημαινει αυτο?

μην κανετε χαβαλε ρε σεις...120€ το ειχα αγορασει...

και την πατησα επειδη το firmware ηταν για DVX9900 KAI OXI ΓΙΑ DVX9900H

Δημοσ.

Φίλε μου, εάν είναι εντός εγγύησης, πήγαινε το εκεί που το αγόρασες ή στο service της LG

και κάνε τον ΚΙΝΕΖΟ όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.

Άσε στην άκρη την ειλικρίνεια προς την LG γιατί για ελλάτωμα που προκάλεσες εσύ με δική σου ευθύνη,

το προϊόν θα βρεθεί εκτός εγγύησης...

Δημοσ.

perierge οταν σου είπα να το βάψεις μπλε, εννοούσα οτι έγινε brick και το πετάς στη θάλασσα (και με το μπλε δεν ξεχωρίζει).

Πέρα από την πλάκα. Σε κάποιες συσκευές (π.χ. iphone) έχουν σε προστατευμένα σημεία το εργοστασιακό firmware/λογισμικό και υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που το επαναφέρει. Το προηγούμενο είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Στα υπόψη, ότι μπορείς να κάνεις brick και iphone.

Στη δική σου περίπτωση, ο τεχνικός της LG ίσως προσπαθήσει να περάσει το αρχικό firmware ή να σου αλλάξει τη rom που περιέχει το "λειτουργικό". Δεν θα το κάνει δωρεάν.

Μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει να αναβαθμίσω το bios σε 8 υπολογιστές/laptop. Απέτυχα σε μια περίπτωση, όπου έγινε brick.

Δημοσ.
perierge οταν σου είπα να το βάψεις μπλε, εννοούσα οτι έγινε brick και το πετάς στη θάλασσα (και με το μπλε δεν ξεχωρίζει).

Πέρα από την πλάκα. Σε κάποιες συσκευές (π.χ. iphone) έχουν σε προστατευμένα σημεία το εργοστασιακό firmware/λογισμικό και υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που το επαναφέρει. Το προηγούμενο είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Στα υπόψη, ότι μπορείς να κάνεις brick και iphone.

Στη δική σου περίπτωση, ο τεχνικός της LG ίσως προσπαθήσει να περάσει το αρχικό firmware ή να σου αλλάξει τη rom που περιέχει το "λειτουργικό". Δεν θα το κάνει δωρεάν.

Μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει να αναβαθμίσω το bios σε 8 υπολογιστές/laptop. Απέτυχα σε μια περίπτωση, όπου έγινε brick.

καταλαβα παιδες...

Ο Θεος βοηθος λοιπον...

Ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον, τη συμπαρασταση κ τη βοηθεια!!!

Δημοσ.

βασικα δεν πιστευω οτι θα το καταλαβαιναν μιας και η ιδια η φυση του προβληματος ειναι οτι εχεις ενα προιον αποτελουμενο απο μια πλακετα-ηλεκτρονικα-μηχανικα μερη που ομως πλεον δεν ειναι dvd αλλα στηριγμα για τα σεμεδακια της μαμας. δεν ξερω αν μπορουν καν να επικοινωνησουν με τη ''συσκευη'' και να δουν τι firmware εχει. πιο πιθανο ειναι να τη θεωρουσαν καμμενη και να στην αλλαζαν. βεβαια τωρα που ο υπαλληλος εχει γνωση και με γνωμονα οτι ζουμε σε δυσκολες εποχες δεν εχει κανενα λογο να σε καλυψει η να κρυψει οτι ξερει...αν ξερει

Δημοσ.

Γινεται αλλα ειναι μεγαλος μπελας.Το εχω κανει με ενα dvd player φορητο μαλιστα που ηταν μικροσκοπικο αλλα εχουν περασει χρονια απο τοτε και δεν θυμαμαι καλα τη διαδικασια.Κοιτα σε αυτο το σαιτ που εχει λεπτομερειες και καλη τυχη. http://www.pioneerfaq.info/english/dv575.php?player=DV-575A&question=Dead_Player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...